Harjoitus­ryhmät

Syksyn 2022 YU-koulujen ilmoittautuminen nuorimpien ryhmien osalta aukeaa 15.8.


Pyrimme ottamaan kaikki halukkaat mukaan yleisurheilemaan. Ryhmiä on noin kaksikymmentä.

Nuorille on tarjolla sekä kilpa- että harrastesuuntaus. Meillä on myös muutamia aikuisille suunnattuja harrasteryhmiä.

Mikäli ryhmä on nimetty iän mukaan, tämä tarkoittaa ikää jonka lapsi/nuori täyttää vuoden 2023 aikana. Yleisurheilun kausi on lokakuun alusta seuraavan vuoden syyskuun loppuun ja näin ollen puhumme jo syksyllä 2022 vuoden 2023 kaudesta! Jokaisen ryhmän kohdalla on myös syntymävuodet auttamassa ilmoittautumista.

Syksyn 2022 liikkariryhmät ja yleisurheilukouluryhmät 6-7-vuotiaille sekä 8-9-vuotiaiden ilmoittautuminen aukeaa myclubissa 15.8. Nämä ryhmät aloittavat syksykautensa viikolla 36.

Syksykausi alkaa muilla ryhmillä viikolla 39. Ilmoittautuminen näihin ryhmiin aukeaa myclubissa syyskuun alussa 5.9. Tiedotamme näistä lisää viikkotiedotteissamme ja seuran nettisivujen ajankohtaista sivulla.

12-13v. Kilparyhmä ja siitä vanhemmissa SM-ikäisten ryhmissä olevat siirretään automaattisesti syksykaudelle mukaan! Mikäli et jatka ryhmässä ilmoita siitä joko ryhmäsi vastuuvalmentajalle tai valmennuspäällikölle niin emme laskuta turhaan syksykaudesta.

Lisätietoja ryhmistä voi tiedustella valmennuspäällikkö Jarkko Kumpulaiselta / jarkko.kumpulainen@katajayu.fi

Hinnoitteluperusteet (2017-2008-syntyneet)
1x viikossa 40e/kk
2x viikossa 50e/kk
3x viikossa 60e/kk
4x viikossa 70e/kk

SM-ikäiset (2009- ja vanhemmat)
Nuorisovalmennusryhmässä treenaavat 75e/kk
Ryhmien ulkopuoliset: kilpailumaksu 100e/vuosi

Ilmoittakaa poikkeukset (esim jos ryhmässä on kolme harjoitusta viikossa, mutta lapsi pääsee käymään aina vain kaksi kertaa viikossa) MyClubin onko sisaruksia-kenttään.