Viikkotiedote 46 (15.-22.11.2021)

marras 15, 2021

15.11.2021

AJANKOHTAISIA ASIOITA:

Tällä viikolla keskiviikkona 17.11. vakiovoromme aikaan on miesten Korisliigan ottelu, joten silloin etusuorasta puolet ja osa Vesikon puoleista kaarretta ovat pois käytöstä harjoitusvuorollamme.

SEURA-ASUT:

Noname seura-asujen tilaaminen heidän nettikaupassaan aukesi viime viikolla ja seura-asujen tilaaminen on mahdollista to 18.11 klo 23.59 asti.

Seura-asujen tilaaminen tapahtuu seuraavasti:

Klikkaa osoitteeseen:
https://clubshop.nonamesport.com/fi/

Luo oma tili seuraamalla ohjeita. Eli jokainen tekee itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Jos on jo ennen tilannut (Katajan tai jonkun muun seuran osalta), niin tunnusta ja salasanaa ei tietenkään tarvitse luoda uudestaan, vaan samat käyvät.

Kun on luonut oman tilin, voi kirjautua clubshoppiin seuran koodilla. Eli täytä kirjautumisvaiheessa oma käyttäjätunnus, oma salasana ja sitten seuran koodi. Seuran koodi on: 00023JK

Kirjauduttuasi tulet ”My account” sivulle, mistä voit tarkistaa ja päivittää omia tietojasi myös jatkossa.

Valitse tuotteet, koot ja määrät ja etenet maksuun.

Kun on päässyt maksuun (kts. ”Maksa tilauksesi” ), voi valita maksutapoja. Klarna, verkkomaksu tai kortilla.

Maksettuasi saat tilausvahvistuksen sähköpostiin. Clubshop -järjestelmässä pitää maksaa, että tilaus menee läpi. Toki voi valita pankki/luottokortin sijaan esim. Klarna -maksun, jolloin asiakas saa maksuaikaa tilaukselleen (huomio siinäkin tapauksessa, että maksu pitää suorittaa ennen tuotteiden tuloa).

Seuran tuotteet ovat valmiina tammikuun puolivälissä. Asut lähetetään seuralle ja jako suoritetaan seuran kautta.
Tilaukset siis TO 18.11. mennessä, jonka jälkeen kaupasta ei voi enää tilata. Kannattaa toki testata oman yhteyden toimivuus ja kauppaan pääseminen jo ennen viimeistä minuuttia. HUOM! LYHYT TILAUSAIKA, eli kauppa sulkeutuu jo tällä viikolla.

Jos teille tulee kysyttävää, tai jostain syystä tilauksen teossa tulisi vaikeuksia, ota yhteys seurassa tuomo.lehtinen(at)katajayu.fi tai yhteistyökumppanin puolelta kari.arponen(at)nonamesport.com tai puhelin 040 5527 988.

Hyviä ostoshetkiä seuramme tuotteisiin!

LUMILYHTY JOULUKALENTERIARPA:

Olemme seurana mukana tänäkin vuonna näiden Lumilyhty Joulukalenteri arpojen myynnissä.

Joulukalenteri arvat jaetaan urheilukouluryhmille, ensisijaisesti alle 14-vuotiaiden ryhmiin, myyntiin myös vielä tämän viikon aikana vastuuohjaajien kautta. Viime viikolla kalenteriarpoja saaneet voivat tällä viikolla halutessaan pyytää lisää arpoja myyntiin! Myyntiaikaa on viikon 47 loppuun asti. Myymättömät arvat palautetaan vastuuohjaajan kautta viikkojen 47-48 aikana, jonka jälkeen niitä myydään toisaalla.

Tämä on ainoa vuosittainen varainkeruu / myyntityö, Kunniakierroksen lisäksi, johon osallistumme seurana vuosittain.

Mikäli lapsenne ei ehdottomasti halua arpoja myyntiin (ilmoittakaa asia vastuuohjaajalle) tai hän ei saa myytyä Joulukalenteri arpoja niin ne voi palauttaa ryhmän vastuuohjaajalle raaputtamattomina. Myytyjen arpojen rahojen ja myymättömien arpojen palautukset tehdään viikolla 47-48 omalle vastuuohjaajalle!

Joulukalenteri arpojen myyntihinta eteenpäin on 10 € ja kaikki raha mitä myynnistä on saatu, palautetaan ryhmän vastuuohjaajan kautta seuraan!

Seuran myyntiprovisio käytetään kokonaisuudessaan seuramme alle 14-vuotiaiden toimintaan.

