Viikkotiedote 22 (30.5.-6.6.2022)

touko 30, 2022

Mette Baas juoksi vastustamattomasti nuorten halli-mestaruuteen. kuva: Heidi Lehikoinen

30.05.2022

AJANKOHTAISIA ASIOITA:

Kiitos mahtavalle toimitsijaporukallemme viime viikonlopun PKO Games kisojen sujuvasta läpiviennistä!
Kisaraportti tämän linkin takana https://katajayu.fi/pko-games-tarjosi-auringonpaisteessa-hienoja-tuloksia-seka-sm-rajoja/

Seuraavat kisat mitä Kataja järjestää ovat piirinmestaruusviestit ti 14.6. ja seuracupin 1.piirikilpailu ti 21.6. Näihin toivomme toimitsijoita jälleen ilmoittautumaan mukaan Jutalle jutta.moilanen@gmail.com

Viime viikolla edustusurheilijoitamme kilpaili paljon sekä kotimaisen Motonet GP kilpailusarjan ensimmäisessä osakilpailussa Lahdessa että ulkomaisissa kilpailuissa Ranskassa, Italiassa ja Belgiassa.

Mette Baas avasi kilpailukautensa viime torstaina Lahdessa 100 m kilpailussa juosten alkuerässä uuden Katajan ja piirinennätyksen kellojen pysähtyessä aikaan 11.67! Finaalissa kulki vielä kovempaa Meten sijoittuessa 3. ajalla 11.57 mutta valitettavasti myötätuulta mitattiin 2,1m/s ja näin ollen finaalijuoksu ei kelpaa ennätykseksi.
Mette juoksi seuraavaksi viime lauantaina Italian Triestessä 400m ja Katajan ja piirin ennätykset hän otti haltuunsa heti ensi juoksulla ja voitolla kansainvälisessä seurassa. Voittoaika oli kauden kotimainen kärkiaika 53.10 kovassa puuskittaisessa tuulessa juostussa kilpailussa.
Viime lauantaina oli myös aika iso joukko Katajalaisia kilpailemassa Belgian Oordegemissä jossa Mika Kotiranta vastasi kovimmasta suorituksesta parantaen omaa 5000m ennätystään liki puoli minuuttia kellojen pysähtyessä aikaan 13.45,08! Mika nousi ajallaan Katajan kaikkien aikojen tilastossa kolmanneksi ohi Arttu Vattulaisen ja heti Matti Räsäsen sekä Jukka Keskisalon aikojen tuntumaan.
Mikan aika on kolmanneksi paras suomalaisen juoksema aika 15 vuoteen ja edellä ovat vain edellä mainitut seurakaverit.

Juniorit voittivat Savonlinnassa helatorstaina pidetyn seuraottelun ylivoimaisesti! Raportti seuraottelusta löytyy täältä https://katajayu.fi/katajalle-toinen-perattainen-seuraotteluvoitto/

SEURAN JÄSENREKISTERI ELI MYCLUB:

Kannattaa jokaisen tarkistaa omat tietonsa myclubissa että ovat kunnossa. Jälleen on tullut vastaan paljon tilanteita missä jokin yhteystieto on ollut vanha, ja sitä kautta tieto ei kulje ajallaan perille. Mikäli profiili/tili eli jäsen on lapsen nimissä niin vanhempien yhteystiedot tulee olla huoltaja(t) kohdassa.

Mikäli et muista tunnuksiasi niin laita sähköpostia jarkko.kumpulainen@katajayu.fi niin saat aktivointilinkin, jolla pääset asentamaan uudet tunnukset!

SEURA-ASUT:

Seura-asut tulevat kesäkuun alussa koulujen päättymisen aikoihin ja ilmoitamme heti kun ne ovat toimistolta haettavissa!

KILPAILUJA:

Seuraavat kilpailut kilpailukalenterissa.

Valitsemme vuosittain pari lähialueen kilpailua, joihin seura maksaa ilmoittautumiset myös nuoremmille. Vuonna 2022 kesäkuun 11.–12. päivä Savonlinnassa pidettäviin Olli Teijonmaan muistokilpailuihin, seura maksaa kaikkiin ikäluokkiin ilmoittautumiset niin että jokaiselle Katajalaiselle 2 lajia per kilpailupäivä. Mahdolliset lisälajit kilpailupäivään jokainen maksaa itse. https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=29722

Piirinmestaruusviestit ti 14.6. Joensuun Keskuskentällä https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=31024

Seuracupin 1.piirikisa ti 21.6. Joensuun Keskuskentällä https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=31025

Kilpailtaessa kaikenikäisillä kilpailijoilla pitää olla voimassa oleva lisenssi kaudelle 2022!

