Viikkotiedote 45 (2.-9.11.2020)

marras 2, 2020

AJANKOHTAISIA ASIOITA

Syksyn seura-asutilaus on nyt auki. Tilaukset tehdään NoName Clubshop -palvelussa. Tilausohjeista on lähetetty oma tiedotteensa.

SYKSYN TOINEN LAJIKLINIKKA

La 7.11 klo 11.00-12.30 pidämme Areenalla tämän syksyn toisen lajiklinikkapäivän. Klinikat ovat avoimia kaikkien pohjois-karjalaisten seurojen nuorille. Viikonloppuihin sijoittuvia lajiklinikkapäiviä tulee olemaan 4-5 kpl ennen joulua. Syksyn lajiklinikoilla lajit tulevat vaihtelemaan ja pyrimme vähintään kerran pitämään jokaisen lajin, osan lajeista useamman kerran. Lajiklinikoilla perehdytään sekä lajin tekniikka- että ominaisuusharjoitteluun hyvien kouluttajien johdolla.

Ilmoittautumiset päättyvät jokaiseen lajiklinikkaan vajaa viikko ennen kyseistä päivää ja ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Toisella kerralla la 7.11 pidetään.

Aitajuoksuklinikka 10-15 vuotiaille (s. 2005-2010) max. 10 osallistujaa, kouluttajana Anssi Vänskä.

Kiekkoklinikka 10-15 vuotiaille (s. 2005-2010) max. 6 osallistujaa, kouluttajana Julia Pihkanen.

Pituusklinikka 10-15 vuotiaille (s. 2005-2010) max. 10 osallistujaa, kouluttajana Jessica Miettinen.

Ilmoittautumiset lajiklinikoille Meri Mikkoselle meri.mikkonen@katajayu.fi ja toiseen lajiklinikkapäivään viimeinen ilmoittautumispäivä on ti 3.11.!

Lajiklinikan hinta on Katajan urheilijoilta 5€/kerta ja muiden seurojen jäseniltä 10€/kerta. Hinta laskutetaan tämän vuoden lopussa koko syksyltä kertyneistä kerroista.

AIKUISTEN YLEISURHEILUKOULU SYKSYLLE

Ensimmäinen kerta ke 4.11.! Ja syksyn kausi kestää 19.12 asti.

Aikuisten yleisurheilukoulu on tarkoitettu yleisurheilusta kiinnostuneille ja sitä kokeilemaan haluaville aikuisille. Alaikärajana ryhmään pidämme noin 18 vuoden ikää, yläikärajaa ei ole. Urheilukoulu ei vaadi aiempaa yleisurheilutaustaa vaan antaa mahdollisuuden uuden lajin kokeilemiseen “aikuisiällä”. Aikuisten ryhmä on toki myös erinomainen vaihtoehto niille, jotka omassa nuoruudessaan ovat harrastaneet yleisurheilua ja haluavat nyt lähteä uudestaan harrastamaan lajia.

Ryhmän harjoitusajat Areenalla ovat keskiviikkoisin klo 18.30-19.45 ja lauantaisin klo 13.00-14.15. Poikkeuksia harjoitusajoissa saattaa ilmetä ja niistä lisää sekä muita lisätietoja löytyy linkin takaa www.katajayu.fi/harjoitusryhmat/aikuisten-yu-koulu/

Ryhmän päävalmentajana toimii ammattivalmentaja Anssi Vänskä (anssi.vanska@katajayu.fi), jolle tapahtuu ilmoittautumiset ja jolta voi tiedustella lisää toiminnasta.

Ryhmään ilmoittautuminen on auki koko ajan, eli mukaan voi tulla myös kesken kauden.

YLEISURHEILULISENSSI JA VAKUUTUS

Ensimmäiset hallikilpailut lähestyvät ja esim. Kataja järjestää la 21.11 Loskahallit. Marraskuusta lähtien tarvitset kilpailuissa kaudelle 2021 tarkoitetun lisenssin.

Muista maksaa hyvissä ajoin ennen ensimmäistä kilpailua itsellesi lisenssi kaudelle 2021. Lisenssi on siis yleisurheilun kilpailulisenssi, jolla vain ja ainoastaan saa osallistua kilpailuihin ja siihen on mahdollista ostaa mukana myös vakuutus yleisurheilurekisteripalvelusta. 2008 ja myöhemmin syntyneille lisenssi sisältää automaattisesti Sporttiturva vakuutuksen.

