Viikkotiedote 47 (16.-23.11.2020)

marras 16, 2020

AJANKOHTAISIA ASIOITA

Kataja järjestää loppuvuoden aikana kahdet hallikilpailut.

Perinteiset Loskahallit la 21.11. Areenalla. HUOM! Kilpailuiden alkamisaika muuttunut aiemmin ilmoitetusta tuntia aikaisemmaksi eli kilpailut alkavat jo klo 10.00! Viimeinen ilmoittautumispäivä on huomenna tiistaina 17.11. Hommatkaa lisenssi viimeistään tänään jotta pääsette ilmoittautumaan kilpailukalenterin kautta tähän kisaan!
Lisätietoja kilpailusta linkin takaa https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=27537

Toimitsijoita tarvitaan muutama vielä, ilmoittautukaa vapaaehtoiset Tuomo Lehtiselle tuomo.lehtinen@katajayu.fi .

Joulukuun Motonet kuukausikisat to 17.12. Areenalla https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=27538

Seuran omiin kilpailuihin Katajalaiset eivät maksa osallistumismaksua!

Seuran ohjeet yksittäisiin kilpailuihin ilmoittautumiseen www.katajayu.fi/seura-ja-henkilosto/kilpailuihin-ilmoittautuminen/

Jälki-ilmoittautumiset kaikkiin kilpailuihin maksetaan itse.

Lisää kilpailuja löytyy Kilpailukalenteri sivulta tutun linkin takaa https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=20

Kauden 2020 palkitsemistilaisuus

Joensuun Katajan yleisurheilukauden 2020 palkitsemistilaisuus järjestetään Joensuun yhteiskoulun lukion ruokasalissa (käynti sisäpihan puolelta) perjantaina 27.11. klo 18. Kutsut palkittaville on lähetetty erikseen. Vallitsevan tilanteen johdosta toivomme, että tänä vuonna tilaisuuteen osallistuvat vain palkittavat vanhempineen, jotta pystymme toteuttamaan turvavälit säädösten mukaisesti. Tilaa salissa on runsaasti, mutta parempi olla näissä asioissa erityisen huolellinen.

YLEISURHEILULISENSSI JA VAKUUTUS

Ensimmäiset hallikilpailut lähestyvät ja esim. Kataja järjestää la 21.11 Loskahallit. Marraskuusta lähtien tarvitset kilpailuissa kaudelle 2021 tarkoitetun lisenssin.

Muista maksaa hyvissä ajoin ennen ensimmäistä kilpailua itsellesi lisenssi kaudelle 2021. Lisenssi on siis yleisurheilun kilpailulisenssi, jolla vain ja ainoastaan saa osallistua kilpailuihin ja siihen on mahdollista ostaa mukana myös vakuutus yleisurheilurekisteripalvelusta. 2008 ja myöhemmin syntyneille lisenssi sisältää automaattisesti Sporttiturva vakuutuksen.

Myös pelkästään treeneissä käyvien on suositeltavaa ostaa lisenssi, sillä se sisältää Sporttiturva vakuutuksen alle 14-vuotiaille.

Lisenssi kun on hankittu, niin viimeistään muutaman päivän päästä pystyy kilpailukalenterin kautta ilmoittautumaan kilpailuihin.

Jokainen hankkii lisenssinsä itse nettisivuilla www.katajayu.fi/seura-ja-henkilosto/yleisurheilulisenssit/ olevan ohjeistuksen mukaisesti.

Lisenssi ostetaan tämän linkin takaa SUL:n yleisurheilurekisteripalvelusta: https://www.yleisurheilurekisteri.fi/Default.aspx?tabid=2869

SYKSYN NELJÄS LAJIKLINIKKA

Neljäs kerta pidetään la 28.11. klo 11.00 alkaen. Tästä neljännestä lajiklinikasta tulee tällä viikolla oma tiedotteensa, kunhan kaikki on saatu sovittua!

