Viikkotiedote 14 (5.-12.4.2021)

huhti 5, 2021

Aatu Holopainen nuorten SM-halleissa. Kuva: Heidi Lehikoinen

AJANKOHTAISIA ASIOITA:

Kesän urheilukouluihin ilmoittautumiset aukeavat huomenna 6.4.

Muistutus, seuramme uutiset ja tiedotteet löytyvät myös uudistuneiden nettisivujemme ajankohtaista https://katajayu.fi/ajankohtaista/ osiosta.

HARJOITUSRYHMISTÄ:

Kesäkausi alkaa ryhmillä vaihtelevasti toukokuun alun ja kesäkuun alun välisenä aikana. Ohjesääntönä on, mitä vanhempien junioreiden ryhmä niin sitä aiemmin toukokuulla se aloittaa kesäkautensa.

Kesäkauden alkamispäivät tulevat näkyville myclubissa sekä nettisivuilla ryhmien kohdalla pääsiäisen jälkeen.

Kesän kaikkiin urheilukouluryhmiin ilmoittautumiset aukeavat siis pääsiäisen jälkeen eli 6.4.

Tulevan kesän liikkarit alkavat kesäkuun alussa ja niihin ilmoittautumiset aukeavat 3.5. Vedämme liikkarit viimekesäiseen tapaan yhdessä Katajan voimistelujaoston kanssa. Liikkareiden kesästä tiedotamme lisää kevään edetessä.

Uusiakin ryhmiä on alkamassa kesällä kuten vaikkapa pika-ja aitajuoksuun suuntautunut treeniryhmä maanantaisin 2006-2009 syntyneille.

Kesän kaikista ryhmistä löytyy lisätietoja sekä myclubissa että nettisivuilla harjoitusryhmät sivulla
https://katajayu.fi/harjoitusryhmat/

OTTELUTREENIT:

Tämän viikon ottelutreenikerrat 10-13 vuotiaille eli 2008-2011 syntyneille lauantaina 10.4.klo 10.00-11.30 ja SM-ikäisille 2007 ja aiemmin syntyneille perjantaina 9.4. klo 17.00-18.30! SM-ikäisten ryhmään osallistujat sovitaan valmentajien kesken.

Nämä ottelutreenit on tarkoitettu lisätreeneiksi Kataja ryhmissä oleville nuorille. Treenit sisältyvät kevään ryhmämaksuihin.

Ottelutreeni tarkoittaa, että jokaisessa treenissä tehdään kolmea lajia. Lajit vuorottelevat viikoittain ja tällä viikolla lajeina pikajuoksu, pituus ja keihäs.

Lauantain ottelutreeniin 2008-2011 syntyneiden ryhmään vaadimme joka viikko erillisen ennakkoilmoittautumisen Meri Mikkoselle sähköpostiin meri.mikkonen@katajayu.fi ja tämä ryhmä täytetään joka kerralla ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkoja rajoitetusti eli 10.
Ilmoittautumisaika päättyy tämän viikon ottelutreeniin keskiviikkona 7.4.

KILPAILUASIAA:

Äitienpäivänä, toukokuun 9. päivä järjestetään 80 vuoden tauon jälkeen Joensuussa SM-maastojuoksut Laulurinteen kuvankauniissa maisemissa. Kilpailuissa ratkotaan 15-, 17-, 19-, 22-sarjojen sekä yleisten sarjojen Suomen mestaruudet!

Samana päivänä juostavaksi tarkoitetut 9-13 vuotiaiden Flying Finns-maastot perutaan. Suomen Urheiluliiton linjauksen mukaisesti SM-kilpailut ovat nyt ensisijaisia. Pyrimme järjestämään nuorille juoksijan aluille toisen tapahtuman, josta tiedotamme myöhemmin.

Etsimme SM-maastojuoksu tapahtumaan n. 30 toimitsijaa. Tehtäviin kuuluu mm. rakentaminen, kisatoimisto, lähdön järjestelyt, maalintulo, järjestyksen- ja kulunvalvonta.
Ole yhteydessä Tuomoon – tuomo.lehtinen@katajayu.fi

POIKKEUKSET AREENAN AUKIOLOAIKOIHIN JA VUOROIHIN:

Tällä viikolla maanantaina Areena kokonaan suljettu. Muuten pitäisi olla ainakin Tilavaan mukaan normaalisti auki.

AREENAN HARJOITUSVUOROT JA POIKKEUSAJAN OHJEET:

Pohjois-Karjala on uudelleen koronan kiihtymisvaiheessa!
Seuraamme ja noudatamme aluehallintoviraston ja Joensuun kaupungin ohjeita. Lue huolella seuraava linkki ja teksti.
Uutena ohjeena kaupungin liikuntatiloissa on vahva maskisuositus kaikille 12 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille!

Kaupungin liikuntapalveluiden aiemmin annetut ohjeet harjoittelun rajoituksista koronan kiihtymisvaiheessa ovat seuraavat. Nämä ohjeet ovat edelleen voimassa. Lue lisää linkistä.
https://www.joensuu.fi/uutiset/-/asset_publisher/3XVYqRbRgV8w/content/liikuntapalvelujen-rajoitukset-jatkuvat-4-1-2021-asti

Harjoituspaikoilla kaupungin tämänhetkisten ohjeistusten mukaan ulkopuolisten läsnäoloa harjoituksissa ei sallita. Nämä rajoitukset koskevat kaikkia Joensuun kaupungin sisäliikuntatiloja.

Käytä maskia, kun tulet areenalle ja kun poistut areenalta. Vältä pukuhuoneiden käyttöä ja huolehdi käsidesien avulla hygieniasta, jotta kaikilla on turvallista harjoitella.
Eli ohjaajat ottavat ryhmät vastaan Areenan pääovien edustalla ulkona ja ryhmät viedään ohjaajien johdolla aulan käsidesipullojen kautta treenipaikalle ja siellä päällysvaatteiden riisuminen ohjaajien osoittamaan paikkaan!

Areenan vakiovuoromme koskien koko yleisurheilualuetta ovat seuraavat:

Ma: 16.30-19.00
Ti:  17.00-18.30
Ke: 17.00-18.30
To: 16.30-19.00
Pe: 17.00-18.30
La: 11.00-12.30

Yksittäiset urheilijat, käyttäkää Areenan vapaita vuoroja (akatemian kolmannella asteella opiskelevat urheilijat saaneet omat ohjeet sähköpostiinsa!) ja piirin eli Pokaryn vuoroja.

Areenalle yleisurheilualueen vuorot löytyvät täältä https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&view_building=JA&laji=Yleisurheilu+%28JA%29&sijainti=JA&ctila=19991

Kuntosalivuoromme Areenalla ovat:

Ti klo 17.00-18.15
To klo 17.00-18.15

Areenan kaikki kuntosalivaraukset linkin takana  https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&laji=Kuntosalit+%28JA%29&view_building=JA&sijainti=JA&ctila=19856

TOIMISTO:

Katajan toimiston mittava remontti on valmis.
Valmennuspäällikkö lomalla pääsiäisen jälkeisen viikon 14.

Toiminnanjohtaja: Tuomo Lehtinen / tuomo.lehtinen@katajayu.fi
Valmennuspäällikkö: Jarkko Kumpulainen / jarkko.kumpulainen@katajayu.fi
Nuorisovalmennuspäällikkö: Meri Mikkonen / meri.mikkonen@katajayu.fi
Liikkarivastaava: Jutta Moilanen / jutta.moilanen@gmail.com
Puheenjohtaja: Jussi Oinonen / jussi.oinonen@pohjola.fi