Viikkotiedote 44 (26.10.-2.11.2020)

loka 26, 2020

LUMILYHTY / JOENSUUN KATAJA-ARVAT

Kataja-arvat (Lumilyhty) jaetaan urheilukouluryhmille myyntiin seuraavan kahdenviikon aikana vastuuohjaajien kautta. Myyntiaika on viikot 44-46. Myymättömät arvat palautetaan viikolla 47 jonka jälkeen niitä myydään toisaalla.

Olemme seurana mukana jälleen näiden Lumilyhty arpojen myynnissä. Kuten viime vuonna on meillä tänäkin vuonna myytävänä omalla personoinnilla olevia Kataja-arpoja!
Tämä on ainoa vuosittainen varainkeruu / myyntityö, johon osallistumme seurana vuosittain. Kunniakierros laskettaneen toiseksi vuosittaiseksi varainkeruuksi.

Arpoja annetaan jokaiselle lapselle myyntiin minimissään 3 kpl ja maksimissaan niin monta kuin uskoo myyvänsä! Mikäli lapsenne ei halua arpoja myyntiin, ilmoitatte tai lapsi itse ilmoittaa asian vastuuohjaajalle.
Jos myyntiin otetuista Lumilyhty/Kataja arvoista osan saa myytyä ja osa ei mene kaupaksi niin myymättömät voi palauttaa ryhmän vastuuohjaajalle raaputtamattomina. Myytyjen arpojen rahat ja myymättömien arpojen palautukset tehdään viikolla 47 omalle vastuuohjaajalle!

Lumilyhtyarpojen myyntihinta eteenpäin on 8€ ja kaikki raha mitä myynnistä on saatu, palautetaan ryhmän vastuuohjaajan kautta seuraan!

Seuran myyntiprovisio käytetään kokonaisuudessaan seuramme alle 14-vuotiaiden toimintaan!

Palautusohje: Mikäli lapsenne on saanut kaikki arvat myytyä, niin toivomme rahat esim. pienessä suljetussa kirjekuoressa, lapsen nimi kirjoitettuna kuoreen, palautettavan vastuuohjaajalle. Samoin mikäli osan arvoista on myynyt niin rahat suljetussa kirjekuoressa nimen kanssa ja myymättömät arvat alkuperäisessä kunnossa vastuuohjaajalle harjoituksissa. Ja mikäli ei ole myynyt yhtäkään arpaa niin kaikki alkuperäisessä (raaputtamattomana) kunnossa takaisin oman ryhmän vastuuohjaajalle viikolla 47.

SYKSYN TOINEN LAJIKLINIKKA

On tarkoitus pitää la 7.11. Tästä laitamme oman tiedotteen seuraavan parin päivän aikana.

TULEVIA KILPAILUJA

Ensi vuoden toukokuussa pidettävien SM-maastojemme esikisat Laulurinteellä tämän viikon la 31.10. lisätietoja linkin takaa, Katajalaisille kilpailu on ilmainen! https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=27464 ilmoittautuminen esikisaan päättyy ke 28.10.!

Seuran ohjeet yksittäisiin kilpailuihin ilmoittautumiseen www.katajayu.fi/harjoitusryhmat/ilmoittautuminen/

Jälki-ilmoittautumiset kaikkiin kilpailuihin maksetaan itse.

Lisää kilpailuja löytyy Kilpailukalenteri sivulta tutun linkin takaa https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=20

SYKSYN HARJOITUSRYHMÄT

Kaikkien ryhmiemme syyskauden toiminta pyörii täysillä kierroksilla.

Mikäli haluat vielä jälki-ilmoittautua syksyn ryhmiin, niin ole yhteydessä valmennuspäällikkö Jarkkoon jarkko.kumpulainen@katajayu.fi

AREENAN HARJOITUSVUOROT

Seuraamme ja noudatamme aluehallintoviraston ja Joensuun kaupungin ohjeita, ja sen myötä lue huolella seuraava teksti!
Nämä ohjeet on meidän tietojemme mukaan edelleen voimassa!

Aluehallintoviraston ja Joensuun kaupungin ohjeiden ja suositusten mukaan tällä hetkellä laajoilla urheilu paikoilla kuten Areenan yleisurheilualueilla voi vuorolla samanaikaisesti olla yhteensä enintään 50 henkilöä hekin jakautuneina pienryhmiin siten, ettei lähikontakteja synny.

Harjoituspaikoilla kaupungin tämän hetkisten ohjeistusten mukaan ei saa olla katsojia katsomossa eikä suorituspaikoilla harjoituksia seuraamassa.

Urheilukouluryhmistämme muodostuu alkuiltojen vuoroillemme n.50 henkilön kokonaisuuksia, joten suosittelemme yksittäisiä urheilijoita käyttämään harjoittelussaan Areenan vapaita vuoroja ja hyödyntämään piirin eli Pokaryn vuoroja!

Areenan vuoromme koskien koko yleisurheilualuetta ovat 5.10. alkaen seuraavat:

  • Ma: 16.30-19.00
  • Ti: 17.00-18.30
  • Ke: 17.00-18.30
  • To: 16.30-19.00
  • Pe: 17.00-18.30
  • La: 11.00-12.30

Yksittäiset urheilijat, käyttäkää Areenan vapaita vuoroja ja piirin eli Pokaryn vuoroja.

Areenalle yleisurheilualueen vuorot löytyvät täältä https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&view_building=JA&laji=Yleisurheilu+%28JA%29&sijainti=JA&ctila=19991

Kuntosalivuoromme Areenalla ovat:

  • Ti klo 17.00-18.15
  • To klo 17.00-18.15

Areenan kaikki kuntosalivaraukset linkin takana https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&laji=Kuntosalit+%28JA%29&view_building=JA&sijainti=JA&ctila=19856

SOMEASIAA

Urheilijoille ohje/toive: Kun päivitätte somessa, lisätkää postauksiin myös @katajayu. Silloin voimme nostaa päivityksiänne esiin myös seuran kanavissa helpommin.

TOIMISTO

Toiminnanjohtaja: Tuomo Lehtinen / tuomo.lehtinen@katajayu.fi
Valmennuspäällikkö: Jarkko Kumpulainen / jarkko.kumpulainen@katajayu.fi
Nuorisovalmennuspäällikkö: Meri Mikkonen / meri.mikkonen@katajayu.fi
Liikkarivastaava: Katariina Rouhiainen / kata.rouhiainen@hotmail.fi
Puheenjohtaja: Jussi Oinonen / jussi.oinonen@pohjola.fi