Viikkotiedote 13 (29.3.-5.4.2021)

maalis 29, 2021

29.03.2021

AJANKOHTAISIA ASIOITA:

Pääsiäisen pyhien vuoksi Areena menee kiinni torstaina 1.4. jo klo 15.30 ja torstain ryhmien harjoituksista jokaisen ryhmän vastuuohjaaja informoi omaa ryhmäänsä onko harjoituksia vai ei ja mikäli on harjoitukset niin missä ne pidetään?

Muistutus, seuramme uutiset ja tiedotteet löytyvät myös uudistuneiden nettisivujemme ajankohtaista https://katajayu.fi/ajankohtaista/ osiosta.

HARJOITUSRYHMISTÄ:

Hertta Heikkinen. Kuva: Heidi Lehikoinen

Pääsiäisen pyhien takia toiset ottelutreenikerrat ovat molemmat lauantaina 3.4. 10-13 vuotiaille eli 2008-2011 syntyneille klo 10.00-11.30 ja SM-ikäisille 2007 ja aiemmin syntyneille klo 11.30-13.00!

Nämä ottelutreenit on tarkoitettu lisätreeneiksi Kataja ryhmissä oleville nuorille. Treenit sisältyvät kevään ryhmämaksuihin.

Ottelutreeni tarkoittaa, että jokaisessa treenissä tehdään kolmea lajia. Lajit vuorottelevat viikoittain ja tällä viikolla lajeina aitajuoksu, korkeus ja kuula.

Lauantain ottelutreeniin 2008-2011 syntyneiden ryhmään vaadimme joka viikko erillisen ennakkoilmoittautumisen Meri Mikkoselle sähköpostiin meri.mikkonen@katajayu.fi ja tämä ryhmä täytetään joka kerralla ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkoja rajoitetusti eli 10.
Ilmoittautumisaika päättyy tämän viikon ottelutreeniin keskiviikkona 31.3.

Liikkareiden maalis-, huhtikuun kestävä kevätkausi on käynnissä ja kestää siis huhtikuun loppuun asti kuten kaikkien meidän urheilukoulu- ja valmennusryhmienkin kevät.

Kesäkausi alkaa ryhmillä vaihtelevasti toukokuun alun ja kesäkuun alun välisenä aikana. Ohjesääntönä on, mitä vanhempien junioreiden ryhmä niin sitä aiemmin toukokuulla se aloittaa kesäkautensa.
Kesäkauden alkamispäivät tulevat näkyville myclubissa sekä nettisivuilla ryhmien kohdalla pääsiäisen jälkeen.

Kesän kaikkiin liikkari- ja urheilukouluryhmiin ilmoittautumiset aukeavat siis pääsiäisen jälkeen eli viikolla 14.
Tulevan kesän liikkarit alkavat kesäkuun alussa ja vedämme ne viimekesäiseen tapaan yhdessä Katajan voimistelujaoston kanssa. Liikkareiden kesästä tiedotamme lisää kevään edetessä.

KILPAILUASIAA:

Äitienpäivänä, toukokuun 9. päivä järjestetään 80 vuoden tauon jälkeen Joensuussa SM-maastojuoksut Laulurinteen kuvankauniissa maisemissa. Kilpailuissa ratkotaan 15-, 17-, 19-, 22-sarjojen sekä yleisten sarjojen Suomen mestaruudet!
Samana päivänä juostavaksi tarkoitetut 9-13 vuotiaiden Flying Finns-maastot perutaan. Suomen Urheiluliiton linjauksen mukaisesti SM-kilpailut ovat nyt ensisijaisia. Pyrimme järjestämään nuorille juoksijan aluille toisen tapahtuman, josta tiedotamme myöhemmin.

Etsimme SM-maastojuoksu tapahtumaan n. 30 toimitsijaa. Tehtäviin kuuluu mm. rakentaminen, kisatoimisto, lähdön järjestelyt, maalintulo, järjestyksen- ja kulunvalvonta.
Ole yhteydessä Tuomoon – tuomo.lehtinen@katajayu.fi

Vuoden 2021 Tampereen TJIG kisat on PERUTTU kokonaan!

