Jare Keränen kuva: Heidi Lehikoinen

23.01.2023


AJANKOHTAISIA ASIOITA:

Viime viikonloppuna pidettiin Areenalla jälleen 3 vuoden tauon jälkeen pohjois-karjalan avoimet pm-hallikilpailut. Kilpailuissa tehtiin paljon hienoja tuloksia eri ikäluokkien sarjoissa!
Tällä kertaa kuitenkin nostetaan esille mahtavasti hommansa hoitanut vapaaehtoisten toimitsijoiden joukko jonka ansiosta jälleen kerran Katajan järjestämät kilpailut sujuivat laadukkaasti.
Lämmin kiitos siis näistäkin kisoista meidän täysiä työpäiviä tehneille vapaaehtoisille!

TULEVIA KILPAILUJA:

Kuopiossa pidetään pohjois-savon avoimet pm-hallit 28.-29.1.2023 https://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=31844 viimeinen ilmoittautumispäivä on tänään ma 23.1.
Kataja maksaa
https://katajayu.fi/seura-ja-henkilosto/kilpailuihin-ilmoittautuminen/ mukaisesti 2007 ja aikaisemmin syntyneille ilmoittautumismaksun 2 lajia per kilpailupäivä.

LISENSSI + VAKUUTUS:

Yleisurheilun uusi lisenssikausi on käynnissä. Uuden kauden lisenssit ovat voimassa 1.10.2022-30.9.2023. Suosittelemme lisenssiä kaikille yleisurheilijoille jotka ovat toiminnassamme mukana. Kilpailuun osallistuville lisenssi on pakollinen, ilman sitä kilpailuihin ei voi osallistua.

2010 ja myöhemmin syntyneiden kohdalla lisenssi sisältää automaattisesti Sporttiturva-vakuutuksen. Hinnat lisenssi+vakuutus ovat esimerkiksi 2016 ja myöhemmin syntyneille 10€ vuosi ja 2010-2015 syntyneille 25€ vuosi.
Tätä vanhemmat voivat ostaa lisenssin yhteydessä halutessaan vakuutuksen.

Tarkemmat tiedot lisensseistä ja sporttiturvasta löytyvät täältä: https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/

Lisenssit ostetaan Suomisportista. Eli tässä lisenssin ostamiseen suora linkki: https://www.suomisport.fi/?redirect=%252Fpurchase

KEVÄÄN 2023 RYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN:

Kaikkien ryhmien harjoitukset kevätkauden osalta ovat täydessä käynnissä.
Kevään ryhmiin ilmoittautuminen on vielä auki myclubissa.
Isossa osassa ryhmiä pitää ilmoittautua kevätkaudelle uudelleen mukaan ryhmään vaikka olisi jo ryhmässä ollut syksykauden!

Mikäli teillä on ongelmia ja ette pääse ilmoittautumaan kevääksi mukaan ryhmään niin ensimmäinen ohje on että käytte vastaamassa lapsen myclub tilillä/profiilissa kaikkiin kysymyksiin koskien kuvauslupia, järjestyksenvalvoja- ja ensiapukortteja sekä markkinointilupaa. Niihin on kaikkiin vastattava jotakin, muuten ei pääse ilmoittautumaan!

MYCLUB:

Kaikki Joensuun Katajan kuusi lajijaostoa on siirtynyt käyttämään seuran yhteistä MyClubia, ja sen alta löytyy sitten jokaisen lajijaoston oma sivusto.

Huomio, olkaa tarkkoina kun laskuja tulee seuraltamme jatkossa niin tilinumero jonne maksu suoritetaan on uusi!

AREENAN TALVEN 2022-23 VAKIOVUOROMME:

Urheilukouluryhmät voivat pitää treeninsä edelleen kokonaan tai alkuverryttelyn osalta ulkona, päätöksen asiasta päättää ryhmän vastuuvalmentaja ja hän tiedottaa näistä ryhmäänsä!

Areenan vuoromme ovat seuraavat koskien koko yleisurheilualuetta:

Maanantai klo 16.30-19.00
Tiistai klo 17.00-18.30
Keskiviikko klo 17.00-18.30
Torstai klo 16.30-19.00
Perjantai klo 17.00-18.30
Lauantai klo 11.00-12.30

Näiden lisäksi muutama erikoisvuoro heittopaikoille ja etusuoralle.

Areenan kuntosalivuoromme ovat seuraavat:

Tiistai klo 17.00-18.30
Keskiviikko klo 17.00-18.30
Torstai klo 17.00-18.30

Yksittäiset urheilijat voivat edelleen käyttää Areenan vapaita vuoroja.
Nyt myös uutena asiana on kulkuluvat, joita seurat saa vuoroilleen ja akatemiaurheilijat omansa akatemialta. Muiden yksittäisten urheilijoiden on ostettava kulkulupa.

Areenan vakiovuorot ja muut yksittäiset varaukset löytyvät Tilavasta https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu-liikunta/guest.php?kt=tila%2C4848&av=

TOIMISTO:

Toiminnanjohtaja: Tuomo Lehtinen / tuomo.lehtinen@katajayu.fi
Valmennuspäällikkö: Jarkko Kumpulainen / 
jarkko.kumpulainen@katajayu.fi
Nuorisovalmennuspäällikkö: Meri Mikkonen / 
meri.mikkonen@katajayu.fi
Liikkarivastaava Veera Kontkanen /
kontkanen.veera@gmail.com
Puheenjohtaja: Jussi Oinonen / 
jussi.oinonen@pohjola.fi