Viikkotiedote 24 (10.-17.6.2024)

kesä 10, 2024


10
.06.2024


AJANKOHTAISIA ASIOITA:


Toimitsijakoulutusta järjestämme tänään maanantaina 10.6. klo 17.00-19.30!
Tämä alimman eli 1. tason tuomarikoulutus pidetään keskuskentällä, ja sen vetää Kimmo Hyppönen. Ilmoittautumiset etukäteen Kimmolle joko sähköpostilla kimmo.hypponen@hotmail.com tai puhelimella 050 3252584.

Yleisurheilu EM-kilpailut ovat käynnis Roomassa ja Katajalaisista kisoissa mukana kisoissa on keihään heittäjä Lassi Etelätalo, kestävyysjuoksija Mika Kotiranta 10 000 metrin juoksussa ja varttimaileri Mette Baas 400 metrillä sekä 4x400m viestissä.
Mette juoksi jo vii
konloppuna 400m alkuerissä sijoittuen eränsä viidenneksi ajalla 52,94 tällä ei irronnut jatkopaikkaa mutta Metellä on vielä jäljellä kisoissa viestijuoksu.
Lassin karsinta on ohjelmassa tiistaina
kuten Meten viestijuoksu ja Mikan startti keskiviikkona!

KESÄLOMAN PERJANTAIN HARJOITUKSET OMILLE JUNIOREILLE

9-12v. suunnattu ylimääräinen viikkoharjoitus valmennusryhmiin kuuluville koulujen kesälomien aikana perjantaisin klo 11-12.30 (poislukien juhannusaatto)

Ilmoittautuminen myclubissa aina erikseen jokaiseen harjoitukseen eli myclubissa harjoitukset löytyy tapahtumista. Ilmoittautuminen päättyy harjoitusta edeltävänä keskiviikkona (esim. 14.6 harjoitukseen ilm. päättyy 12.6)

Lajit perjantaina 14.6 Klo 11-12.30 aidat ja keihäs.

Joensuu Areena on suljettu lentopallon Power Cup tapahtuman takia kokonaan vielä ti 11.6. asti! Areena siis käytössä seuraavan kerran ke 12.6.

Tässä vaiheessa tiedoksi kaupungin liikuntatoimelta tullut ilmoitus että keskuskentän pesu on maanantaina 24.6. ja kestää koko päivän eli silloin ei kentälle pääse harjoittelemaan! Mehtimäen alueen muita ulkoliikuntapaikkoja hyödyntäen ryhmien treenit pidetään normaalisti.

SEURAAVIA KILPAILUJA:

7-15 vuotiaille tarkoitettuja Motonet kuukausikilpailuja keskuskentälle on sovittuna seuraavasti. Ensimmäinen kuukausikisa ke 12.6., toinen kisapäivä ke 2.7. ja kolmas kisapäivä ke 15.7.! Loppukesällekin haemme kilpailuja mutta ne sovitaan myöhemmin kesän aikana.

Ensimmäisen kilpailun ke 12.6. tiedot ja ilmoittautumisreitin löydät täältä 7 vuotiaiden sarjaan https://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=35313 ja 9-11 vuotiaiden sarjoihin https://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=35380 Kilpailukalenterin kautta ilmoittautuminen jota suosittelemme käyttää edellyttää voimassa olevaa lisenssiä, mikäli lisenssiä ei ole ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen siiri.nyyssonen@gmail.com
Ilmoittautuminen kilpailukalenterin kautta päättyi eilen mutta jälki-ilmoittautua voi vielä tiistaihin asti Siirille sähköpostilla!

SEURACUPIN 1. PIIRIKILPAILU:

Tämä kilpailu järjestetään Katajan toimesta keskiviikkona 19.6. Joensuun Keskuskentällä klo 17.00 alkaen.
Julkaisemme alustavan joukkueemme huomenna tiistaina.
Tässä kilpailussa me järjestäjänä annamme mahdollisuuden kilpailla useammassa lajissa, mitä se merkitsee niin siitä enemmän alempana kisan säännöissä! Jokainen voi siis ilmoittautua tähän kilpailuun halutessaan useampaan lajiin, mutta seura merkitsee sitten ennen kilpailua valitun joukkueen mukaisesti missä lajeissa pistelaskun ulkopuolella kilpailet!

