Viikkotiedote 26 (24.6.-1.7.2024)

kesä 24, 2024

Katri Hirvonen kuva: Anssi Mäkinen


24
.06.2024


AJANKOHTAISIA ASIOITA:

Viime viikko oli kisojen täyteinen viikko. Oli Paavo Nurmi Games kisa tiistaina Turussa ja Seuracupin 1.piirikisa kotikentällä keskiviikkona, samana iltana Harju Cup kisa Jyväskylässä ja juhannusviikonloppuna Keuruulla, Kuortaneella (Motonet GP) sekä Saarijärvellä kisat.
Seuracupissa pisteemme riittävät tällä hetkellä sijalle 8. mutta kaikkialla ei vielä ole ensimmäistä piirikisaa joten sijoituksemme muuttunee vielä hiukan. Superfinaaliin pääseminen
edellyttää hyvää onnistumista toisessa piirikilpailussa!
Täältä löytyvät tuoreimmat tulokset osastolta kaikkien edellä mainittujen kisojen ja muidenkin kisojen tulokset https://www.tilastopaja.info/fi/

Kalevan kisat pidetään tulevana viikonloppuna Vaasassa ja kisoihin on ilmoitettu Katajalaisia mukaan 24 urheilijaa mutta osa on rankingissa jonossa ja lopullinen urheilijoidemme määrä ketkä hyväksytään mukaan ratkeaa kisaviikolla.
Kisasivut löytyvät täältä https://kk2024.fi/fi/

Valmennuspäällikkö jää lomalle Kalevan kisojen jälkeen 2 viikoksi eli 1.-14.7. väliseksi ajaksi. Kilpailuihin ilmoittautumiset menee tämän loman ajan normaaliin tapaan!

KESKUSKENTÄN HUOLTOTOIMIA:

Tässä vaiheessa tiedoksi kaupungin liikuntatoimelta on tullut tarkentava ilmoitus että keskuskentän pesu kestää kaksi päivää eli maanantaina 24.6. koko päivä ja tiistaina 25.6. klo 15.00 asti ei kentälle pääse harjoittelemaan!

Ja keskuskentän viivojen ja aitamerkkien vahvistusmaalaus suoritetaan maanantaina 1.7 ja tiistaina 2.7. jolloin myöskään ei pääse kentälle harjoittelemaan!

Näinä päivinä kun kentälle ei pääse niin Mehtimäen alueen muita ulkoliikuntapaikkoja hyödyntäen ryhmien treenit pidetään normaalisti. Näistä väistötreeneistä jokaisen ryhmän vastuuvalmentaja informoi omaa ryhmäänsä erikseen!

KESÄLOMAN PERJANTAIN HARJOITUKSET OMILLE JUNIOREILLE

9-12v. suunnattu ylimääräinen viikkoharjoitus valmennusryhmiin kuuluville koulujen kesälomien aikana perjantaisin klo 11-12.30 (poislukien juhannusaatto)
Ilmoittautuminen myclubissa aina erikseen jokaiseen harjoitukseen eli myclubissa harjoitukset löytyy tapahtumista. Ilmoittautuminen päättyy harjoitusta edeltävänä keskiviikkona (esim. 28.6 harjoitukseen ilm. päättyy 26.6)
Seuraava perjantaiharjoitus on tällä viikolla 28.6. lajit silloin ovat pituus ja kuula.

SEURAAVIA KILPAILUJA:

Ratamerkintöjen maalausten takia seuraavan kilpailun päivämäärä on vaihdettu kahdella päivällä. 7-vuotiaiden seuraavan seurakisan päivämäärä on to 4.7. tässä linkki kilpailun tietoihin ja ilmoittautumisreitti https://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=35315 ja 9-15 sarjojen kuukausikisa pidetään samana päivänä to 4.7. ja tämän kilpailun tiedot ja ilmoittautumisreitti löytyy täältä https://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=35381
Kilpailut pidetään Joensuun Keskuskentällä ja alkavat klo 17.00. Kilpailukalenterin kautta ilmoittautuminen jota suosittelemme käyttää edellyttää voimassa olevaa lisenssiä, mikäli lisenssiä ei ole ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen siiri.nyyssonen@gmail.com

Lajikarnevaalit ja niiden kilpailut ovat vuorossa heinäkuun ensimmäisellä viikolla. Karnevaalikilpailut ovat vaihtelevina päivinä eri paikkakunnilla ja ne löytyy kilpailukalenterista ja pelkästään kilpailemaan meneville ilmoittautumistapa on sama kuin kansallisiin kilpailuihin. Karnevaalikisat löytyvät täältä https://kilpailukalenteri.fi/?cs=21&npa=4&nka=7&nva=2024&npl=00&nkl=00&nvl=00&acl%5B%5D=10&ns=0&ni=-1&nd=0&nl=0

LISENSSI + VAKUUTUS + JÄSENMAKSU:

Suosittelemme lisenssiä kaikille yleisurheilijoille jotka ovat toiminnassamme mukana. Uusi lisenssikausi 2024 alkaa 1.10.2023 ja päättyy 31.9.2024. Lisenssien mukana on nuorimmille eli 2011 ja myöhemmin syntyneille hyvä sporttiturvavakuutus automaattisesti lisenssin hinnassa ja muut voivat ostaa sen lisähinnalla mukaan.

HUOM! Lisenssi on pakollinen kilpailtaessa kaiken tasoisissa yleisurheilukilpailuissa. Suomen urheiluliiton päätöksen mukaan lisenssittömät urheilijat eivät enää pääse tilastoihin. Jos lisenssiä ei ole hankittu ennen kilpailua, tulos ei ole virallinen.
Seuran jäsenmaksu laskutetaan kerran vuodessa aina tammikuussa!
Tarkemmat tiedot lisensseistä ja sporttiturvasta löytyvät täältä: https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/

Lisenssit ostetaan Suomisportista. Eli tässä lisenssin ostamiseen suora linkki: https://www.suomisport.fi/?redirect=%252Fpurchase

KESKUSKENTÄN VAKIOVUOROMME KESÄ 2024:

Maanantai klo 16.30-19.00
Tiistai klo 17.00-18.30
Keskiviikko klo 17.00-19.00
Torstai klo 16.30-19.00

Vapailla vuoroilla saa käydä harjoittelemassa omatoimisesti. Vapaat vuorot näkyvät Tilavassa valkoisena.

Joensuun liikuntapaikkojen vakiovuorot ja muut yksittäiset varaukset löytyvät Tilavasta https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu-liikunta/guest.php?

TOIMISTO:

Jarkko on vuosilomalla 1.-14.7. välisen ajan.

Toimisto auki arkisin klo 10-15.

Toiminnanjohtaja: Tuomo Lehtinen / tuomo.lehtinen@katajayu.fi
Valmennuspäällikkö: Jarkko Kumpulainen /
jarkko.kumpulainen@katajayu.fi
Nuorisovalmennuspäällikkö: Meri Mikkonen /
meri.mikkonen@katajayu.fi
Liikkarivastaava Veera Kontkanen /
kontkanen.veera@gmail.com
Puheenjohtaja: Jussi Oinonen /
jussi.oinonen@pohjola.fi