Viikkotiedote 15 (12.-19.4.2021)

huhti 12, 2021

12.04.2021

Sakari Vallius aitaviidakossa. Kuva: Heidi Lehikoinen

AJANKOHTAISIA ASIOITA:

Katajan toimiston mittava remontti on valmis ja henkilökunta on palannut työskentelemään toimistolle. Toimiston aukioloajat ovat ennallaan eli ma-pe klo 10-15.

KILPAILUASIAA:

Seuramme on nyt saanut vahvistuksen ja luvan pitää SM-maastot!

Äitienpäivänä, toukokuun 9. päivä järjestetään 80 vuoden tauon jälkeen Joensuussa SM-maastojuoksut Laulurinteen kuvankauniissa maisemissa. Kilpailuissa ratkotaan 15-, 17-, 19-, 22-sarjojen sekä yleisten sarjojen Suomen mestaruudet!

Samana päivänä juostavaksi tarkoitetut 9-13 vuotiaiden Flying Finns-maastot perutaan. Suomen Urheiluliiton linjauksen mukaisesti SM-kilpailut ovat nyt ensisijaisia.

Etsimme SM-maastojuoksu tapahtumaan n. 30 toimitsijaa. Tehtäviin kuuluu mm. rakentaminen, kisatoimisto, lähdön järjestelyt, maalintulo, järjestyksen- ja kulunvalvonta.

Vielä on muutamia toimitsijatehtäviä joihin etsimme tekijöitä, jos sinua kiinnostaa olla tekemässä hienoa tapahtumaa ole yhteydessä Tuomoon – tuomo.lehtinen@katajayu.fi

HARJOITUSRYHMISTÄ:

Kesäkausi alkaa ryhmillä vaihtelevasti toukokuun alun ja kesäkuun alun välisenä aikana.

Kesän kaikkiin urheilu- ja lajikouluryhmiin ilmoittautumiset aukesivat 6.4.

Uusia ryhmiä kesään tulevat olemaan toukokuun alusta alkava pika- ja aitajuoksun lajikoulu 12-15 vuotiaille ja viikoittainen lisätreeni 10-12 vuotiaille koulujen kesäloman ajaksi sekä mahdollisesti avaamme myös lisätreenin 12v. ja sitä vanhemmille harrasteryhmäläisille kesäksi.

Tulevan kesän liikkarit alkavat kesäkuun alussa ja niihin ilmoittautumiset aukeavat 3.5. Vedämme liikkarit viimekesäiseen tapaan yhdessä Katajan voimistelujaoston kanssa. Liikkareiden kesästä tiedotamme lisää kevään edetessä.

Kesän ryhmistä lisätietoja sekä myclubissa että nettisivuilla harjoitusryhmät sivulla
https://katajayu.fi/harjoitusryhmat/

OTTELUTREENIT:

Tämän viikon ottelutreenikerrat 10-13 vuotiaille eli 2008-2011 syntyneille lauantaina 17.4.klo 10.00-11.30 ja SM-ikäisille 2007 ja aiemmin syntyneille perjantaina 16.4. klo 17.00-18.30! SM-ikäisten ryhmään osallistujat sovitaan valmentajien kesken.

Nämä ottelutreenit on tarkoitettu lisätreeneiksi Kataja ryhmissä oleville nuorille. Treenit sisältyvät kevään ryhmämaksuihin.

Ottelutreeni tarkoittaa, että jokaisessa treenissä tehdään kolmea lajia. Lajit vuorottelevat viikoittain ja tällä viikolla lajeina aitajuoksu, korkeus ja kuula.

Lauantain ottelutreeniin 2008-2011 syntyneiden ryhmään vaadimme joka viikko erillisen ennakkoilmoittautumisen Meri Mikkoselle sähköpostiin meri.mikkonen@katajayu.fi ja tämä ryhmä täytetään joka kerralla ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkoja rajoitetusti eli 10.
Ilmoittautumisaika päättyy tämän viikon ottelutreeniin keskiviikkona 14.4.

