Viikkotiedote 7 (15.-22.2.2021)

helmi 15, 2021

AJANKOHTAISIA ASIOITA:

Suomalainen keihäslegenda Tero Pitkämäki tulee tällä viikolla perjantaina luennoimaan ja pitämään harjoituksia Areenalla. Lisätietoja tapahtumasta https://katajayu.fi/tero-pitkamaen-valmennusklinikka-joensuussa/

KILPAILUASIAA:

Tulevana viikonloppuna yleisurheilun SM-hallikisoihin osallistuu Katajasta 6 urheilijaa ja he tekevät 9 lajisuoritusta.

Pienemmille junioreille emme pysty järjestämään kilpailuja uusien kokoontumisrajoitusten ollessa voimassa ainakaan ennen maaliskuun loppua.

AREENAN HARJOITUSVUOROT JA POIKKEUSAJAN OHJEET:

Seuraamme ja noudatamme aluehallintoviraston ja Joensuun kaupungin ohjeita, ja sen myötä lue huolella seuraava linkki ja teksti!

Kaupungin liikuntapalveluiden pe 4.12. annetut ohjeet harjoittelun rajoituksista koronan kiihtymisvaiheessa ovat seuraavat. Nämä ohjeet ovat edelleen voimassa 22.3. asti. Lue lisää linkistä.
https://www.joensuu.fi/uutiset/-/asset_publisher/3XVYqRbRgV8w/content/liikuntapalvelujen-rajoitukset-jatkuvat-4-1-2021-asti

Harjoituspaikoilla kaupungin tämänhetkisten ohjeistusten mukaan ulkopuolisten läsnäoloa harjoituksissa ei sallita. Nämä rajoitukset koskevat kaikkia Joensuun kaupungin sisäliikuntatiloja.

Käytä maskia, kun tulet areenalle ja kun poistut areenalta. Vältä pukuhuoneiden käyttöä ja huolehdi käsidesien avulla hygieniasta, jotta kaikilla on turvallista harjoitella.
Eli ohjaajat ottavat ryhmät vastaan Areenan pääovien edustalla ulkona ja ryhmät viedään ohjaajien johdolla aulan käsidesipullojen kautta treenipaikalle ja siellä päällysvaatteiden riisuminen ohjaajien osoittamaan paikkaan!

Liikuntaleikkikoulujen ja kaikkien urheilukouluryhmien kevään treenikausi on täydessä käynnissä ja näin ollen Areenan vakiovuoromme on ensisijaisesti näille ryhmille.

Yksittäiset urheilijat käyttäkää harjoittelussa Areenan vapaita vuoroja (akatemian kolmannella asteella opiskelevat urheilijat saaneet omat ohjeet sähköpostiinsa!) ja hyödyntämään piirin eli Pokaryn vuoroja!

Areenan vakiovuoromme koskien koko yleisurheilualuetta ovat seuraavat:
Ma: 16.30-19.00
Ti:  17.00-18.30
Ke: 17.00-18.30
To: 16.30-19.00
Pe: 17.00-18.30
La: 11.00-12.30

Yksittäiset urheilijat, käyttäkää Areenan vapaita vuoroja ja piirin eli Pokaryn vuoroja.

Areenalle yleisurheilualueen vuorot löytyvät täältä https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&view_building=JA&laji=Yleisurheilu+%28JA%29&sijainti=JA&ctila=19991

Kuntosalivuoromme Areenalla ovat:
Ti klo 17.00-18.15
To klo 17.00-18.15

Areenan kaikki kuntosalivaraukset linkin takana https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&laji=Kuntosalit+%28JA%29&view_building=JA&sijainti=JA&ctila=19856

POIKKEUKSET AREENAN AUKIOLOAIKOIHIN JA VUOROIHIN:

Tällä viikolla ei poikkeuksia hallin aukioloajoissa.