Palautusohje: Mikäli lapsenne on saanut kaikki arvat myytyä, niin toivomme rahat esim. pienessä suljetussa kirjekuoressa, lapsen nimi kirjoitettuna kuoreen, palautettavan vastuuohjaajalle. Samoin mikäli osan arvoista on myynyt niin rahat suljetussa kirjekuoressa nimen kanssa ja myymättömät arvat vastuuohjaajalle harjoituksissa. Ja mikäli ei ole myynyt yhtäkään arpaa niin kaikki alkuperäisessä (raaputtamattomana) kunnossa takaisin oman ryhmän vastuuohjaajalle viikolla 47-48.

LAJIKLINIKKA:

Syksyn seuraava lajiklinikkapäivä pidetään tämän viikon lauantaina 20.11. Areenalla klo 11.00-12.30.

Lajiklinikat on avoimet kaikille pohjois-karjalalaista seuraa edustaville nuorille. Lajiklinikan hinta yhdeltä kerralta on 10 € ja Katajan urheilijoilta 5 €. Hinta laskutetaan osallistujilta jälkikäteen!

Lajeina tällä kertaa klinikkapäivänä ovat kuula ja seiväs. Klinikalle otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja määrät pidetään kohtuullisen pieninä, jotta yksilölliseen ohjaamiseen on klinikalla mahdollisuus.

Kuula 2010 ja aiemmin syntyneille, kouluttajana Panu Tirkkonen. Ryhmään otetaan max. 8 urheilijaa.

Seiväs 2011-2008 syntyneille, kouluttajana Elina Peltola. Ryhmään otetaan max. 8 urheilijaa.

Ilmoittautumiset nuorisovalmennuspäällikkö Meri Mikkoselle keskiviikkoon 17.11. klo 20.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen meri.mikkonen@katajayu.fi

TULEVIA KILPAILUJA:

Kataja järjestää perinteiset Loskahallit lauantaina 27.11. Mikäli lapsesi on esim. 7-vuotias (s. 2014) niin hänet ilmoitetaan 8-vuotiaiden sarjaan eli aina ylempään sarjaan mikäli oman ikäisille ei ole omaa sarjaa.
Linkin takana lisätietoja kilpailusta kuten esimerkiksi lajit ja ilmoittautumisohjeet. Voimassa oleva lisenssi pitää olla kilpailtaessa. Katajalan urheilijat eivät maksa osallistumismaksuja. https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=29567

LISENSSI KAUDELLE 2022:

Suomen Urheiluliitto on päättänyt siirtää lisenssit Suomisport järjestelmän pariin. Samalla lisenssin voimassaoloaika muuttuu. Lisenssit ovat voimassa jatkossa aina lokakuun alusta seuraavan vuoden syyskuun loppuun asti. Eli kaudelle 2022 nyt ostettu lisenssi astuu heti voimaan ja on voimassa vuoden 2022 syyskuun loppuun asti. Uudet lisenssien ja lisenssivakuutusten ohjeet sekä Suomisportin käyttöohjeet löytyvät täältä:

https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/

Osta lisenssi tästä: https://www.suomisport.fi/?redirect=%252Fpurchase

 AREENAN TALVEN VAKIOVUOROMME:

Talven 2021-22 Areenan yleisurheilualueille vakiovuoromme ovat seuraavat:

Maanantai klo 16.30-19.00
Tiistai klo 17.00-18.30
Keskiviikko klo 17.00-18.30
Torstai klo 16.30-19.00
Perjantai klo 17.00-18.30
Lauantai klo 11.00-12.30

Areenan kuntosalin vakiovuoromme ovat:

Tiistai klo 17.00-18.30
Torstai klo 17.00-18.30

Yksittäiset urheilijat saa edelleen käyttää Areenan vapaita vuoroja.
Vakiovuorot ja muut yksittäiset varaukset löytyvät Tilavasta https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu-liikunta/guest.php?kt=tila%2C4848&av=

TOIMISTO:

Toiminnanjohtaja: Tuomo Lehtinen / tuomo.lehtinen@katajayu.fi
Valmennuspäällikkö: Jarkko Kumpulainen / jarkko.kumpulainen@katajayu.fi
Nuorisovalmennuspäällikkö: Meri Mikkonen / meri.mikkonen@katajayu.fi
Liikuntaleikkikouluvastaava: Veera Heinonen / veera.heinonen@joensuunkataja.fi
Puheenjohtaja: Jussi Oinonen / jussi.oinonen@pohjola.fi