Myös pelkästään treeneissä käyvien on suositeltavaa ostaa lisenssi, sillä se sisältää Sporttiturva vakuutuksen alle 14-vuotiaille.

Lisenssi kun on hankittu, niin viimeistään muutaman päivän päästä pystyy kilpailukalenterin kautta ilmoittautumaan kilpailuihin.

Jokainen hankkii lisenssinsä itse nettisivuilla www.katajayu.fi/seura-ja-henkilosto/yleisurheilulisenssit/ olevan ohjeistuksen mukaisesti.

Lisenssi ostetaan tämän linkin takaa SUL:n yleisurheilurekisteripalvelusta: https://www.yleisurheilurekisteri.fi/Default.aspx?tabid=2869

TULEVIA KILPAILUJA

Tulevia kilpailuja:
Kataja järjestää loppuvuoden aikana kahdet hallikilpailut.

Perinteiset Loskahallit la 21.11. Areenalla https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=27537

Joulukuun Motonet kuukausikisat to 17.12. Areenalla https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=27538

Seuran omiin kilpailuihin Katajalaiset eivät maksa osallistumismaksua!

Seuran ohjeet yksittäisiin kilpailuihin ilmoittautumiseen www.katajayu.fi/seura-ja-henkilosto/kilpailuihin-ilmoittautuminen/

Jälki-ilmoittautumiset kaikkiin kilpailuihin maksetaan itse.

Lisää kilpailuja löytyy Kilpailukalenteri sivulta tutun linkin takaa https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=20

AREENAN HARJOITUSVUOROT

Seuraamme ja noudatamme aluehallintoviraston ja Joensuun kaupungin ohjeita, ja sen myötä lue huolella seuraava teksti!
Nämä ohjeet on meidän tietojemme mukaan edelleen voimassa!

Aluehallintoviraston ja Joensuun kaupungin ohjeiden ja suositusten mukaan tällä hetkellä laajoilla urheilu paikoilla kuten Areenan yleisurheilualueilla voi vuorolla samanaikaisesti olla yhteensä enintään 50 henkilöä hekin jakautuneina pienryhmiin siten, ettei lähikontakteja synny.

Harjoituspaikoilla kaupungin tämän hetkisten ohjeistusten mukaan ei saa olla katsojia katsomossa eikä suorituspaikoilla harjoituksia seuraamassa.

Urheilukouluryhmistämme muodostuu alkuiltojen vuoroillemme n.50 henkilön kokonaisuuksia, joten suosittelemme yksittäisiä urheilijoita käyttämään harjoittelussaan Areenan vapaita vuoroja ja hyödyntämään piirin eli Pokaryn vuoroja!

Areenan vuoromme koskien koko yleisurheilualuetta ovat 5.10. alkaen seuraavat:

  • Ma: 16.30-19.00
  • Ti: 17.00-18.30
  • Ke: 17.00-18.30
  • To: 16.30-19.00
  • Pe: 17.00-18.30
  • La: 11.00-12.30

Yksittäiset urheilijat, käyttäkää Areenan vapaita vuoroja ja piirin eli Pokaryn vuoroja.

Areenalle yleisurheilualueen vuorot löytyvät täältä https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&view_building=JA&laji=Yleisurheilu+%28JA%29&sijainti=JA&ctila=19991

Kuntosalivuoromme Areenalla ovat:

  • Ti klo 17.00-18.15
  • To klo 17.00-18.15

Areenan kaikki kuntosalivaraukset linkin takana https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&laji=Kuntosalit+%28JA%29&view_building=JA&sijainti=JA&ctila=19856

SOMEASIAA

Urheilijoille ohje/toive: Kun päivitätte somessa, lisätkää postauksiin myös @katajayu. Silloin voimme nostaa päivityksiänne esiin myös seuran kanavissa helpommin.

TOIMISTO

Toiminnanjohtaja: Tuomo Lehtinen / tuomo.lehtinen@katajayu.fi
Valmennuspäällikkö: Jarkko Kumpulainen / jarkko.kumpulainen@katajayu.fi
Nuorisovalmennuspäällikkö: Meri Mikkonen / meri.mikkonen@katajayu.fi
Liikkarivastaava: Katariina Rouhiainen / kata.rouhiainen@hotmail.fi
Puheenjohtaja: Jussi Oinonen / jussi.oinonen@pohjola.fi