KATAJA LIIKKARIT
3-6-VUOTIAILLE

 

KATAJAN LIIKUNTALEIKKIKOULUT 3–6-VUOTIAILLE

 

Joensuun Katajan suositut kesäliikkarit tulevat taas!

 

TAVOITE

 

Liikuntaleikkikoulu on lasten monipuolinen, tavoitteellinen ja hauska liikuntaohjelma. Sen vahvuutena on lasten liikunnallisen kehityksen pohjalta rakennetut tuntimallit ja koulutetut ohjaajat. Ryhmä kokoontuu kerhomuotoisesti kerran viikossa. Niihin otetaan 15 lasta, joita ohjaa ainakin kaksi ohjaajaa ja vastuuohjaaja on yli 18-vuotias. Ryhmät toteutetaan yhteistyössä Joensuun Katajan voimistelujaoston kanssa. Liikkareissa voi käydä ilmaisella tutustumiskerralla. Jos lapsi ei sen jälkeen jatka, ilmoitathan siitä liikkarivastaavalle, jotta paikka voidaan antaa toiselle lapselle.

 

SISÄLTÖ

 

Liikuntaleikkikoulussa lapsi oppii kehonhallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa sekä kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Liikuntaleikkikoulu kehittää lasten perusliikuntataitoja ennen varsinaisten lajitaitojen opettelua.

 

HARJOITUSAJAT

Molempien ikäluokkien ryhmiä maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin.  

3–4-vuotiaat klo 17–17.45 ja 5–6-vuotiaat klo 18.00–19.00

8 harjoituskertaa viikoilla 23–30. 

 

HINTA

 

Hinta 3–4-vuotiaiden ryhmällä 60 e /kausi. 

5–6-vuotiaiden ryhmällä 70 e /kausi

 Sisaralennus 5e / kausi perheen toisesta lapsesta alkaen. Jos lapsella on sisaruksia kauden muissa yleisurheiluryhmissä, mainitse kommentti-/lisätietokentässä sisaruksen nimi ja ryhmä.

 

 

ILMOITTAUTUMINEN

 

Ilmoittautumiset ryhmiin ainoastaan myClubin kautta 2.5.–31.5.  https://katajayu.myclub.fi/flow/events/public

 

Ryhmä aloittaa mikäli vähintään 8 lasta ilmoittautuu ryhmään. Ryhmän täyttyessä kannattaa katsoa, onko muissa samalle ikäluokalle suunnatuissa ryhmissä vielä tilaa.

 

 

LISÄTIETOA

 

Katajan liikkarivastaava Liljamari Härkin – 0408167598 – Liikkarit(a)joensuunkataja.fi  

Lisätietoja antaa myös
Voimistelujaoston harrastevastaava Veera Heinonen 050-5488200, veera.heinonen(a)joensuunkataja.fi
Yleisurheilujaoston valmennuspäällikkö Jarkko Kumpulainen (jarkko.kumpulainen@katajayu.fi)

 

 

SEURAN JÄSENMAKSUT

Jäsenmaksu tulee maksaa kerran vuodessa, jos osallistuu seuran toimintaan ja kilpailuihin. 3-6-vuotiailta emme jäsenmaksua kuitenkaan velvoita.
Joensuun Katajan jäsenmaksut toimintakaudelle 2021-2022 ovat seuraavat: henkilöjäsenmaksu 30 euroa (alle 16-vuotiailta 15 euroa) ja perhejäsenmaksu 40 euroa. Kannattajajäsenmaksun suuruus on 100 euroa.