Viikkotiedote 49 (30.11.-7.12.2020)

marras 30, 2020


30.11.2020

AJANKOHTAISIA ASIOITA:

Kauden 2020 palkitsemistilaisuus peruttiin:

Joensuussa vallitsevan koronan kiihtymisvaiheen tilanteen takia yleisurheilukauden 2020 palkitsemistilaisuus peruttiin viime viikon perjantailta.
Palkittavat julkaistiin nettisivujen ajankohtaista sivulla ja some kanavissamme perjantaina 27.11. ja palkinnot ovat noudettavissa tästä päivästä alkaen toimistolta arkipäivisin klo 10-15 välillä.

AREENAN HARJOITUSVUOROT JA KORONAN KIIHTYMISVAIHEEN POIKKEUKSET HARJOITTELUUN:

Tyhjille katsomoille pelattavan Korisliigaottelun takia etusuorasta puolet on pois käytöstä keskiviikkona 2.12. muuten tuona iltana vakiovuoromme on normaalisti käytössä!

Seuraamme ja noudatamme aluehallintoviraston ja Joensuun kaupungin ohjeita, ja sen myötä lue huolella seuraava linkki ja teksti!
Kaupungin liikuntapalveluiden pe 20.11. annetut ohjeet harjoitteluun koronan kiihtymisvaiheessa ovat toistaiseksi 6.12. asti voimassa.
https://www.joensuu.fi/uutiset/-/asset_publisher/3XVYqRbRgV8w/content/liikuntapalvelujen-tarkennukset-koronan-kiihtymisvaiheen-rajoituksiin

Harjoituspaikoilla kaupungin tämänhetkisten ohjeistusten mukaan ulkopuolisten läsnäoloa harjoituksissa ei sallita. Nämä rajoitukset koskevat kaikkia Joensuun kaupungin sisäliikuntatiloja.

Käytä maskia, kun tulet areenalle ja kun poistut areenalta. Vältä pukuhuoneiden käyttöä ja huolehdi käsidesien avulla hygieniasta, jotta kaikilla on turvallista harjoitella.
Eli ohjaajat ottavat ryhmät vastaan Areenan pääovien edustalla ulkona ja ryhmät viedään ohjaajien johdolla aulan käsidesipullojen kautta treenipaikalle ja siellä päällysvaatteiden riisuminen ohjaajien osoittamaan paikkaan!

Erityisesti riskiryhmiin kuuluvien kannattaa jättää tällä viikolla ryhmäharjoitukset väliin. Muutenkin omaa harkintaa suositellaan käytettävän, osallistuuko tämän viikon harjoituksiin.

Aluehallintoviraston ja Joensuun kaupungin ohjeiden ja suositusten mukaan tällä hetkellä laajoilla urheilu paikoilla kuten Areenan yleisurheilualueilla voi vuorolla samanaikaisesti olla yhteensä enintään 50 henkilöä hekin jakautuneina pienryhmiin siten, ettei lähikontakteja synny.

Urheilukouluryhmistämme muodostuu alkuiltojen vuoroillemme n.50 henkilön kokonaisuuksia, joten suosittelemme yksittäisiä urheilijoita käyttämään harjoittelussaan Areenan vapaita vuoroja (akatemian kolmannella asteella opiskelevat urheilijat saaneet omat ohjeet sähköpostiinsa!) ja hyödyntämään piirin eli Pokaryn vuoroja!

Areenan vuoromme koskien koko yleisurheilualuetta ovat 5.10. alkaen seuraavat:

Ma: 16.30-19.00
Ti:  17.00-18.30
Ke: 17.00-18.30
To: 16.30-19.00
Pe: 17.00-18.30
La: 11.00-12.30

Yksittäiset urheilijat, käyttäkää Areenan vapaita vuoroja ja piirin eli Pokaryn vuoroja.

Areenalle yleisurheilualueen vuorot löytyvät täältä https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&view_building=JA&laji=Yleisurheilu+%28JA%29&sijainti=JA&ctila=19991

Kuntosalivuoromme Areenalla ovat:

Ti klo 17.00-18.15
To klo 17.00-18.15

Areenan kaikki kuntosalivaraukset linkin takana https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&laji=Kuntosalit+%28JA%29&view_building=JA&sijainti=JA&ctila=19856

SYKSYN VIIDES LAJIKLINIKKA:

La 5.12 klo 11.00-12.30 pidämme Areenalla tämän syksyn viidennen lajiklinikkapäivän. Klinikat ovat avoimia kaikkien pohjois-karjalaisten seurojen nuorille. Viikonloppuihin sijoittuvia lajiklinikkapäiviä tulee olemaan 6 kpl ennen joulua. Syksyn lajiklinikoilla lajit tulevat vaihtelemaan ja pyrimme vähintään kerran pitämään jokaisen lajin, osan lajeista useamman kerran. Lajiklinikoilla perehdytään sekä lajin tekniikka- että ominaisuusharjoitteluun hyvien kouluttajien johdolla.
Ilmoittautumiset päättyvät jokaiseen lajiklinikkaan vajaa viikko ennen kyseistä päivää ja ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Viidennellä kerralla 5.12. pidetään seuraavat lajit.

Korkeusklinikka 9-12vuotiaille (s.2011-2008) max. 8 osallistujaa, kouluttajana Atso Vänskä.
Moukariklinikka 10-vuotiaista vanhempiin (s.2010-tai aiemmin) max. 6 osallistujaa, kouluttajana Markus Kokkonen.

Lajiklinikoilla kokoontuminen Areenassa lajin suorituspaikalla!

Ilmoittautumiset lajiklinikoille Meri Mikkoselle meri.mikkonen@katajayu.fi ja viidenteen lajiklinikkapäivään viimeinen ilmoittautumispäivä on ti 1.12.!

Lajiklinikan hinta on Katajan urheilijoilta 5€/kerta ja muiden seurojen jäseniltä 10€/kerta. Hinta laskutetaan tämän vuoden lopussa koko syksyltä kertyneistä kerroista.

LASTEN LIIKUNTALEIKKIKOULUT:

Lasten liikuntaleikkikoulut pidetään normaalisti tällä viikolla.
Poiminta kaupungin viime perjantaina lähettämästä tiedotteesta johon linkki edellä Areenan harjoitusvuorot kohdassa.
– Lasten ja nuorten liikunnan harrastustoiminta järjestetään normaalisti. Ulkopuolisten läsnäoloa harjoituksissa ei sallita. –
Oman harkinnan mukaan voi jäädä pois harjoituksista ja erityisesti jos kuuluu riskiryhmään.

AIKUISTEN YLEISURHEILUKOULU:

Aikuisille suunnattu yleisurheilukoulu PERUTAAN myös viikon 49 osalta. Seuraamme viranomaisten tiedotteita ja teemme niiden perusteella päätöksen, miten jatkamme tämän viikon jälkeen.

SOMEASIAA:

Urheilijoille ohje/toive: Kun päivitätte somessa, lisätkää postauksiin myös @katajayu. Silloin voimme nostaa päivityksiänne esiin myös seuran kanavissa helpommin.

TOIMISTO:

Toiminnanjohtaja: Tuomo Lehtinen / tuomo.lehtinen@katajayu.fi
Valmennuspäällikkö: Jarkko Kumpulainen / jarkko.kumpulainen@katajayu.fi
Nuorisovalmennuspäällikkö: Meri Mikkonen / meri.mikkonen@katajayu.fi
Liikkarivastaava: Katariina Rouhiainen / kata.rouhiainen@hotmail.fi
Puheenjohtaja: Jussi Oinonen / jussi.oinonen@pohjola.fi