Viikkotiedote 45 (8.-15.11.2021)

marras 8, 2021

8.11.2021

AJANKOHTAISIA ASIOITA:

Viime perjantaina seura palkitsi menestyksekkään kauden 2021 menestyneitä. Seuran paras urheilija palkinnon sai keihäänheiton Olympiafinalisti Lassi Etelätalo.

SEURA-ASUT:

Noname seura-asujen tilaaminen heidän nettikaupassaan aukeaa tällä viikolla, ja myyntiin on mahdollisesti tulossa myös joitain uusia mallejakin. Laitamme oman tiedotteen tästä heti tällä viikolla, kun kauppa aukeaa!

LUMILYHTY JOULUKALENTERIARPA:

Olemme seurana mukana jälleen näiden Joulukalenteri arpojen myynnissä.
Joulukalenteri arvat (Lumilyhty) jaetaan urheilukouluryhmille (ensisijaisesti alle 14-vuotiaiden ryhmiin) myyntiin tämän viikon aikana vastuuohjaajien kautta. Myyntiaika on viikot 45-47. Myymättömät arvat palautetaan vastuuohjaajan kautta viikkojen 47-48 aikana, jonka jälkeen niitä myydään toisaalla.

Tämä on ainoa vuosittainen varainkeruu / myyntityö, Kunniakierroksen lisäksi, johon osallistumme seurana vuosittain.

Mikäli lapsenne ei ehdottomasti halua arpoja myyntiin (ilmoittakaa asia vastuuohjaajalle) tai mikäli hän ei saa myytyä Joulukalenteri arpoja niin ne voi palauttaa ryhmän vastuuohjaajalle raaputtamattomina. Rahojen ja myymättömien arpojen palautukset tehdään viikolla 47-48 omalle vastuuohjaajalle!

Joulukalenteri arpojen myyntihinta eteenpäin on 10 € ja kaikki raha mitä myynnistä on saatu, palautetaan ryhmän vastuuohjaajan kautta seuraan!

Seuran myyntiprovisio käytetään kokonaisuudessaan seuramme alle 14-vuotiaiden toimintaan.

Palautusohje: Mikäli lapsenne on saanut kaikki arvat myytyä, niin toivomme rahat esim. pienessä suljetussa kirjekuoressa, lapsen nimi kirjoitettuna kuoreen, palautettavan vastuuohjaajalle. Samoin mikäli osan arvoista on myynyt niin rahat suljetussa kirjekuoressa nimen kanssa ja myymättömät arvat vastuuohjaajalle harjoituksissa. Ja mikäli ei ole myynyt yhtäkään arpaa niin kaikki alkuperäisessä (raaputtamattomana) kunnossa takaisin oman ryhmän vastuuohjaajalle viikolla 47-48.

TULEVIA KILPAILUJA:

Kataja järjestää perinteiset Loskahallit lauantaina 27.11. Mikäli lapsesi on esim. 7-vuotias (s. 2014) niin hänet ilmoitetaan 8-vuotiaiden sarjaan eli aina ylempään sarjaan mikäli oman ikäisille ei ole omaa sarjaa.
Voimassa oleva lisenssi pitää olla kilpailtaessa! Katajalan urheilijat eivät maksa osallistumismaksuja.
Linkin takana lisätietoja kilpailusta kuten esimerkiksi lajit ja ilmoittautumisohjeet. https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=29567

LISENSSI KAUDELLE 2022:

Suomen Urheiluliitto on päättänyt siirtää lisenssit Suomisport järjestelmän pariin. Samalla lisenssin voimassaoloaika muuttuu. Lisenssit ovat voimassa jatkossa aina lokakuun alusta seuraavan vuoden syyskuun loppuun asti. Eli kaudelle 2022 nyt ostettu lisenssi astuu heti voimaan ja on voimassa vuoden 2022 syyskuun loppuun asti. Uudet lisenssien ja lisenssivakuutusten ohjeet sekä Suomisportin käyttöohjeet löytyvät täältä:

https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/

Osta lisenssi tästä: https://www.suomisport.fi/?redirect=%252Fpurchase

 AREENAN TALVEN VAKIOVUOROMME:

Talven 2021-22 Areenan yleisurheilualueille vakiovuoromme ovat seuraavat:

Maanantai klo 16.30-19.00
Tiistai klo 17.00-18.30
Keskiviikko klo 17.00-18.30
Torstai klo 16.30-19.00
Perjantai klo 17.00-18.30
Lauantai klo 11.00-12.30

Areenan kuntosalin vakiovuoromme ovat:

Tiistai klo 17.00-18.30
Torstai klo 17.00-18.30

Yksittäiset urheilijat saa edelleen käyttää Areenan vapaita vuoroja.
Vakiovuorot ja muut yksittäiset varaukset löytyvät Tilavasta https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu-liikunta/guest.php?kt=tila%2C4848&av=

TOIMISTO:

Toiminnanjohtaja: Tuomo Lehtinen / tuomo.lehtinen@katajayu.fi
Valmennuspäällikkö: Jarkko Kumpulainen / jarkko.kumpulainen@katajayu.fi
Nuorisovalmennuspäällikkö: Meri Mikkonen / meri.mikkonen@katajayu.fi
Liikuntaleikkikouluvastaava: Veera Heinonen / veera.heinonen@joensuunkataja.fi
Puheenjohtaja: Jussi Oinonen / jussi.oinonen@pohjola.fi