Viikkotiedote 2 (11.-18.1.2021)

tammi 11, 2021

AJANKOHTAISIA ASIOITA:

Lasten ja nuorten harjoitusryhmien eli liikkareiden ja urheilukoulujen kevätkausi alkaa tällä viikolla. Kokoontumisrajoitteet ja ohjeet ovat edelleen samanlaisina voimassa kuin oli joulukuussakin. Huomatkaa, että Areenassa eikä koulujen saleissa saa olla katsojia. Lapset voi kouluissa saattaa pukuhuoneiden kautta saliin, jonka jälkeen vanhempien pitää poistua tiloista harjoituksen ajaksi. Voitte tulla hakemaan lapset normaalisti harjoituksen lopussa pois (hyvä käytäntö on saapua 5-10 minuuttia ennen harjoituksen loppua).

Kilpailuja pidämme nyt kokoontumisrajoitusten ollessa voimassa vain pienimuotoisina vanhimmille junioreille ja aikuisille. Pienemmille junioreille emme pysty järjestämään kilpailuja kokoontumisrajoitusten ollessa voimassa ainakaan ennen helmikuun loppua.

KILPAILUASIAA:

Avoimet pm-hallit sellaisinaan on peruttu, mutta kisoihin varatuille päiville la-su 23.-24.1 järjestämme pienimuotoiset yksittäisten lajien kisat SM-kisaikäisille eli vähintään 14-vuotiaille (s. 2007).

La 23.1. kisan linkki https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=27772

Su 24.1. kisan linkki https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=27773

La 30.1. sekä su 7.2. järjestämme myös pienet 2-3 lajin kilpailut 14 vuotiaista aikuisiin sarjoille.

La 30.1. kisan linkki https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=27778

Su 7.2. kisan linkki https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=27780

Omat urheilijat muistakaa hankkia lisenssi ajoissa ja käykää ilmoittautumassa ajoissa Areenassa järjestettäviin hallikisoihin. Poikkeusolojen vuoksi kilpailuissa on erityisjärjestelyt ja rajoitettu osanotto. Laittakaa oma nimenne listoihin ajoissa, niin ei ainakaan jouduta tilanteeseen, että oman seuran urheilija ei mahdu kilpailemaan, koska kisa on täynnä.

Toimitsijat ilmoittautukaa Tuomolle tuomo.lehtinen@katajayu.fi olevanne mukana näiden kisojen läpiviennissä. Huomatkaa, että kaupungin ohjeistuksen mukaisesti Areenassa ei voi olla katsojia kilpailujen aikana. Vanhemmat ja valmentajat voivat kuitenkin osallistua tapahtumiin toimitsijana.

Helmi- ja maaliskuun tilanne selviää, kunhan viranomaisilta saadaan uusia kokoontumisohjeita.

KEVÄÄN RYHMÄT ALOITTAVAT:

Kevätkausi alkaa tällä viikolla kaikilla liikkari- ja urheilukouluryhmillä!

Avoin ilmoittautuminen on vielä auki MyClubissa seuraaviin liikkari- ja urheilukouluryhmiin. Muistakaa ilmoittautua näissä ryhmissä syksyllä mukana olleet mukaan myös kevään ryhmiin.

3-5v liikkarit eri kouluilla
6-7v Startti-ryhmä
8-9v Vauhti-ryhmä
10-11v tytöt
10-12v pojat
10-13v kestävyysryhmä (junnujuoksukoulu)
12-13v kilparyhmä
12-14v harraste
15-17v harraste

MUUTOKSIA SEURAN MAKSUKÄYTÄNTÖIHIN:

Vuoden 2021 alusta tulivat voimaan uudet maksukäytännöt liittyen kilpailuihin ilmoittautumisiin sekä leirimaksuihin. Jatkossa seura maksaa edelleen kaikkien 16v-yleisen sarjan urheilijoiden osallistumismaksut kaikkiin kilpailuihin (poislukien hölkät), jotka ilmoitetaan ilmoittautumisajan puitteissa valmennuspäällikön sähköpostiin. Tätä nuoremmille seura maksaa edelleen kaikki omat kilpailut, SM-kilpailut, piirinmestaruuskilpailut, YAG- (lajit), TJIG (lajit) sekä seuracupit. Tulemme myös harkinnanvaraisesti valitsemaan ulkoratakaudella pari hyvää lähialueen kilpailua, johon maksut hoidetaan seuran kautta kootusti. Ilmoittautumismaksut ovat nousseet vuosi vuodelta niin paljon, että muutos on ajankohtainen. Näin meidän ei tarvitse nostaa harjoitusmaksuja. Edellinen kausi oli kaikille seuroille taloudellisesti raskas, tällä muutoksella varmistamme toiminnan jatkuvuuden.