POIKKEUKSET AREENAN AUKIOLOAIKOIHIN JA VUOROIHIN:

Tällä viikolla maanantaina Areena kokonaan suljettu klo 7.00-13.00 välisen ajan, ison nurmen poiston takia.

Areenan pääsiäisen aukioloajat viikoilla 13 ja 14.

To 1.4. halli menee kiinni klo 15.30
Pe 2.4. halli kiinni.
La 3.4. halli normaalisti vakiovuorojen mukaisesti auki. Katajan vakiovuoro klo 11.00-12.30. Tällä vuorolla korkeus/kuula pääty varattu Anssi Vänskän vetämille junnujen ottelutreeniryhmille!
Su 4.4. halli kiinni.
Ma 5.4. halli kiinni.

AREENAN HARJOITUSVUOROT JA POIKKEUSAJAN OHJEET:

Pohjois-Karjala on uudelleen koronan kiihtymisvaiheessa!
Seuraamme ja noudatamme aluehallintoviraston ja Joensuun kaupungin ohjeita. Lue huolella seuraava linkki ja teksti.
Uutena ohjeena kaupungin liikuntatiloissa on vahva maskisuositus kaikille 12 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille!

Kaupungin liikuntapalveluiden aiemmin annetut ohjeet harjoittelun rajoituksista koronan kiihtymisvaiheessa ovat seuraavat. Nämä ohjeet ovat edelleen voimassa. Lue lisää linkistä.
https://www.joensuu.fi/uutiset/-/asset_publisher/3XVYqRbRgV8w/content/liikuntapalvelujen-rajoitukset-jatkuvat-4-1-2021-asti
Harjoituspaikoilla kaupungin tämänhetkisten ohjeistusten mukaan ulkopuolisten läsnäoloa harjoituksissa ei sallita. Nämä rajoitukset koskevat kaikkia Joensuun kaupungin sisäliikuntatiloja.

Käytä maskia, kun tulet areenalle ja kun poistut areenalta. Vältä pukuhuoneiden käyttöä ja huolehdi käsidesien avulla hygieniasta, jotta kaikilla on turvallista harjoitella.
Eli ohjaajat ottavat ryhmät vastaan Areenan pääovien edustalla ulkona ja ryhmät viedään ohjaajien johdolla aulan käsidesipullojen kautta treenipaikalle ja siellä päällysvaatteiden riisuminen ohjaajien osoittamaan paikkaan!

Areenan vakiovuoromme koskien koko yleisurheilualuetta ovat seuraavat:
Ma: 16.30-19.00
Ti: 17.00-18.30
Ke: 17.00-18.30
To: 16.30-19.00
Pe: 17.00-18.30
La: 11.00-12.30
Yksittäiset urheilijat, käyttäkää Areenan vapaita vuoroja (akatemian kolmannella asteella opiskelevat urheilijat saaneet omat ohjeet sähköpostiinsa!) ja piirin eli Pokaryn vuoroja.

Areenalle yleisurheilualueen vuorot löytyvät täältä https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&view_building=JA&laji=Yleisurheilu+%28JA%29&sijainti=JA&ctila=19991

Kuntosalivuoromme Areenalla ovat:

Ti klo 17.00-18.15
To klo 17.00-18.15

Areenan kaikki kuntosalivaraukset linkin takana https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&laji=Kuntosalit+%28JA%29&view_building=JA&sijainti=JA&ctila=19856

TOIMISTO:

Katajan toimistolla mittava remontti maaliskuun ajan. Toimisto on vielä tämän viikon kiinni ja työntekijät etätöissä.
Valmennuspäällikkö lomalla pääsiäisen jälkeisen viikon 14.

Toiminnanjohtaja: Tuomo Lehtinen / tuomo.lehtinen@katajayu.fi
Valmennuspäällikkö: Jarkko Kumpulainen / jarkko.kumpulainen@katajayu.fi
Nuorisovalmennuspäällikkö: Meri Mikkonen / meri.mikkonen@katajayu.fi
Liikkarivastaava: Jutta Moilanen / jutta.moilanen@gmail.com
Puheenjohtaja: Jussi Oinonen / jussi.oinonen@pohjola.fi