KEVÄÄN LAJIKLINIKAT:

Kevätkaudellakin tulemme pitämään pienellä osallistumismaksulla olevia ennakkoilmoittautumisen vaativia lajiklinikoita pohjois-karjalalaisten seurojen junioreille. Ensimmäinen oli 6.2. ja toisen kerran päivä ja lajit ilmoitetaan heti kun on saatu sovittua.

TALVEN RYHMÄT TÄYDESSÄ TOIMINNASSA:

Liikkareiden talvikausi kestää viikolle 9 asti. Uusi kevätkausi alkaa viikosta 11 ja näihin ryhmiin ilmoittautuminen aukeaa viikolla 8.
Urheilukoulu- ja valmennusryhmien kevätkausi kestää huhtikuun loppuun asti.

Kokoontumisrajoitteet ja ohjeet ovat edelleen samanlaisina voimassa kuin oli joulukuussakin. Huomatkaa, että Areenassa eikä koulujen saleissa saa olla katsojia. Lapset voi kouluissa saattaa pukuhuoneiden kautta saliin, jonka jälkeen vanhempien pitää poistua tiloista harjoituksen ajaksi. Voitte tulla hakemaan lapset normaalisti harjoituksen lopussa pois (hyvä käytäntö on saapua 5-10 minuuttia ennen harjoituksen loppua).

Vielä kerkeää jälki-ilmoittautua ryhmiin mukaan, tiedustelut valmennuspäällikön kautta jarkko.kumpulainen@katajayu.fi

MUUTOKSIA SEURAN MAKSUKÄYTÄNTÖIHIN:

Vuoden 2021 alusta tulivat voimaan uudet maksukäytännöt liittyen kilpailuihin ilmoittautumisiin sekä leirimaksuihin. Jatkossa seura maksaa edelleen kaikkien 16v-yleisen sarjan urheilijoiden osallistumismaksut kaikkiin kilpailuihin (pois lukien hölkät), jotka ilmoitetaan ilmoittautumisajan puitteissa valmennuspäällikön sähköpostiin. Tätä nuoremmille seura maksaa edelleen kaikki omat kilpailut, SM-kilpailut, piirinmestaruuskilpailut, YAG-, TJIG sekä seuracupit. Tulemme myös harkinnanvaraisesti valitsemaan ulkoratakaudella pari hyvää lähialueen kilpailua, johon maksut hoidetaan seuran kautta kootusti. Ilmoittautumismaksut ovat nousseet vuosi vuodelta niin paljon, että muutos on ajankohtainen. Näin meidän ei tarvitse nostaa harjoitusmaksuja. Edellinen kausi oli kaikille seuroille taloudellisesti raskas, tällä muutoksella varmistamme toiminnan jatkuvuuden.

Leirien osalta teimme pieniä muutoksia. Maksut painottuvat jatkossa nuorten maajoukkuetasoisiin urheilijoihin. Seura tukee ANMJ-leirejä maksamalla leirimaksusta puolet (ei kilometrikorvausta). Alue- ja piirileireistä maksetaan yksi leiri per leirityskausi (Leirityskausi on syksystä kevääseen, ei km-korvausta). Akatemia/yläkoulu- ja monipuolisuusleirejä ei korvata.

Tarkemmat ohjeet löytyvät seuran nettisivuilta: https://katajayu.fi/seura-ja-henkilosto/korvausperusteet/

TOIMISTO:

Toiminnanjohtaja: Tuomo Lehtinen / tuomo.lehtinen@katajayu.fi
Valmennuspäällikkö: Jarkko Kumpulainen / jarkko.kumpulainen@katajayu.fi
Nuorisovalmennuspäällikkö: Meri Mikkonen / meri.mikkonen@katajayu.fi
Liikkarivastaava: Jutta Moilanen / jutta.moilanen@gmail.com
Puheenjohtaja: Jussi Oinonen / jussi.oinonen@pohjola.fi