Viikkotiedote 4 (25.1.-1.2.2021)

tammi 25, 2021

Kuva: Heidi Lehikoinen

AJANKOHTAISIA ASIOITA:

Seura-asut ovat saapuneet ja vielä on joitakin asuja hakua vailla. Varusteet ovat noudettavissa toimistolta aukioloajan puitteissa (klo 10-15) ja toivomme pikaista hakua kun toimiston remontti on alkamassa.

KILPAILUASIAA:

Kilpailuja pidämme nyt kokoontumisrajoitusten ollessa voimassa vain pienimuotoisina (max. 18 urheilijaa / per laji) vanhimmille junioreille ja aikuisille. Pienemmille junioreille emme pysty järjestämään kilpailuja kokoontumisrajoitusten ollessa voimassa ainakaan ennen helmikuun loppua.

La 30.1. sekä Su 7.2. järjestämme pienet 2-3 lajin kilpailut 14-vuotiaista aikuisiin ikäisille.

La 30.1. kisan linkki https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=27778
Su 7.2. kisan linkki https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=27780

Omat urheilijat muistakaa hankkia lisenssi ajoissa ja käykää ilmoittautumassa ajoissa Areenassa järjestettäviin hallikisoihin. Poikkeusolojen vuoksi kilpailuissa on erityisjärjestelyt ja rajoitettu osanotto. Laittakaa oma nimenne listoihin ajoissa, niin ei ainakaan jouduta tilanteeseen, että oman seuran urheilija ei mahdu kilpailemaan, koska kisa on täynnä.

Toimitsijat ilmoittautukaa Tuomolle tuomo.lehtinen@katajayu.fi olevanne mukana näiden kisojen läpiviennissä. Huomatkaa, että kaupungin ohjeistuksen mukaisesti Areenassa ei voi olla katsojia kilpailujen aikana. Vanhemmat ja valmentajat voivat kuitenkin osallistua tapahtumiin toimitsijana.

Maaliskuun tilanne kilpailuiden suhteen selviää, kunhan viranomaisilta saadaan uusia kokoontumisohjeita.

KEVÄÄN RYHMÄT ALOITTANEET TOIMINTANSA:

Kokoontumisrajoitteet ja ohjeet ovat edelleen samanlaisina voimassa kuin oli joulukuussakin. Huomatkaa, että Areenassa eikä koulujen saleissa saa olla katsojia. Lapset voi kouluissa saattaa pukuhuoneiden kautta saliin, jonka jälkeen vanhempien pitää poistua tiloista harjoituksen ajaksi. Voitte tulla hakemaan lapset normaalisti harjoituksen lopussa pois (hyvä käytäntö on saapua 5-10 minuuttia ennen harjoituksen loppua).

Vielä kerkeää jälki-ilmoittautua ryhmiin mukaan, tiedustelut valmennuspäällikön kautta jarkko.kumpulainen@katajayu.fi

AREENAN HARJOITUSVUOROT JA POIKKEUSAJAN OHJEET:

Seuraamme ja noudatamme aluehallintoviraston ja Joensuun kaupungin ohjeita, ja sen myötä lue huolella seuraava linkki ja teksti!

Kaupungin liikuntapalveluiden pe 4.12. annetut ohjeet harjoittelun rajoituksista koronan kiihtymisvaiheessa ovat seuraavat. Nämä ohjeet ovat edelleen voimassa 22.2. asti. Lue lisää linkistä.
https://www.joensuu.fi/uutiset/-/asset_publisher/3XVYqRbRgV8w/content/liikuntapalvelujen-rajoitukset-jatkuvat-4-1-2021-asti

Harjoituspaikoilla kaupungin tämänhetkisten ohjeistusten mukaan ulkopuolisten läsnäoloa harjoituksissa ei sallita. Nämä rajoitukset koskevat kaikkia Joensuun kaupungin sisäliikuntatiloja.

Käytä maskia, kun tulet areenalle ja kun poistut areenalta. Vältä pukuhuoneiden käyttöä ja huolehdi käsidesien avulla hygieniasta, jotta kaikilla on turvallista harjoitella.
Eli ohjaajat ottavat ryhmät vastaan Areenan pääovien edustalla ulkona ja ryhmät viedään ohjaajien johdolla aulan käsidesipullojen kautta treenipaikalle ja siellä päällysvaatteiden riisuminen ohjaajien osoittamaan paikkaan!

