Viikkotiedote 36 (6.-13.9.2021)

syys 6, 2021

06.09.2021

AJANKOHTAISIA ASIOITA:

Viime viikonloppuna Kataja osallistui ensimmäistä kertaa Seuracupin maan 8 parhaan seuran superfinaaliin.
Lopputuloksena tässä upeassa joukkuekisassa oli 8. sija mutta esiintyminen joukkueelta oli erinomainen, taisteleva ja hyviä kilpailusuorituksia täynnä. 15 tyhjää lajisuoritusta kaikkiaan 63:sta vesitti mahdollisuuden parempaan mutta kokemus oli varmasti kaikkien paikalla olleiden mielestä hieno!

Lajivoittoon ylsi Toivo Takanen P11 pituudessa tuloksella 492.
Toiseksi lajissaan sijoittui Sara-Sofia Hyvönen N17 pituudessa 524 tuloksella ja Eeli Mustonen P15 seiväshypyssä tuloksen ollessa 355.
Kolmansia lajissaan olivat Aida Ahlholm T15 seiväs 305, Jonna Aalto T15 100m 12,67 PB, Lila Riissanen T11 1000m 3.32,76 PB, Noora Hukka T13 1000m 3.15,03 ja Riika Tirkkonen N17 200m 26,40.
Tarkistuslaskennan jälkeen omia ennätyksiä eli PB tuloksia tehtiin kaikkiaan 25.
Tsemppari – palkinnon joukkueesta saivat Liisa Keskisalo ja Santtu Piitulainen.

Finkampen eli Suomi-Ruotsi maaottelu oli viikonloppuna vuorossa Tukholmassa ja siellä oli lopulta aikuisten maaottelussa 4 edustajaa Katajasta ja 4 myös nuorten 17-sarjan maaottelussa.
Katajalaisittain parasta antia oli Katri Hirvosen 4.sija tuloksella 54,26 joka on hänen pisin heittonsa viiteen vuoteen. Samalle 4. sijalle sijoittuivat myös Konsta Hämäläinen M1500m ja Kalle Salminen M pituus. Mika Kotiranta oli 5. M kymppitonnilla.
Nuorten maaottelussa Deshawn Holopainen oli 3. poikien 3-loikassa. 4 sijoittuivat Siiri Nyyssönen tyttöjen 3-loikassa ja Jimi Alastalo poikien estejuoksussa.

TULEVIA KILPAILUJA:

-SM-viestit la-su 11.-12.9. Oulu. https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=27621
joukkueiden viimeinen ilmoittautumispäivä oli pe 3.9. Kataja ilmoitti SM-viesteihin kaikkiaan 19 joukkuetta mutta totuus selviää loppuviikosta montako joukkuetta kilpailee lopulta kauden 2021 huipentavissa Oulun SM-viesteissä!
Valmennuspäällikkö on valmentajien kanssa alustanut kisoihin ilmoitettavia joukkueita ja kokoonpanoja. Jos sinulta vielä tässä vaiheessa tiedustellaan halukkuutta osallistua viesteihin niin vastaa mahdollisimman pian lähdetkö vai et? Meillä on paljon ulkopuolisia asioita hankaloittamassa monen viestin lopullisen kokoonpanon julkaisemista ja osan joukkueista kohdalla kokoonpanon selkiytyminen menee aivan viime tippaan.
SM-viesteistä lähetämme oman tiedotteen tällä viikolla jossa tarkempia tietoja reissuun liittyen!

– La 18.9. Pyhäselän Hammaslahdessa Malmijuoksu, joka on samalla avoin maantiejuoksun pm-kilpailu jokaisessa sarjassa. Lisätietoja https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=29419

– Kaikki tämän vuoden kilpailut löytyvät kilpailukalenterista https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=0

SYKSYN RYHMISTÄ:

Kesän urheilukouluryhmät ovat päättäneet kesäkautensa.
Tällä viikolla treenaavat vielä SM-viesteihin valmistautuvat ryhmät.

Syksyn 3-6vuotiaiden liikuntaleikkikoulut aloittivat toimintansa viime viikolla.
Voimistelujaoston kanssa yhteisiin liikuntaleikkikouluihin ilmoittautuminen on käynnissä myclubin puolella ja liikuntaleikkikouluja on syksyllä ainakin Marjalan ja Noljakan kouluilla sekä Nepenmäen urheiluhallissa.
Vielä kerkeää ja mahtuu ilmoittautumaan mukaan!

Urheilukouluryhmät 6 ikävuodesta ylöspäin alkavat aikaisintaan syyskuun puolivälissä viikosta 38 alkaen niin että jokaisella ryhmällä on pieni tauko vanhan ja uuden kauden välissä. Yleisurheilun yksi kokonainen kausi on aina syksystä syksyyn ja se sitten pilkottuna pienempiin kausiin, jotka meillä ovat syksy, kevät ja kesä.
Syksyn ryhmiin ilmoittautumiset ovat auki myclubissa.
Syksyn ryhmät ja niiden harjoituspäivät löytyvät myös nettisivuiltamme harjoitusryhmät kohdasta.

KESKUSKENTÄN VAKIOVUOROMME TÄLLÄ VIIKOLLA:

Ma: 16.00-18.00
Ke: 17.00-18.00
To: 17.00-18.00

Loppuviikon vuorot peruttu.
Kentän vapaita vuoroja saa käyttää normaalisti.

AREENAN KUNTOSALIN TALVIVUOROMME:

Areenalla kuntosalivuorot ovat siirtyneet jo ensi talven vuoroihin ja Katajan yleisurheilujaoston vakiovuorot kuntosalille ovat tulevana talvena tiistaina ja torstaina klo 17.00-18.30.

Areena on siirtynyt talven vakiovuoroihin ja siellä saa edelleen käyttää vapaita vuoroja yksittäiset urheilijat. Vakiovuorot ja muut yksittäiset varaukset löytyvät Tilavasta https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu-liikunta/guest.php?kt=tila%2C4848&av=

TOIMISTO:

Toiminnanjohtaja: Tuomo Lehtinen / tuomo.lehtinen@katajayu.fi
Valmennuspäällikkö: Jarkko Kumpulainen / jarkko.kumpulainen@katajayu.fi
Nuorisovalmennuspäällikkö: Meri Mikkonen / meri.mikkonen@katajayu.fi
Liikuntaleikkikouluvastaava: Veera Heinonen / veera.heinonen@joensuunkataja.fi
Puheenjohtaja: Jussi Oinonen / jussi.oinonen@pohjola.fi