Viikkotiedote 16 (19.-26.4.2021)

huhti 19, 2021

19.04.2021

AJANKOHTAISIA ASIOITA:

HARJOITUSRYHMISTÄ:

Urheilukoulu- ja lajikouluryhmät aloittavat kesäkautensa toukokuun ensimmäisellä tai toisella viikolla.

Ilmoittautumiset näihin ryhmiin päättyy pe 30.4.!

Uusia ryhmiä kesään tulevat olemaan toukokuun alusta alkava pika- ja aitajuoksun lajikoulu 11-15 vuotiaille (huomio, avasimme ryhmän koskemaan myös 2010 syntyneitä!) ja viikoittainen lisätreeni 10-12 vuotiaille koulujen kesäloman ajaksi sekä mahdollisesti avaamme kesäksi myös lisätreenin 12v. ja sitä vanhemmille harrasteryhmäläisille.

Tulevan kesän liikkarit alkavat kesäkuun alussa ja niihin ilmoittautumiset aukeavat 3.5. Vedämme liikkarit viimekesäiseen tapaan yhdessä Katajan voimistelujaoston kanssa. Liikkareiden kesästä tiedotamme lisää kevään edetessä.

Kesän ryhmistä lisätietoja sekä myclubissa että nettisivuilla harjoitusryhmät sivulla
https://katajayu.fi/harjoitusryhmat/

KILPAILUASIAA:

Toimitsija hommia tarjolla!

Äitienpäivänä, toukokuun 9. päivä järjestetään 80 vuoden tauon jälkeen Joensuussa SM-maastojuoksut Laulurinteen kuvankauniissa maisemissa. Kilpailuissa ratkotaan 15-, 17-, 19-, 22-sarjojen sekä yleisten sarjojen Suomen mestaruudet!

Etsimme SM-maastojuoksu tapahtumaan n. 30 toimitsijaa. Tehtäviin kuuluu mm. rakentaminen, kisatoimisto, lähdön järjestelyt, maalintulo, järjestyksen- ja kulunvalvonta.

Huomiona että kisoissa ei saa olla katsojia eli mikäli haluaa olla paikan päällä niin toimitsijatehtävän kautta pääsee paikalle!

Vielä on muutamia toimitsijatehtäviä joihin etsimme tekijöitä, jos sinua kiinnostaa olla tekemässä hienoa tapahtumaa ole yhteydessä Tuomoon – tuomo.lehtinen@katajayu.fi

OTTELUTREENIT:

Tämän viikon ottelutreenikerrat 10-13 vuotiaille eli 2008-2011 syntyneille lauantaina 24.4.klo 10.00-11.30 ja SM-ikäisille 2007 ja aiemmin syntyneille perjantaina 23.4. klo 17.00-18.30! SM-ikäisten ryhmään osallistujat sovitaan valmentajien kesken.

Nämä ottelutreenit on tarkoitettu lisätreeneiksi Kataja ryhmissä oleville nuorille. Treenit sisältyvät kevään ryhmämaksuihin.

Ottelutreeni tarkoittaa, että jokaisessa treenissä tehdään kolmea lajia. Lajit vuorottelevat viikoittain ja tällä viikolla lajeina pikajuoksu, pituus ja keihäs.

Lauantain ottelutreeniin 2008-2011 syntyneiden ryhmään vaadimme joka viikko erillisen ennakkoilmoittautumisen Meri Mikkoselle sähköpostiin meri.mikkonen@katajayu.fi ja tämä ryhmä täytetään joka kerralla ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkoja rajoitetusti eli 10.
Ilmoittautumisaika päättyy tämän viikon ottelutreeniin keskiviikkona 21.4.

POIKKEUKSET AREENAN AUKIOLOAIKOIHIN JA VUOROIHIN:

Tällä viikolla kaupungin varauskalenteri Tilavan mukaan Areena on normaalisti auki eli kaikki vakiovuoromme ovat käytössä kokonaisuudessaan. Sellainen poikkeus normaalin on, että halli menee kaikkina päivinä kiinni heti viimeisen vakiovuoron jälkeen.
Tässä kohtaa myös muistutus jo vapun aatosta eli perjantaina 30.4. Areena menee kiinni klo 15.00.

Tämänhetkisen tiedon mukaan vakiovuoromme Areenalla ovat käytössä huhtikuun loppuun asti. Tiedotamme välittömästi, mikäli tähän tulee muutoksia.

AREENAN HARJOITUSVUOROT JA POIKKEUSAJAN OHJEET:

Pohjois-Karjalan maakunta on korona epidemiassa palannut perustasolle!

Seuraamme ja noudatamme aluehallintoviraston ja Joensuun kaupungin ohjeita. Lue huolella seuraava linkki ja teksti.
Uutena ohjeena kaupungin liikuntatiloissa on vahva maskisuositus kaikille 12 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille!

Kaupungin liikuntapalveluiden aiemmin annetut ohjeet harjoittelun rajoituksista koronan kiihtymisvaiheessa ovat seuraavat. Nämä ohjeet ovat edelleen voimassa. Lue lisää linkistä.
https://www.joensuu.fi/uutiset/-/asset_publisher/3XVYqRbRgV8w/content/liikuntapalvelujen-rajoitukset-jatkuvat-4-1-2021-asti

Harjoituspaikoilla kaupungin tämänhetkisten ohjeistusten mukaan ulkopuolisten läsnäoloa harjoituksissa ei sallita. Nämä rajoitukset koskevat kaikkia Joensuun kaupungin sisäliikuntatiloja.

Käytä maskia, kun tulet areenalle ja kun poistut areenalta. Vältä pukuhuoneiden käyttöä ja huolehdi käsidesien avulla hygieniasta, jotta kaikilla on turvallista harjoitella.
Eli ohjaajat ottavat ryhmät vastaan Areenan pääovien edustalla ulkona ja ryhmät viedään ohjaajien johdolla aulan käsidesipullojen kautta treenipaikalle ja siellä päällysvaatteiden riisuminen ohjaajien osoittamaan paikkaan!

Areenan vakiovuoromme koskien koko yleisurheilualuetta ovat seuraavat:

Ma: 16.30-19.00
Ti:  17.00-18.30
Ke: 17.00-18.30
To: 16.30-19.00
Pe: 17.00-18.30
La: 11.00-12.30

Yksittäiset urheilijat, käyttäkää Areenan vapaita vuoroja (akatemian kolmannella asteella opiskelevat urheilijat saaneet omat ohjeet sähköpostiinsa!) ja piirin eli Pokaryn vuoroja.

Areenalle yleisurheilualueen vuorot löytyvät täältä https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&view_building=JA&laji=Yleisurheilu+%28JA%29&sijainti=JA&ctila=19991

Kuntosalivuoromme Areenalla ovat:

Ti klo 17.00-18.15
To klo 17.00-18.15

Areenan kaikki kuntosalivaraukset linkin takana  https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&laji=Kuntosalit+%28JA%29&view_building=JA&sijainti=JA&ctila=19856

TOIMISTO:

Toiminnanjohtaja: Tuomo Lehtinen / tuomo.lehtinen@katajayu.fi
Valmennuspäällikkö: Jarkko Kumpulainen / jarkko.kumpulainen@katajayu.fi
Nuorisovalmennuspäällikkö: Meri Mikkonen / meri.mikkonen@katajayu.fi
Liikkarivastaava: Jutta Moilanen / jutta.moilanen@gmail.com
Puheenjohtaja: Jussi Oinonen / jussi.oinonen@pohjola.fi