Viikolla 2 aloittivat liikuntaleikkikoulut ja kaikki urheilukouluryhmät kevään treenikautensa ja näin ollen Areenan vakiovuoromme on ensisijaisesti näille ryhmille.

Yksittäiset urheilijat käyttäkää harjoittelussa Areenan vapaita vuoroja (akatemian kolmannella asteella opiskelevat urheilijat saaneet omat ohjeet sähköpostiinsa!) ja hyödyntämään piirin eli Pokaryn vuoroja!

Areenan vakiovuoromme koskien koko yleisurheilualuetta ovat seuraavat:

Ma: 16.30-19.00
Ti:  17.00-18.30
Ke: 17.00-18.30
To: 16.30-19.00
Pe: 17.00-18.30
La: 11.00-12.30

Yksittäiset urheilijat, käyttäkää Areenan vapaita vuoroja ja piirin eli Pokaryn vuoroja.

Areenalle yleisurheilualueen vuorot löytyvät täältä https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&view_building=JA&laji=Yleisurheilu+%28JA%29&sijainti=JA&ctila=19991

Kuntosalivuoromme Areenalla ovat:

Ti klo 17.00-18.15
To klo 17.00-18.15

Areenan kaikki kuntosalivaraukset linkin takana https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&laji=Kuntosalit+%28JA%29&view_building=JA&sijainti=JA&ctila=19856

POIKKEUKSET AREENAN AUKIOLOAIKOIHIN JA VUOROIHIN:

Ke 27.1. ja pe 29.1. Miesten Korisliiga-ottelun takia etusuora on osittain pois käytöstä vakiovuorollamme ja lauantaina 30.1. pidämme itse kilpailut ja sen päivän vuoro on pois käytöstä.

KEVÄÄN LAJIKLINIKAT:

Kevätkaudellakin tulemme pitämään pienellä osallistumismaksulla olevia lajiklinikoita pohjois-karjalan seurojen junioreille ja ensimmäinen on suunnitteilla pidettävän la 6.2.
Kunhan lajit ja kouluttajat sekä hallinkäytön suhteen saadaan asiat kuntoon niin julkaisemme oman tiedotteen asiasta myöhemmin tällä viikolla.

MUUTOKSIA SEURAN MAKSUKÄYTÄNTÖIHIN:

Vuoden 2021 alusta tulivat voimaan uudet maksukäytännöt liittyen kilpailuihin ilmoittautumisiin sekä leirimaksuihin. Jatkossa seura maksaa edelleen kaikkien 16v-yleisen sarjan urheilijoiden osallistumismaksut kaikkiin kilpailuihin (pois lukien hölkät), jotka ilmoitetaan ilmoittautumisajan puitteissa valmennuspäällikön sähköpostiin. Tätä nuoremmille seura maksaa edelleen kaikki omat kilpailut, SM-kilpailut, piirinmestaruuskilpailut, YAG-, TJIG sekä seuracupit. Tulemme myös harkinnanvaraisesti valitsemaan ulkoratakaudella pari hyvää lähialueen kilpailua, johon maksut hoidetaan seuran kautta kootusti. Ilmoittautumismaksut ovat nousseet vuosi vuodelta niin paljon, että muutos on ajankohtainen. Näin meidän ei tarvitse nostaa harjoitusmaksuja. Edellinen kausi oli kaikille seuroille taloudellisesti raskas, tällä muutoksella varmistamme toiminnan jatkuvuuden.

Leirien osalta teimme pieniä muutoksia. Maksut painottuvat jatkossa nuorten maajoukkuetasoisiin urheilijoihin. Seura tukee ANMJ-leirejä maksamalla leirimaksusta puolet (ei kilometrikorvausta). Alue- ja piirileireistä maksetaan yksi leiri per leirityskausi (Leirityskausi on syksystä kevääseen, ei km-korvausta). Akatemia/yläkoulu- ja monipuolisuusleirejä ei korvata.

Tarkemmat ohjeet löytyvät seuran nettisivuilta: https://katajayu.fi/seura-ja-henkilosto/korvausperusteet/

TOIMISTO:

Toiminnanjohtaja: Tuomo Lehtinen / tuomo.lehtinen@katajayu.fi
Valmennuspäällikkö: Jarkko Kumpulainen / jarkko.kumpulainen@katajayu.fi
Nuorisovalmennuspäällikkö: Meri Mikkonen / meri.mikkonen@katajayu.fi
Liikkarivastaava: Jutta Moilanen / jutta.moilanen@gmail.com
Puheenjohtaja: Jussi Oinonen / jussi.oinonen@pohjola.fi