Viikkotiedote 9 (1.-8.3.2021)

maalis 1, 2021

Sakari Vallius aitaviidakossa. Kuva: Heidi Lehikoinen

AJANKOHTAISIA ASIOITA:

Viime viikonlopun nuorten halli SM-kisoissa Tampereella Katajalaiset saavuttivat 7 mitalisijaa.

Aatu Holopainen voitti Suomen mestaruuden M17 sarjan 3-loikassa komealla ennätystuloksella 13.85.
Mika Kotiranta juoksi kahdesti hopealle M22 sarjassa, 1500 metrillä halliennätyksellään 3.58,34 ja 3000 metrillä ajalla 8.33,97.
Sakari Vallius hyppäsi M19 sarjan pituudessa hopealle hirmuisella 37 cm ennätysparannuksella tuloksen ollessa 683. Sakari juoksi myös pronssille saman sarjan 60 m aitajuoksussa ennätyksellään 8,47.
Miro Tanninen loikki M 19 sarjan 3-loikassa pronssille, tulos 14,16.
Alina Tikka käveli N17 sarjan pronssille, aika 17.21,82.

20 henkinen joukkueemme saavutti tämän lisäksi useita pistesijoja eli nuorten kohdalla 6 parhaan joukkoon sijoittumisia ja näiden lisäksi vielä aimo määrä sijoituksia 10 sakissa.

Lämpimät onnittelut mestarille ja mitalisteille!

Aatu Holopainen nuorten SM-halleissa. Kuva: Heidi Lehikoinen

 

Tällä viikolla vielä normaalisti kaikki ryhmät harjoittelevat. Talvilomaviikolla 10 osa ryhmistä harjoittelee mutta suurin osa pitää lomaa. Ryhmien vastuuohjaajat informoivat omiaan miten talviloma viikko menee ryhmällä.

KILPAILUASIAA:

Tällä hetkellä ei ole tiedossa Katajan järjestämiä kilpailuja.

Tampereen TJIG on siirretty varaviikonlopulle eli uusi ajankohta on 9.-11.4.2021.Tämänhetkisen tiedon mukaan lajeja tullaan karsimaan ohjelmasta sekä 17 sarja jäänee pois kisoista. Tiedotamme heti enemmän, kunhan uutta tietoa kilpailua koskien saadaan.

AREENAN HARJOITUSVUOROT JA POIKKEUSAJAN OHJEET:

Seuraamme ja noudatamme aluehallintoviraston ja Joensuun kaupungin ohjeita. Lue huolella seuraava linkki ja teksti.
Uutena ohjeena kaupungin liikuntatiloissa on vahva maskisuositus kaikille 12 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille!

Kaupungin liikuntapalveluiden pe 4.12. annetut ohjeet harjoittelun rajoituksista koronan kiihtymisvaiheessa ovat seuraavat. Nämä ohjeet ovat edelleen toistaiseksi voimassa. Lue lisää linkistä.
https://www.joensuu.fi/uutiset/-/asset_publisher/3XVYqRbRgV8w/content/liikuntapalvelujen-rajoitukset-jatkuvat-4-1-2021-asti

Harjoituspaikoilla kaupungin tämänhetkisten ohjeistusten mukaan ulkopuolisten läsnäoloa harjoituksissa ei sallita. Nämä rajoitukset koskevat kaikkia Joensuun kaupungin sisäliikuntatiloja.

Käytä maskia, kun tulet areenalle ja kun poistut areenalta. Vältä pukuhuoneiden käyttöä ja huolehdi käsidesien avulla hygieniasta, jotta kaikilla on turvallista harjoitella.
Eli ohjaajat ottavat ryhmät vastaan Areenan pääovien edustalla ulkona ja ryhmät viedään ohjaajien johdolla aulan käsidesipullojen kautta treenipaikalle ja siellä päällysvaatteiden riisuminen ohjaajien osoittamaan paikkaan!