Piirikisan säännöt:
• Kilpailuissa noudatetaan yleisurheilun/lasten yleisurheilun sääntöjä
• Urheilijalla tulee olla voimassa oleva yleisurheilulisenssi
• Urheilija voi osallistua omaan sarjaansa, tai ylempään ikäsarjan kisaan. Kuitenkin vain yhden ikäluokan sarjaan samassa kisassa (myös viesti)
• Urheilijalla on osallistumisoikeus yhteen henkilökohtaiseen lajiin ja yhteen viestiin sekä kesäkuussa että heinä-elokuussa.
• Kenttälajeissa jokaisella kilpailijalla on neljä suoritusta
• Seuralla ei ole osallistumisrajoituksia. Seurasta voi osallistua useampi kilpailija ja viestijoukkue samaan lajiin

Kursivoidulla tekstillä tarkennuksia kysymyksiä aiheuttaviin sääntötulkintoihin:
HUOM!!!
Osallistumisoikeussääntö tarkoittaa avattuna seuraavaa:
Yksi urheilija ei voi yhdessä osakilpailussa ottaa osaa kuin yhteen lajiin ja viesteihin oheisen säännön mukaisesti. Sitä vastoin seurasta voi olla eri lajeissa useampia edustajia, mutta tällöin he menettävät osallistumisoikeutensa ja pisteiden keruu mahdollisuutensa muissakin lajeissa. Seuran paras edustaja tässä lajissa lasketaan tällöin pisteisiin.

Jos järjestäjä antaa urheilijalle mahdollisuuden kilpailla kahdessa tai useammassa lajissa, seuracupin laji tulee nimetä ennen kilpailua. Muut lajit merkitään etukäteen ulkopuolisiksi lajeiksi, joilla ei ole mitään tekemistä seuracupin pisteiden kanssa menestyy urheilija tässä lajissa kuinka hyvin tahansa.

Piirikisan pisteiden lasku ja tulospalvelu
• Seurojenväliset pisteet lasketaan erillisellä pistelaskurilla, joka toimitetaan SUL:n toimesta jokaiselle osakilpailuvastaavalle.
• Pisteissä huomioidaan yksi tulos seuraa kohden jokaisessa lajissa.

Toimitsija apua kaipaamme vielä tähän kilpailuun ja mikäli olet valmis auttamaan ole yhteydessä Siiri Nyyssöseen ja ilmoita hänelle sähköpostilla asiasta osoitteeseen siiri.nyyssonen@gmail.com

LISENSSI + VAKUUTUS + JÄSENMAKSU:

Suosittelemme lisenssiä kaikille yleisurheilijoille jotka ovat toiminnassamme mukana. Uusi lisenssikausi 2024 alkaa 1.10.2023 ja päättyy 31.9.2024. Lisenssien mukana on nuorimmille eli 2011 ja myöhemmin syntyneille hyvä sporttiturvavakuutus automaattisesti lisenssin hinnassa ja muut voivat ostaa sen lisähinnalla mukaan.

HUOM! Lisenssi on pakollinen kilpailtaessa kaiken tasoisissa yleisurheilukilpailuissa. Suomen urheiluliiton päätöksen mukaan lisenssittömät urheilijat eivät enää pääse tilastoihin. Jos lisenssiä ei ole hankittu ennen kilpailua, tulos ei ole virallinen.
Seuran jäsenmaksu laskutetaan kerran vuodessa aina tammikuussa!

Tarkemmat tiedot lisensseistä ja sporttiturvasta löytyvät täältä: https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/

Lisenssit ostetaan Suomisportista. Eli tässä lisenssin ostamiseen suora linkki: https://www.suomisport.fi/?redirect=%252Fpurchase

KESKUSKENTÄN VAKIOVUOROMME KESÄ 2024:

Maanantai klo 16.30-19.00
Tiistai klo 17.00-18.30
Keskiviikko klo 17.00-19.00
Torstai klo 16.30-19.00

Vapailla vuoroilla saa käydä harjoittelemassa omatoimisesti. Vapaat vuorot näkyvät Tilavassa valkoisena.

Joensuun liikuntapaikkojen vakiovuorot ja muut yksittäiset varaukset löytyvät Tilavasta https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu-liikunta/guest.php?

TOIMISTO:

Toimisto auki arkisin klo 10-15.

Toiminnanjohtaja: Tuomo Lehtinen / tuomo.lehtinen@katajayu.fi
Valmennuspäällikkö: Jarkko Kumpulainen /
jarkko.kumpulainen@katajayu.fi
Nuorisovalmennuspäällikkö: Meri Mikkonen /
meri.mikkonen@katajayu.fi
Liikkarivastaava Veera Kontkanen /
kontkanen.veera@gmail.com
Puheenjohtaja: Jussi Oinonen /
jussi.oinonen@pohjola.fi