Kilpailuihin
ilmoittautuminen

Seura korvaa osallistumismaksut kaikkiin piirinmestaruus-, aluemestaruus- ja Suomen mestaruuskilpailuihin. Näiden lisäksi seura maksaa Seuracup-osakilpailujen ja mahdollisen finaalin osallistumismaksut. Myös kesän Youth Athletic Gamesin osallistumisesta seura maksaa C-paketin mukaisen hinnan. Hallikauden TJIG, eli Tampere Junior Indoor Games kilpailuista, seura maksaa kisapassista lajien osuuden.

Muissa kilpailuissa, kuten kansallisissa ja piirikunnallisissa kilpailuissa korvaamme 16-vuotiaista yleiseen sarjaan asti urheilijalle kaksi lajia per kisapäivä, muut maksavat kansallisten ja piirikunnallisten lajinsa itse. Mahdolliset lisälajit 16-vuotiaat ja vanhemmat urheilijat kustantavat itse.
Valitsemme vuosittain pari lähialueen kilpailua, joihin seura maksaa ilmoittautumiset myös nuoremmille. 

Katajan itsensä järjestämät kilpailut ovat tietysti kaikenikäisille jäsenmaksun maksaneille omille urheilijoille ilmaisia. Poikkeuksena on Joensuu Run, jonne jäsenillä on omat edulliset jäsenhinnat.

Osassa kisoista on nykyään käytössä verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä. Tällaisissa tapauksissa osallistumisen voi maksaa itse, ja kulukorvauksena periä maksun seuralta, mikäli siihen on oikeutettu. Jos haluaa, että seura tekee ja maksaa ilmoittautumisen, pitää tieto olla valmennuspäälliköllä viimeistään päivää ennen viimeistä ilmoittautumispäivää.

Seura ei korvaa hölkkätapahtumia ja veteraanisarjoista seura maksaa ainoastaan SM-kilpailujen osallistumismaksun.

Käytännössä kaikkiin kilpailuihin SM-kilpailuja lukuun ottamatta tapahtuu ilmoittautuminen alla olevan kaavan mukaisesti.

SUL:n alaiset kilpailut löytyvät www.kilpailukalenteri.fi -sivuston alta. Kun sopiva kilpailu ja laji löytyvät, löytyy kilpailutiedoista myös useimmiten kohta ”ILMOITTAUDU KILPAILUUN”. Tästä painamalla voi kirjata omat tietonsa. Järjestelmän kysyessä sähköpostiosoitetta kirjaa valmennuspäällikön sähköpostiosoite jarkko.kumpulainen@katajayu.fi, mikäli olet oikeutettu tähän. Näin meille tulee tieto ilmoittautumisesta, ja voimme maksaa osanottomaksun järjestäjälle.
Mikäli itse maksat, niin laita oma sähköpostiosoitteesi. Saat ilmoittautumisen mukana samalla myös peruutuslinkin sähköpostiisi. Lajinsa voi perua linkin kautta ilmoittautumisajan puitteissa. Alueen kilpailuissa ei pääsääntöisesti ole suoraa verkkomaksamista ilmoittatumisen yhteydessä vaan ensin ilmoittaudutaan kilpailukalenterin kautta ja sitten maksetaan ilmoittautumismaksu erikseen pankkisiirrolla järjestäjien antamalle tilinumerolle.

Muutamia huomioita kisamaksuihin liittyen:

  • Kaikki seuran kautta tulevat ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään päivää ennen ennakkoilmoittautumispäivää, seura ei hoida eikä maksa jälki-ilmoittautumisia. Seura maksaa osanottomaksut vain edellä mainitun ohjeen mukaisesti valmennuspäällikölle tietoon tulleista ilmoittautumista.
  • Ryhmien ulkopuolella harjoittelevat vähintään 16-vuotiaat urheilijat maksavat kilpailumaksun (100e / vuosi). Kaikki, jotka ovat suorittaneet kilpailumaksun, saavat ilmoittautua seuran kautta. Muut hoitavat ilmoittautumisensa ja maksunsa itse.
  • Yleisen sarjan ilmoittautumismaksut hoitaa seura. Veteraaniurheilijoille seura maksaa vain SM-kilpailujen osallistumismaksut.
  • Seura ei maksa hölkkätapahtumien maksuja. Stipendiurheilijat voivat laskuttaa ne stipendistään.
  • Kaikki seuran järjestämät kilpailut ovat maksuttomia, tai ainakin alennetuin hinnoin (Joensuu Run), seuran jäsenille.
  • Kun tiedät että olet menossa SM-kilpailuihin, laita ajoissa tietoa lajeista ja majoitustarpeista valmennuspäällikölle. Seura varaa tietyn majoituskiintiön niihin SM-kisoihin joihin seurasta on menossa useampia kilpailijoita. Ylimääräiset paikat kiintiöistä täytyy yleensä perua noin 2 viikkoa ennen kisaa.