AIKUISTEN YLEIS­URHEILUKOULU

Tällä hetkellä meillä ei ole aikuisten yleisurheilukoulua. Ilmoitamme seuran nettisivuilla ja somekanavissa heti kun saamme ryhmän alkamaan.

KENELLE

Aikuisten yleisurheilukoulu on tarkoitettu yleisurheilusta kiinnostuneille ja sitä kokeilemaan haluaville aikuisille. Alaikärajana ryhmään pidämme noin 18 vuoden ikää, yläikärajaa ei ole.

Toistaiseksi pääpaino harjoituksissa on pikajuoksuharjoittelussa, mutta hieman tehdään myös kenttälajien harjoittelua/kokeilua.

Urheilukoulu ei vaadi aiempaa yleisurheilutaustaa vaan antaa mahdollisuuden uuden lajin kokeilemiseen “aikuisiällä”. Aikuisten ryhmä on toki myös erinomainen vaihtoehto niille, jotka omassa nuoruudessaan ovat harrastaneet yleisurheilua ja haluavat nyt lähteä uudestaan harrastamaan lajia.

SISÄLTÖ

Aikuisten yleisurheilukoulun kesäkausi koostuu 90 minuutin harjoituksista 1-2 kertaa viikossa. Harjoitusten pääosio on aina pikajuoksuharjoitus (joka toinen kerta maksiminopeustyyppinen esim. telinelähtöjä tai kovempaa juoksemista ja joka toinen kerta juoksutekniikkaa ja juoksumäärää painottava kerta. Jokainen kerta sisältää lisäksi jonkin yleistaitavuutta ja perusominaisuuksia (nopeuden lisäksi voima, kestävyys, liikkuvuus) tai näiden johdannaisia (mm. ketteryys, lihaskunto, nopeusvoima, vartalon hallinta) kehittävän osion.

MILLOIN JA MISSÄ

 

HARJOITUSPÄIVÄT JA SISÄLLÖT

 

HINTA

Nämä kolme kertaa maksavat 30 euroa (opiskelijat 20e). Yksittäinen kerta 12 euroa (opiskelija 8e).

Koko kauden maksu laskutetaan ensimmäisen kerran jälkeen, yksittäisen kerran kertamaksu maksetaan harjoituksen lopussa valmentajalle.

Hinta sisältää valmennuksen. Vakuutuksesta vastaa jokainen osallistuja itse, järjestäjä ei vakuuta osallistujia erikseen.

VALMENTAJA, ILMOITTAUTUMISET JA TIEDUSTELUT