Viikkotiedote 43 (19.-26.10.2020)

loka 19, 2020

AJANKOHTAISIA ASIOITA

Tämä poikkeuksellinen aika on tehnyt tilanteen sellaiseksi, että Areenalta on syksyn osalta lähes kaikki isot tapahtumat peruttu. Tällä hetkellä marraskuun loppuun asti on kaikki tapahtumat peruttu, joulukuulle on vielä kaksi varausta olemassa. Joukkuelajien otteluita on kalenterissa, jotka osittain vaikuttavat vakiovuoroihimme lähinnä pienentäen tilaamme kyseisellä vuorolla.
Toivotaan että Areena pysyy auki normaalille harjoittelulle ja saamme käyttää vakiovuorojamme normaalisti koko syksyn aina jouluun asti!

Tulevalla kaudella meillä on ohjelmassa kaksi isoa tapahtumaa (SM-maastot 8.-9.5.) ja GP-kilpailut 14.7.) sekä paljon pienempiä kisoja. Uuden kauden ensimmäisenä kilpailuna järjestämme lauantaina 31.10. SM-maastojen esikisat. Edelliset SM-maastot järjestettiin Joensuussa 80 vuotta sitten, joten ensi kevään kilpailut ovat harvinaista herkkua.

SYKSYN ENSIMMÄINEN LAJIKLINIKKA

La 24.10 klo 11.00-12.30 pidämme Areenalla tulevan talven ensimmäiset lajiklinikat jotka on suunnattu kaikille pohjois-karjalaisten seurojen nuorille. Viikonloppuihin sijoittuvia lajiklinikkapäiviä tulee olemaan n. 5 kpl ennen joulua. Syksyn lajiklinikoilla lajit tulevat vaihtelemaan ja pyrimme vähintään kerran pitämään jokaisen lajin, osan lajeista useamman kerran. Lajiklinikoilla perehdytään sekä lajin tekniikka- että ominaisuusharjoitteluun hyvien kouluttajien johdolla.
Ilmoittautumiset päättyvät jokaiseen lajiklinikkaan n. viikko ennen kyseistä päivää ja ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ensimmäisellä kerralla 24.10 pidetään.
Moukariklinikka 10+ ikäisille max.6 osallistujaa, kouluttajana Markus Kokkonen.

Kuulaklinikka 10+ ikäisille max.10 osallistujaa, kouluttajana Panu Tirkkonen.

Korkeusklinikka 13-17vuotiaille eli -07-03 syntyneille max.10 osallistujaa, kouluttaja Atso Vänskä.

Ilmoittautumiset lajiklinikoille Meri Mikkoselle meri.mikkonen@katajayu.fi ja ensimmäiseen lajiklinikkapäivään viimeinen ilmoittautumispäivä on ti 20.10. Vielä siis kerkeää ilmoittautua mukaan!

Lajiklinikan hinta on Katajan urheilijoilta 5€/kerta ja muiden seurojen jäseniltä 10€/kerta. Hinta laskutetaan tämän vuoden lopussa koko syksyltä kertyneistä kerroista.

SYKSYN HARJOITUSRYHMÄT

Kaikkien ryhmiemme syyskauden toiminta pyörii täysillä kierroksilla.

Mikäli haluat vielä jälki-ilmoittautua syksyn ryhmiin, niin ole yhteydessä valmennuspäällikkö Jarkkoon jarkko.kumpulainen@katajayu.fi

TULEVIA KILPAILUJA

Ensi vuoden SM-maastojemme esikisat Laulurinteellä la 31.10. lisätietoja linkin takaa, Katajalaisille kilpailu on ilmainen! https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=27464

Seuran ohjeet yksittäisiin kilpailuihin ilmoittautumiseen www.katajayu.fi/harjoitusryhmat/ilmoittautuminen/

Jälki-ilmoittautumiset kaikkiin kilpailuihin maksetaan itse.

Lisää kilpailuja löytyy Kilpailukalenteri sivulta tutun linkin takaa https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=20

AREENAN HARJOITUSVUOROT

Seuraamme ja noudatamme aluehallintoviraston ja Joensuun kaupungin ohjeita, ja sen myötä lue huolella seuraava teksti!
Nämä ohjeet on meidän tietojemme mukaan edelleen voimassa!

Aluehallintoviraston ja Joensuun kaupungin ohjeiden ja suositusten mukaan tällä hetkellä laajoilla urheilu paikoilla kuten Areenan yleisurheilualueilla voi vuorolla samanaikaisesti olla yhteensä enintään 50 henkilöä hekin jakautuneina pienryhmiin siten, ettei lähikontakteja synny.

Harjoituspaikoilla kaupungin tämän hetkisten ohjeistusten mukaan ei saa olla katsojia katsomossa eikä suorituspaikoilla harjoituksia seuraamassa.

Urheilukouluryhmistämme muodostuu alkuiltojen vuoroillemme n.50 henkilön kokonaisuuksia, joten suosittelemme yksittäisiä urheilijoita käyttämään harjoittelussaan Areenan vapaita vuoroja ja hyödyntämään piirin eli Pokaryn vuoroja!

Areenan vuoromme koskien koko yleisurheilualuetta ovat 5.10. alkaen seuraavat:

  • Ma: 16.30-19.00
  • Ti: 17.00-18.30
  • Ke: 17.00-18.30
  • To: 16.30-19.00
  • Pe: 17.00-18.30
  • La: 11.00-12.30

Yksittäiset urheilijat, käyttäkää Areenan vapaita vuoroja ja piirin eli Pokaryn vuoroja.

Areenalle yleisurheilualueen vuorot löytyvät täältä https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&view_building=JA&laji=Yleisurheilu+%28JA%29&sijainti=JA&ctila=19991

Kuntosalivuoromme Areenalla ovat:

  • Ti klo 17.00-18.15
  • To klo 17.00-18.15

Areenan kaikki kuntosalivaraukset linkin takana https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&laji=Kuntosalit+%28JA%29&view_building=JA&sijainti=JA&ctila=19856

SOMEASIAA

Urheilijoille ohje/toive: Kun päivitätte somessa, lisätkää postauksiin myös @katajayu. Silloin voimme nostaa päivityksiänne esiin myös seuran kanavissa helpommin.

TOIMISTO

Toiminnanjohtaja: Tuomo Lehtinen / tuomo.lehtinen@katajayu.fi
Valmennuspäällikkö: Jarkko Kumpulainen / jarkko.kumpulainen@katajayu.fi
Nuorisovalmennuspäällikkö: Meri Mikkonen / meri.mikkonen@katajayu.fi
Liikkarivastaava: Katariina Rouhiainen / kata.rouhiainen@hotmail.fi
Puheenjohtaja: Jussi Oinonen / jussi.oinonen@pohjola.fi