KILPAILULISENSSI KAUDELLE 2022:

Yleisurheilu lajiliitto Suomen Urheiluliitto on päättänyt siirtää kilpailulisenssit Suomisport järjestelmän pariin. Samalla lisenssin voimassaoloaika muuttuu. Lisenssit ovat voimassa jatkossa aina lokakuun alusta seuraavan vuoden syyskuun loppuun asti. Eli kaudelle 2022 nyt ostettu lisenssi astuu heti voimaan ja on voimassa vuoden 2022 syyskuun loppuun asti. Uudet lisenssien ja lisenssivakuutusten ohjeet sekä Suomisportin käyttöohjeet löytyvät täältä:

https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/

Osta lisenssi tästä: https://www.suomisport.fi/?redirect=%252Fpurchase

KESÄN RYHMÄT JA NIIHIN ILMOITTAUTUMINEN:

Yhdessä voimistelujaoston kanssa pidettävät suositut kesän Liikuntaleikkikoulut eli liikkarit tulevat taas!
Liikkarit aloittavat kesäkautensa kesäkuun alussa viikolla 23, niihin ilmoittautumiset aukesivat 2.5. ja ilmoittautuminen sulkeutuu 31.5. Liikkareita koskeviin kyselyihin vastaa liikuntaleikkikouluvastaava Liljamari Härkin, Liikkarit@joensuunkataja.fi.

Mikäli ilmoittautuminen haluamaasi ryhmään on päättynyt ja haluat vielä kesäksi mukaan ole yhteydessä valmennuspäällikkö Jarkkoon jarkko.kumpulainen@katajayu.fi

Kesällä alkaa uusi aikuisten matalan kynnyksen juoksukoulu:

Uutena ryhmänä kesällä aloittaa myös aikuisten matalan kynnyksen juoksukoulu.
Aikuisten matalan kynnyksen juoksukoulussa opetellaan juoksemaan ja parantamaan kuntoa moninaisilla harjoitteilla unohtamatta juoksemista.

Tämä ryhmä on suunnattu niille, jotka haluavat oppia juoksemaan ja suunnittelevat esimerkiksi kävelylenkkien vaihtamista juoksemiseen.

Ryhmä kokoontuu tiistaisin alkaen 7.6. klo 17.00–18.30 Keskuskentällä ja harjoitukset ovat kentällä ja sen ympäristössä.

Ryhmää valmentaa Juri Shikalov 040 7396734 yury.shikalov55@gmail.com, hän vastaa ryhmää koskeviin tiedusteluihin.

Ilmoittautumiset myclubin kautta, ilmoittautuminen on avattuna ja kestää 31.5. asti.

KESKUSKENTÄN KESÄN 2022 VAKIOVUOROMME:

Maanantai  klo 17.00-19.00
Tiistai         klo 11.00–13.00 ja klo 16.30–18.30
Keskiviikko klo 17.00–19.00
Torstai        klo 11.00–13.00 ja 17.00–19.00
Perjantai    klo 11.00–13.00 ja 17.00–18.30
Lauantai     klo 11.00–13.00

Vakiovuoroillamme on varattuna koko keskuskentän yleisurheilualue ja keskikentän nurmi.

Areenan yleisurheilualueiden vuorot tältä keväältä on päättyneet!

Areenan kuntosalin vakiovuoromme ovat 2.6. asti:

Tiistai klo 17.00–18.30
Torstai klo 17.00-18.30

Yksittäiset urheilijat saa edelleen käyttää Areenan vapaita vuoroja, kaupunki suosittelee kasvomaskien käyttöä halliin saapuessa ja sieltä poistuessa!
Nyt myös uutena asiana on kulkuluvat, joita seurat saa vuoroilleen ja akatemiaurheilijat omansa akatemialta. Muiden yksittäisten urheilijoiden on ostettava kulkulupa.

Vakiovuorot ja muut yksittäiset varaukset löytyvät Tilavasta https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu-liikunta/guest.php?kt=tila%2C4848&av=

TOIMISTO:

Meri on lomalla tämän viikon!

Toiminnanjohtaja: Tuomo Lehtinen / tuomo.lehtinen@katajayu.fi
Valmennuspäällikkö: Jarkko Kumpulainen / jarkko.kumpulainen@katajayu.fi
Nuorisovalmennuspäällikkö: Meri Mikkonen / meri.mikkonen@katajayu.fi
Liikuntaleikkikouluvastaava: Liljamari Härkin / Liikkarit@joensuunkataja.fi
Puheenjohtaja: Jussi Oinonen / jussi.oinonen@pohjola.fi