Harjoitus­ryhmät

Kevään 2023 YU-koulujen ilmoittautuminen aukeaa 12.12.


Siirryimme marraskuussa 2022 käyttämään koko Katajan yhteistä myClubia ja jatkossa ilmoittautumiset tehdään aina kurssille. Kurssi on sama asia kuin harjoitusryhmä. Kurssin alta löytyy kyseisen kurssin tapahtumat, jotka tarkoittavat harjoitusryhmän viikoittaisia harjoituksia.

Pyrimme ottamaan kaikki halukkaat mukaan yleisurheilemaan. Ryhmiä on noin kaksikymmentä. Mukaan pääsee myös kesken kauden. Joensuun Katajan harjoitusryhmät ovat avoimia myös muiden seurojen urheilijoille.

Nuorille on tarjolla sekä kilpa- että harrastesuuntaus. Meillä on myös muutamia aikuisille suunnattuja harrasteryhmiä.

Mikäli ryhmä on nimetty iän mukaan, tämä tarkoittaa ikää jonka lapsi/nuori täyttää vuoden 2023 aikana. Yleisurheilun kausi on lokakuun alusta seuraavan vuoden syyskuun loppuun ja näin ollen puhumme jo syksyllä 2022 vuoden 2023 kaudesta! Jokaisen ryhmän kohdalla on myös syntymävuodet auttamassa ilmoittautumista.

Kevään 2023 liikkariryhmien ja yleisurheilukouluryhmien ilmoittautuminen aukeaa myClubissa 12.12. Nämä ryhmät aloittavat kevätkautensa viikolla 2.

yli 13-vuotiaiden kilparyhmät siirretään automaattisesti kevätkaudelle mukaan. Mikäli et jatka ryhmässä, ilmoita siitä joko ryhmäsi vastuuvalmentajalle tai valmennuspäällikölle, jotta emme laskuta teitä turhaan.

Lisätietoja ryhmistä voi tiedustella valmennuspäällikkö Jarkko Kumpulaiselta / jarkko.kumpulainen@katajayu.fi

Hinnoitteluperusteet (2017-2008-syntyneet)
1x viikossa 40e/kk
2x viikossa 50e/kk
3x viikossa 60e/kk
4x viikossa 70e/kk

SM-ikäiset (2009- ja vanhemmat)
Nuorisovalmennusryhmässä treenaavat 75e/kk
Ryhmien ulkopuoliset: kilpailumaksu 100e/vuosi

Seuran jäsenmaksu vuodelle 2023: henkilöjäsen 25e, kannatusjäsen 50e. 3-6-vuotiailta emme jäsenmaksua laskuta.

Ilmoittakaa poikkeukset (esim. jos ryhmässä on kolme harjoitusta viikossa, mutta lapsi pääsee käymään joka viikko vain kaksi kertaa viikossa) Muuta huomioitavaa kohtaan.