Liikuntaleikkikoulujen ja kaikkien urheilukouluryhmien kevään treenikausi on täydessä käynnissä ja näin ollen Areenan vakiovuoromme on ensisijaisesti näille ryhmille.

Yksittäiset urheilijat käyttäkää harjoittelussa Areenan vapaita vuoroja (akatemian kolmannella asteella opiskelevat urheilijat saaneet omat ohjeet sähköpostiinsa!) ja hyödyntämään piirin eli Pokaryn vuoroja!

Areenan vakiovuoromme koskien koko yleisurheilualuetta ovat seuraavat:

Ma: 16.30-19.00
Ti:  17.00-18.30
Ke: 17.00-18.30
To: 16.30-19.00
Pe: 17.00-18.30
La: 11.00-12.30

Yksittäiset urheilijat, käyttäkää Areenan vapaita vuoroja ja piirin eli Pokaryn vuoroja.

Areenalle yleisurheilualueen vuorot löytyvät täältä https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&view_building=JA&laji=Yleisurheilu+%28JA%29&sijainti=JA&ctila=19991

Kuntosalivuoromme Areenalla ovat:

Ti klo 17.00-18.15
To klo 17.00-18.15

Areenan kaikki kuntosalivaraukset linkin takana https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&laji=Kuntosalit+%28JA%29&view_building=JA&sijainti=JA&ctila=19856

POIKKEUKSET AREENAN AUKIOLOAIKOIHIN JA VUOROIHIN:

Tällä viikolla ei poikkeuksia hallin aukioloajoissa.

KEVÄÄN LAJIKLINIKAT:

Kevätkaudellakin tulemme pitämään pienellä osallistumismaksulla olevia ennakkoilmoittautumisen vaativia lajiklinikoita pohjois-karjalalaisten seurojen junioreille. Ensimmäinen oli 6.2. ja toisen kerran päivä ja lajit ilmoitetaan heti kun on saatu sovittua. Tavoitteena on pitää lajiklinikoita maalis-, huhtikuun aikana vielä n. 3 kertaa.

TALVEN RYHMÄT TÄYDESSÄ TOIMINNASSA:

Liikkareiden talvikausi päättyy tällä viikolla.

Uusi kevätkausi alkaa viikosta 11 ja näihin ryhmiin ilmoittautuminen aukesi viime viikolla. Muistakaa mukana olleet ilmoittautua erikseen uuteen hiihtolomaviikon jälkeen alkavaan kevätkauteen!

Urheilukoulu- ja valmennusryhmien kevätkausi kestää huhtikuun loppuun asti.

Kokoontumisrajoitteet ja ohjeet ovat edelleen samanlaisina voimassa kuin oli joulukuussakin. Huomatkaa, että Areenassa eikä koulujen saleissa saa olla katsojia. Lapset voi kouluissa saattaa pukuhuoneiden kautta saliin, jonka jälkeen vanhempien pitää poistua tiloista harjoituksen ajaksi. Voitte tulla hakemaan lapset normaalisti harjoituksen lopussa pois (hyvä käytäntö on saapua 5-10 minuuttia ennen harjoituksen loppua).

Vielä kerkeää jälki-ilmoittautua ryhmiin mukaan, tiedustelut valmennuspäällikön kautta jarkko.kumpulainen@katajayu.fi

TOIMISTO:

Katajan toimistolla aloitetaan mittava remontti maaliskuun ensimmäisenä päivänä. Toimisto on kuukauden kiinni ja työntekijät etätöissä.

Toiminnanjohtaja: Tuomo Lehtinen / tuomo.lehtinen@katajayu.fi
Valmennuspäällikkö: Jarkko Kumpulainen / jarkko.kumpulainen@katajayu.fi
Nuorisovalmennuspäällikkö: Meri Mikkonen / meri.mikkonen@katajayu.fi
Liikkarivastaava: Jutta Moilanen / jutta.moilanen@gmail.com
Puheenjohtaja: Jussi Oinonen / jussi.oinonen@pohjola.fi