POIKKEUKSET AREENAN AUKIOLOAIKOIHIN JA VUOROIHIN:

Tällä viikolla kaupungin varauskalenteri Tilavan mukaan Areena on normaalisti auki eli kaikki vakiovuoromme ovat käytössä kokonaisuudessaan. Sellainen poikkeus normaalin on, että halli menee kaikkina päivinä kiinni heti viimeisen vakiovuoron jälkeen.

Nurmi poistetaan Areenalta viikon päästä maanantaina eli 19.4. Eli pitkien heittojen viimeinen vuoro tälle talvikaudelle on huomenna tiistaina 13.4.! Tämänhetkisen tiedon mukaan vakiovuoromme Areenalla ovat käytössä huhtikuun loppuun asti. Tiedotamme välittömästi, mikäli tähän tulee muutoksia.

AREENAN HARJOITUSVUOROT JA POIKKEUSAJAN OHJEET:

Pohjois-Karjala on uudelleen koronan kiihtymisvaiheessa!
Seuraamme ja noudatamme aluehallintoviraston ja Joensuun kaupungin ohjeita. Lue huolella seuraava linkki ja teksti.
Uutena ohjeena kaupungin liikuntatiloissa on vahva maskisuositus kaikille 12 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille!

Kaupungin liikuntapalveluiden aiemmin annetut ohjeet harjoittelun rajoituksista koronan kiihtymisvaiheessa ovat seuraavat. Nämä ohjeet ovat edelleen voimassa. Lue lisää linkistä.
https://www.joensuu.fi/uutiset/-/asset_publisher/3XVYqRbRgV8w/content/liikuntapalvelujen-rajoitukset-jatkuvat-4-1-2021-asti

Harjoituspaikoilla kaupungin tämänhetkisten ohjeistusten mukaan ulkopuolisten läsnäoloa harjoituksissa ei sallita. Nämä rajoitukset koskevat kaikkia Joensuun kaupungin sisäliikuntatiloja.

Käytä maskia, kun tulet areenalle ja kun poistut areenalta. Vältä pukuhuoneiden käyttöä ja huolehdi käsidesien avulla hygieniasta, jotta kaikilla on turvallista harjoitella.
Eli ohjaajat ottavat ryhmät vastaan Areenan pääovien edustalla ulkona ja ryhmät viedään ohjaajien johdolla aulan käsidesipullojen kautta treenipaikalle ja siellä päällysvaatteiden riisuminen ohjaajien osoittamaan paikkaan!

Areenan vakiovuoromme koskien koko yleisurheilualuetta ovat seuraavat:

Ma: 16.30-19.00
Ti:  17.00-18.30
Ke: 17.00-18.30
To: 16.30-19.00
Pe: 17.00-18.30
La: 11.00-12.30

Yksittäiset urheilijat, käyttäkää Areenan vapaita vuoroja (akatemian kolmannella asteella opiskelevat urheilijat saaneet omat ohjeet sähköpostiinsa!) ja piirin eli Pokaryn vuoroja.

Areenalle yleisurheilualueen vuorot löytyvät täältä https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&view_building=JA&laji=Yleisurheilu+%28JA%29&sijainti=JA&ctila=19991

Kuntosalivuoromme Areenalla ovat:

Ti klo 17.00-18.15
To klo 17.00-18.15

Areenan kaikki kuntosalivaraukset linkin takana  https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&laji=Kuntosalit+%28JA%29&view_building=JA&sijainti=JA&ctila=19856

TOIMISTO:

Toiminnanjohtaja: Tuomo Lehtinen / tuomo.lehtinen@katajayu.fi
Valmennuspäällikkö: Jarkko Kumpulainen / jarkko.kumpulainen@katajayu.fi
Nuorisovalmennuspäällikkö: Meri Mikkonen / meri.mikkonen@katajayu.fi
Liikkarivastaava: Jutta Moilanen / jutta.moilanen@gmail.com
Puheenjohtaja: Jussi Oinonen / jussi.oinonen@pohjola.fi