Kevään seura-asutilaukset 21.3. mennessä

maalis 12, 2021

Kevään seura-asutilaus on nyt auki.

Tilaukset tehdään NoName Clubshop-palvelussa. Tilaukset tulee tehdä ensi viikon sunnuntaihin (21.3.) mennessä.

Asujen tilaaminen tapahtuu seuraavasti:

Klikkaa osoitteeseen:
https://clubshop.nonamesport.com/fi/

Luo oma tili seuraamalla ohjeita. Eli jokainen tekee itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Toki, jos on jo ennen tilannut NoName Clubshopista, ei tunnusta ja salasanaa tietenkään tarvitse luoda uudestaan, vaan entiset käyvät.

Kun olet luonut oman tilin, voit kirjautua Clubshoppiin Joensuun Katajan koodilla. Täytä kirjautumisvaiheessa käyttäjätunnuksesi, oma salasanasi ja sitten Katajan salasana. Salasanamme on: 00023JK

Kun olet kirjautunut sisälle, tulet ”My account” -sivulle mistä voit tarkistaa ja päivittää omia tietojasi myös jatkossa.
Skrollaa ruudulla alemmas, niin pääset seuran tuotteisiin. Valitse oikeat tuotteet ja koot sekä etenet pikkuhiljaa maksuun.

Päästyäsi maksuun (kts. ”Maksa tilauksesi” ), voit valita maksutapoja. Klarna, verkkomaksu tai kortilla.
Kun olet maksanut, saat tilausvahvistuksen sähköpostiin. Clubshop järjestelmässä pitää maksaa, jotta tilaus menee läpi. Toki voi valita pankki/luottokortin sijaan esim. Klarna maksun, jolloin asiakas saa maksuaikaa tilaukselleen.

Seuran tuotteet toimitetaan toukokuun aikana ja lähetetään yhtenä pakettina Katajan toimistolle, josta jakelu tapahtuu.
Tilaukset sunnuntaihin 21.3. mennessä.

Jos teille tulee kysyttävää, tai jostain syystä tilauksen teossa tulee vaikeuksia, ota silloin yhteys seurassa tuomo.lehtinen(at)katajayu.fi tai NoNamen puolelta kari.arponen(at)nonamesport.com tai puhelin 040 5527 988.