AIKUISTEN YLEISURHEILUKOULU SYKSYLLE

Aikuisille suunnattu yleisurheilukoulu on käynnissä ja syksyn kausi kestää 19.12 asti. Mukaan voit lähteä milloin vain!
Aikuisten yleisurheilukoulu on tarkoitettu yleisurheilusta kiinnostuneille ja sitä kokeilemaan haluaville aikuisille. Alaikärajana ryhmään pidämme noin 18 vuoden ikää, yläikärajaa ei ole. Urheilukoulu ei vaadi aiempaa yleisurheilutaustaa vaan antaa mahdollisuuden uuden lajin kokeilemiseen “aikuisiällä”. Aikuisten ryhmä on toki myös erinomainen vaihtoehto niille, jotka omassa nuoruudessaan ovat harrastaneet yleisurheilua ja haluavat nyt lähteä uudestaan harrastamaan lajia.

Ryhmän harjoitusajat Areenalla ovat keskiviikkoisin klo 18.30-19.45 ja lauantaisin klo 13.00-14.15. Poikkeuksia harjoitusajoissa saattaa ilmetä ja niistä lisää sekä muita lisätietoja löytyy linkin takaa www.katajayu.fi/harjoitusryhmat/aikuisten-yu-koulu/

Ryhmän päävalmentajana toimii ammattivalmentaja Anssi Vänskä (anssi.vanska@katajayu.fi), jolle tapahtuu ilmoittautumiset ja jolta voi tiedustella lisää toiminnasta.

Ryhmään ilmoittautuminen on auki koko ajan, eli mukaan voi tulla myös kesken kauden.

AREENAN HARJOITUSVUOROT JA POIKKEUKSET

Tällä viikolla Areenan vakiovuoroissamme poikkeuksena on ke 18.11. jolloin pelataan miesten Korisliigan ottelu ja etusuorasta on puolet pois käytöstä!

Seuraamme ja noudatamme aluehallintoviraston ja Joensuun kaupungin ohjeita, ja sen myötä lue huolella seuraava teksti!
Nämä ohjeet on meidän tietojemme mukaan edelleen voimassa!

Aluehallintoviraston ja Joensuun kaupungin ohjeiden ja suositusten mukaan tällä hetkellä laajoilla urheilu paikoilla kuten Areenan yleisurheilualueilla voi vuorolla samanaikaisesti olla yhteensä enintään 50 henkilöä hekin jakautuneina pienryhmiin siten, ettei lähikontakteja synny.

Harjoituspaikoilla kaupungin tämän hetkisten ohjeistusten mukaan ei saa olla katsojia katsomossa eikä suorituspaikoilla harjoituksia seuraamassa.

Urheilukouluryhmistämme muodostuu alkuiltojen vuoroillemme n.50 henkilön kokonaisuuksia, joten suosittelemme yksittäisiä urheilijoita käyttämään harjoittelussaan Areenan vapaita vuoroja ja hyödyntämään piirin eli Pokaryn vuoroja!

Areenan vuoromme koskien koko yleisurheilualuetta ovat 5.10. alkaen seuraavat:

  • Ma: 16.30-19.00
  • Ti: 17.00-18.30
  • Ke: 17.00-18.30
  • To: 16.30-19.00
  • Pe: 17.00-18.30
  • La: 11.00-12.30

Yksittäiset urheilijat, käyttäkää Areenan vapaita vuoroja ja piirin eli Pokaryn vuoroja.

Areenalle yleisurheilualueen vuorot löytyvät täältä https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&view_building=JA&laji=Yleisurheilu+%28JA%29&sijainti=JA&ctila=19991

Kuntosalivuoromme Areenalla ovat:

  • Ti klo 17.00-18.15
  • To klo 17.00-18.15

Areenan kaikki kuntosalivaraukset linkin takana https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&laji=Kuntosalit+%28JA%29&view_building=JA&sijainti=JA&ctila=19856

SOMEASIAA

Urheilijoille ohje/toive: Kun päivitätte somessa, lisätkää postauksiin myös @katajayu. Silloin voimme nostaa päivityksiänne esiin myös seuran kanavissa helpommin.

TOIMISTO

Toiminnanjohtaja: Tuomo Lehtinen / tuomo.lehtinen@katajayu.fi
Valmennuspäällikkö: Jarkko Kumpulainen / jarkko.kumpulainen@katajayu.fi
Nuorisovalmennuspäällikkö: Meri Mikkonen / meri.mikkonen@katajayu.fi
Liikkarivastaava: Katariina Rouhiainen / kata.rouhiainen@hotmail.fi
Puheenjohtaja: Jussi Oinonen / jussi.oinonen@pohjola.fi