Viikkotiedote 11 (15.-22.3.2021)

maalis 15, 2021

15.03.2021


AJANKOHTAISIA ASIOITA:

Kevään seura-asutilaukset viimeistään 21.3. mennessä. Tämä on viimeinen tilausmahdollisuus ennen kesää. Linkissä aiheesta lisää https://katajayu.fi/kevaan-seura-asutilaukset-21-3-mennessa/

Liikkareiden uusi maalis-, huhtikuun kestävä kevätkausi alkaa tästä viikosta ja näihin ryhmiin ilmoittautuminen on vielä auki. Muistakaa talvikaudella mukana olleet ilmoittautua erikseen kevätkaudelle!

Urheilukoulu- ja valmennusryhmien kevätkausi kestää vuoden alusta huhtikuun loppuun asti.

Vielä kerkeää jälki-ilmoittautua urheilukouluryhmiin mukaan, tiedustelut valmennuspäällikön kautta jarkko.kumpulainen@katajayu.fi

KILPAILUASIAA:

Tällä hetkellä ei ole tiedossa Katajan järjestämiä kilpailuja.

Tampereen TJIG on siirretty varaviikonlopulle eli uusi ajankohta on 9.-11.4.2021.Tämänhetkisen tiedon mukaan lajeja on jo nyt karsittu ohjelmasta ja kaikki viestimatkat sekä 17 sarja jää kokonaan pois kisoista. Linkissä tämän hetken kisaohjelma https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=27567

Kisajärjestäjien sivuilla on seuraavanlainen teksti. Päätös kisaohjelmasta sekä järjestettävistä sarjoista tehdään maaliskuun puoleen väliin mennessä.

Tiedotamme heti enemmän, kunhan uutta tietoa kilpailua koskien saadaan. Tänä vuonna emme järjestä seuran puolesta yhteistä kisamatkaa TJIG kisoihin mutta jokainen voi oman harkinnan mukaan halutessaan ilmoittautua ja käydä kilpailemassa. Seura maksaa normaalien kilpailuihin ilmoittautumisohjeidensa https://katajayu.fi/seura-ja-henkilosto/kilpailuihin-ilmoittautuminen/ mukaisesti kisapassista lajien osuuden.

AREENAN HARJOITUSVUOROT JA POIKKEUSAJAN OHJEET:

Seuraamme ja noudatamme aluehallintoviraston ja Joensuun kaupungin ohjeita. Lue huolella seuraava linkki ja teksti.
Uutena ohjeena kaupungin liikuntatiloissa on vahva maskisuositus kaikille 12 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille!

Kaupungin liikuntapalveluiden pe 4.12. annetut ohjeet harjoittelun rajoituksista koronan kiihtymisvaiheessa ovat seuraavat. Nämä ohjeet ovat edelleen toistaiseksi voimassa. Lue lisää linkistä.
https://www.joensuu.fi/uutiset/-/asset_publisher/3XVYqRbRgV8w/content/liikuntapalvelujen-rajoitukset-jatkuvat-4-1-2021-asti

Harjoituspaikoilla kaupungin tämänhetkisten ohjeistusten mukaan ulkopuolisten läsnäoloa harjoituksissa ei sallita. Nämä rajoitukset koskevat kaikkia Joensuun kaupungin sisäliikuntatiloja.

Käytä maskia, kun tulet areenalle ja kun poistut areenalta. Vältä pukuhuoneiden käyttöä ja huolehdi käsidesien avulla hygieniasta, jotta kaikilla on turvallista harjoitella.
Eli ohjaajat ottavat ryhmät vastaan Areenan pääovien edustalla ulkona ja ryhmät viedään ohjaajien johdolla aulan käsidesipullojen kautta treenipaikalle ja siellä päällysvaatteiden riisuminen ohjaajien osoittamaan paikkaan!

Areenan vakiovuoromme koskien koko yleisurheilualuetta ovat seuraavat:

Ma: 16.30-19.00
Ti:  17.00-18.30
Ke: 17.00-18.30
To: 16.30-19.00
Pe: 17.00-18.30
La: 11.00-12.30

Yksittäiset urheilijat, käyttäkää Areenan vapaita vuoroja ja piirin eli Pokaryn vuoroja.

Areenalle yleisurheilualueen vuorot löytyvät täältä https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&view_building=JA&laji=Yleisurheilu+%28JA%29&sijainti=JA&ctila=19991

Kuntosalivuoromme Areenalla ovat:

Ti klo 17.00-18.15
To klo 17.00-18.15

Areenan kaikki kuntosalivaraukset linkin takana https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&laji=Kuntosalit+%28JA%29&view_building=JA&sijainti=JA&ctila=19856

POIKKEUKSET AREENAN AUKIOLOAIKOIHIN JA VUOROIHIN:

Tällä viikolla Kataja Basketin miesten Korisliiga joukkueen playoff-ottelu pelataan tiistaina 16.3. klo 18.30 alkaen ja meidän vakiovuorostamme on pois käytöstä etusuoran maalinpuoleinen puolikas.

KEVÄÄN LAJIKLINIKAT:

Tämän vuoden toinen lajiklinikka pidetään la 20.3. klo 11.00-12.30. Huomenna tulee tästä toisesta lajiklinikasta oma tiedotteensa eli mitkä lajit, mihin ilmoittaudut ja montako ensimmäistä otetaan mukaan  jne.
Lajiklinikat ovat pienellä osallistumismaksulla olevia ennakkoilmoittautumisen vaativia lajiklinikoita pohjois-karjalalaisten seurojen junioreille.

TOIMISTO:

Katajan toimistolla aloitetaan mittava remontti maaliskuun ensimmäisenä päivänä. Toimisto on kuukauden kiinni ja työntekijät etätöissä.

 

Toiminnanjohtaja: Tuomo Lehtinen / tuomo.lehtinen@katajayu.fi
Valmennuspäällikkö: Jarkko Kumpulainen / jarkko.kumpulainen@katajayu.fi
Nuorisovalmennuspäällikkö: Meri Mikkonen / meri.mikkonen@katajayu.fi
Liikkarivastaava: Jutta Moilanen / jutta.moilanen@gmail.com
Puheenjohtaja: Jussi Oinonen / jussi.oinonen@pohjola.fi