Leirien osalta teimme pieniä muutoksia. Maksut painottuvat jatkossa nuorten maajoukkuetasoisiin urheilijoihin. Seura tukee ANMJ-leirejä maksamalla leirimaksusta puolet (ei kilometrikorvausta). Alue- ja piirileireistä maksetaan yksi leiri per leirityskausi (Leirityskausi on syksystä kevääseen, ei km-korvausta). Akatemia/yläkoulu- ja monipuolisuusleirejä ei korvata.

Tarkemmat ohjeet löytyvät seuran nettisivuilta: https://katajayu.fi/seura-ja-henkilosto/korvausperusteet/

AREENAN HARJOITUSVUOROT JA POIKKEUSAJAN OHJEET:

Seuraamme ja noudatamme aluehallintoviraston ja Joensuun kaupungin ohjeita, ja sen myötä lue huolella seuraava linkki ja teksti!

Kaupungin liikuntapalveluiden pe 4.12. annetut ohjeet harjoittelun rajoituksista koronan kiihtymisvaiheessa ovat seuraavat. Nämä ohjeet ovat edelleen toistaiseksi voimassa. Lue lisää linkistä.
https://www.joensuu.fi/uutiset/-/asset_publisher/3XVYqRbRgV8w/content/liikuntapalvelujen-rajoitukset-jatkuvat-4-1-2021-asti

Harjoituspaikoilla kaupungin tämänhetkisten ohjeistusten mukaan ulkopuolisten läsnäoloa harjoituksissa ei sallita. Nämä rajoitukset koskevat kaikkia Joensuun kaupungin sisäliikuntatiloja.

Käytä maskia, kun tulet areenalle ja kun poistut areenalta. Vältä pukuhuoneiden käyttöä ja huolehdi käsidesien avulla hygieniasta, jotta kaikilla on turvallista harjoitella.
Eli ohjaajat ottavat ryhmät vastaan Areenan pääovien edustalla ulkona ja ryhmät viedään ohjaajien johdolla aulan käsidesipullojen kautta treenipaikalle ja siellä päällysvaatteiden riisuminen ohjaajien osoittamaan paikkaan!

Nyt viikolla 2 aloittaa liikuntaleikkikoulut ja kaikki urheilukouluryhmät kevään treenikautensa ja näin ollen Areenan vakiovuoromme on ensisijaisesti näille ryhmille.

Yksittäiset urheilijat käyttäkää harjoittelussa Areenan vapaita vuoroja (akatemian kolmannella asteella opiskelevat urheilijat saaneet omat ohjeet sähköpostiinsa!) ja hyödyntämään piirin eli Pokaryn vuoroja!

Areenan vakiovuoromme koskien koko yleisurheilualuetta ovat seuraavat:

Ma: 16.30-19.00
Ti:  17.00-18.30
Ke: 17.00-18.30
To: 16.30-19.00
Pe: 17.00-18.30
La: 11.00-12.30

Yksittäiset urheilijat, käyttäkää Areenan vapaita vuoroja ja piirin eli Pokaryn vuoroja.

Areenalle yleisurheilualueen vuorot löytyvät täältä https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&view_building=JA&laji=Yleisurheilu+%28JA%29&sijainti=JA&ctila=19991

Kuntosalivuoromme Areenalla ovat:

Ti klo 17.00-18.15
To klo 17.00-18.15

Areenan kaikki kuntosalivaraukset linkin takana https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&laji=Kuntosalit+%28JA%29&view_building=JA&sijainti=JA&ctila=19856

POIKKEUKSET AREENAN AUKIOLOAIKOIHIN JA VUOROIHIN:

Ke 13.1. Korisliigan ottelun vuoksi kyseisen päivän vuorolle ei ole käytettävissä ympärikiertävä rata. Eli koripalloparketin edestä etusuora on pois käytöstä.

To 14.1. Areena suljettu klo 7.00-15.30 ison nurmen asennuksen takia.

Pe 15.1. Vakiovuoromme on peruttu miesten superpesiksen harjoitusottelun JoMa – KiPa takia.

Ma 18.1. Areena suljettu klo 7.00-13.00 ison nurmen poisto takia.

AIKUISTEN YLEISURHEILUKOULU:

Tällä hetkellä emme voi järjestää aikuisten harraste toimintaa. Seuraamme viranomaisten tiedotteita ja teemme niiden perusteella päätöksen, miten jatkamme aikuisten yleisurheilukoulun kanssa.

SOMEASIAA:

Urheilijoille ohje/toive: Kun päivitätte somessa, lisätkää postauksiin myös @katajayu. Silloin voimme nostaa päivityksiänne esiin myös seuran kanavissa helpommin.

TOIMISTO:
Toiminnanjohtaja: Tuomo Lehtinen / tuomo.lehtinen@katajayu.fi
Valmennuspäällikkö: Jarkko Kumpulainen / jarkko.kumpulainen@katajayu.fi
Nuorisovalmennuspäällikkö: Meri Mikkonen / meri.mikkonen@katajayu.fi
Liikkarivastaava: Jutta Moilanen / jutta.moilanen@gmail.com
Puheenjohtaja: Jussi Oinonen / jussi.oinonen@pohjola.fi