Viikkotiedote 31 (1.-8.8.2022)

elo 1, 2022

01.08.2022

AJANKOHTAISIA ASIOITA:

Kalevan kisat pidetään tällä viikolla Joensuun Keskuskentällä 4.–7.8.

Kalevan kisoissa on ilmainen kisatori, tervetuloa koko perheen voimin kisatorille. Kisatorilla on mukana paikallisia urheiluseuroja ja Kalevan kisojen yhteistyökumppaneita. Torilla on mm. Mikon pomppulinna koko kisojen ajan kisatorin aukioloajan ja Karjalaisen ipanasprintti la 6.8. klo 11.00–13.00. Kisatori on avoinna perjantaista sunnuntaihin klo 11–17.

Mikäli haluat vielä tulla mukaan tekemään kilpailuja, niin ole yhteydessä Ilari Nissiseen ilari.nissinen@hotmail.com tai Jutta Moilaseen jutta.moilanen@gmail.com

KILPAILUJA:
Seuraavat kilpailut kilpailukalenterissa:

9.-10.8. 9-11v pm-sisulisähuipentuma, Hammaslahti:

https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=31434 viimeinen ilmoittautumispäivä on su 7.8.!
Kilpailu on nimenomaan piirin kesän huipentuma eli piirinmestaruuskilpailu tämän ikäisille ja kannattaa ottaa osaa useampaan lajiin. Tähän kilpailuun kaikki tämän ikäiset mukaan! Linkin takaa löytyy lisätietoja ja ilmoittautumis- ja osallistumisohjeita.

12-14.8. 14-15v SM-kilpailut Nurmijärvi:

https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=29689 tähän kilpailuun seura tekee keskitetyn ilmoittautumisen, kun on tulosrajat ja suora verkkomaksaminen, eli laita lajisi valmennuspäällikkö Jarkolle sähköpostiin jarkko.kumpulainen@katajayu.fi viimeistään ke 3.8. jotta keretään ilmoittautuminen tehdä ajallaan. Majoitusta on seuralla varattuna Hotelli Korpilammesta Espoosta, josta kentälle matkaa autolla 15min. Majoitus- ja kyytitarpeesta laita hyvissä ajoin tietoa Jarkolle, hotelli tarvitsee majoittujien nimet jo tänään 1.8.!

12.-14.8. 16-17v SM-kilpailut Lempäälä:
https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=29692 tähän kilpailuun seuralla varattuna majoitusta Tampereelta Sokos hotelli Tornista.
Tähänkin kilpailuun voitte ilmoittautua valmennuspäällikkö Jarkolle sähköpostilla viimeistään ke 3.8. ilmoittaen mitkä lajit urheilet kisoissa! Majoitus- ja kyytitarpeesta laita hyvissä ajoin myös tietoa Jarkolle, hotelli kaipaa tietoa majoittujista jo tänään 1.8.! Mikäli menet omin kyydein ja omaan majoitukseen niin siitäkin tieto Jarkolle, jotta meillä on tieto kaikista.

KESKUSKENTÄN VAKIOVUOROMME JA TÄMÄN VIIKON RYHMIEN HARJOITUKSET:

Kalevan Kisojen vuoksi meidän vuoromme tältä viikolta keskuskentältä on maanantaita lukuun ottamatta peruttu!

Areena on myös suljettu kisojen ajan torstaista alkaen.

Ryhmien vastuuohjaat informoi omia ryhmiään missä tällä viikolla treenit pidetään milläkin ryhmällä!

TOIMISTO:
Toiminnanjohtaja: Tuomo Lehtinen / tuomo.lehtinen@katajayu.fi
Valmennuspäällikkö: Jarkko Kumpulainen / jarkko.kumpulainen@katajayu.fi
Nuorisovalmennuspäällikkö: Meri Mikkonen / meri.mikkonen@katajayu.fi
Puheenjohtaja: Jussi Oinonen / jussi.oinonen@pohjola.fi