Viikkotiedote 50 (7.-14.12.2020)

joulu 7, 2020

07.12.2020

AJANKOHTAISIA ASIOITA:

Motonet kuukausikisat torstailta 17.12. on PERUTTU!

Kauden 2020 palkintoja on vielä toimistolla ja niitä voi käydä hakemassa toimiston aukioloaikoina.

Uusituilla nettisivuillamme on ajankohtaista osio, jossa myös aina julkaistaan uutisten lisäksi tiedotteemme!

Kataja personoitujen Lumilyhty arpojen myyntituotot kokonaisuudessaan ja myymättömät arvat palautetaan oman ryhmän vastuuohjaajalle viimeistään 10.12.!

AREENAN HARJOITUSVUOROT JA KORONAN KIIHTYMISVAIHEEN POIKKEUKSET HARJOITTELUUN:

Seuraamme ja noudatamme aluehallintoviraston ja Joensuun kaupungin ohjeita, ja sen myötä lue huolella seuraava linkki ja teksti!

Kaupungin liikuntapalveluiden pe 4.12. annetut ohjeet harjoittelun rajoituksista koronan kiihtymisvaiheessa ovat toistaiseksi 4.1.2021 asti voimassa. Lue lisää linkistä.
https://www.joensuu.fi/uutiset/-/asset_publisher/3XVYqRbRgV8w/content/liikuntapalvelujen-rajoitukset-jatkuvat-4-1-2021-asti

Harjoituspaikoilla kaupungin tämänhetkisten ohjeistusten mukaan ulkopuolisten läsnäoloa harjoituksissa ei sallita. Nämä rajoitukset koskevat kaikkia Joensuun kaupungin sisäliikuntatiloja.

Käytä maskia, kun tulet areenalle ja kun poistut areenalta. Vältä pukuhuoneiden käyttöä ja huolehdi käsidesien avulla hygieniasta, jotta kaikilla on turvallista harjoitella.
Eli ohjaajat ottavat ryhmät vastaan Areenan pääovien edustalla ulkona ja ryhmät viedään ohjaajien johdolla aulan käsidesipullojen kautta treenipaikalle ja siellä päällysvaatteiden riisuminen ohjaajien osoittamaan paikkaan!

Erityisesti riskiryhmiin kuuluvien kannattaa jättää tällä viikolla ryhmäharjoitukset väliin. Muutenkin omaa harkintaa suositellaan käytettävän, osallistuuko tämän viikon harjoituksiin.

Yksittäisiä urheilijoita käyttämään harjoittelussaan Areenan vapaita vuoroja (akatemian kolmannella asteella opiskelevat urheilijat saaneet omat ohjeet sähköpostiinsa!) ja hyödyntämään piirin eli Pokaryn vuoroja!

Areenan vuoromme koskien koko yleisurheilualuetta ovat 5.10. alkaen seuraavat:

Ma: 16.30-19.00
Ti:  17.00-18.30
Ke: 17.00-18.30
To: 16.30-19.00
Pe: 17.00-18.30
La: 11.00-12.30

Yksittäiset urheilijat, käyttäkää Areenan vapaita vuoroja ja piirin eli Pokaryn vuoroja.

Areenalle yleisurheilualueen vuorot löytyvät täältä https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&view_building=JA&laji=Yleisurheilu+%28JA%29&sijainti=JA&ctila=19991

Kuntosalivuoromme Areenalla ovat:

Ti klo 17.00-18.15

To klo 17.00-18.15

Areenan kaikki kuntosalivaraukset linkin takana https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&laji=Kuntosalit+%28JA%29&view_building=JA&sijainti=JA&ctila=19856

LASTEN LIIKUNTALEIKKIKOULUT:

Lasten liikuntaleikkikoulut pidetään normaalisti tällä viikolla.
Poiminta kaupungin viime perjantaina lähettämästä tiedotteesta johon linkki edellä Areenan harjoitusvuorot kohdassa.
– Lasten ja nuorten liikunnan harrastustoiminta järjestetään normaalisti. Ulkopuolisten läsnäoloa harjoituksissa ei sallita. –
Oman harkinnan mukaan voi jäädä pois harjoituksista ja erityisesti jos kuuluu riskiryhmään.

AIKUISTEN YLEISURHEILUKOULU:

Aikuisille suunnattu yleisurheilukoulu PERUTAAN kokonaan joulukuun osalta, koska aikuisten harrastetoiminta sisätiloissa ei ole sallittua 4.1.2021 asti. Seuraamme viranomaisten tiedotteita ja teemme niiden perusteella päätöksen, miten jatkamme ensi vuoden puolella.

SOMEASIAA:

Urheilijoille ohje/toive: Kun päivitätte somessa, lisätkää postauksiin myös @katajayu. Silloin voimme nostaa päivityksiänne esiin myös seuran kanavissa helpommin.

TOIMISTO:

Toiminnanjohtaja: Tuomo Lehtinen / tuomo.lehtinen@katajayu.fi
Valmennuspäällikkö: Jarkko Kumpulainen / jarkko.kumpulainen@katajayu.fi
Nuorisovalmennuspäällikkö: Meri Mikkonen / meri.mikkonen@katajayu.fi
Liikkarivastaava: Katariina Rouhiainen / kata.rouhiainen@hotmail.fi
Puheenjohtaja: Jussi Oinonen / jussi.oinonen@pohjola.fi

If you wish to save money, then you can employ them

Then you will have a simple order form online that you could utilize affordable-papers.net to ask exactly what you want.

in different time frame.