Viikkotiedote 12 (22.-29.3.2021)

maalis 22, 2021

Sakari Vallius aitaviidakossa. Kuva: Heidi Lehikoinen

22.03.2021

AJANKOHTAISIA ASIOITA:

Muistutus, seuramme uutiset ja tiedotteet löytyvät uudistuneiden nettisivujemme ajankohtaista https://katajayu.fi/ajankohtaista/ osiosta.

Arttu Vattulainen juoksi eilen Dresdenissä puolimaratonin aikaan 1.05.11 parantaen ennätystään parilla minuutilla! Artun tulos on paras suomalaisen juoksema puolimaratontulos neljään vuoteen ja tietysti kauden kotimainen kärkitulos.

HARJOITUSRYHMISTÄ:

Liikkareiden uusi maalis-, huhtikuun kestävä kevätkausi alkoi viime viikolla ja näihin alle kouluikäisten liikuntaleikkikouluryhmiin ilmoittautuminen on vielä tämän viikon perjantaihin asti auki. Muistakaa talvikaudella mukana olleet ilmoittautua erikseen kevätkaudelle!

Urheilukoulu- ja valmennusryhmien kevätkausi kestää vuoden alusta huhtikuun loppuun asti.

Vielä kerkeää jälki-ilmoittautua urheilukouluryhmiin mukaan, tiedustelut valmennuspäällikön kautta jarkko.kumpulainen@katajayu.fi

Kesän kaikkiin liikkari- ja urheilukouluryhmiin ilmoittautumiset aukeavat pääsiäisen jälkeen eli viikolla 14.

Kevään uutena asiana aloitamme tästä viikosta alkaen Anssi Vänskän ottelutreenien järjestämisen kahdessa eri ryhmässä. Ensimmäinen ryhmä on SM-ikäisille eli 2007 ja aiemmin syntyneille. Heidän ottelutreeninsä on perjantaisin Areenalla klo 17.00-18.30. Toinen ryhmä 2008-2011 syntyneille lauantaisin klo 10.00-11.30. Pyhäpäivinä ei näitä treenejä pidetä!
Nämä ottelutreenit kuuluvat kevään kausimaksuihin eli näistä ei erikseen tarvitse maksaa.
Ottelutreeni tarkoittaa että jokaisessa treenissä tehdään kolmea lajia ja ne on pika- tai aitajuoksu, yksi hyppylaji (pituus tai korkeus) ja yksi heittolaji (kuula tai keihäs). Lajit vuorottelevat viikoittain.

Jokaisen perjantain ryhmän kokoonpanon sopivat erikseen SM-ikäisten ryhmien valmentajat yhdessä Anssin kanssa.
Lauantain ottelutreeniin vaadimme ennakkoilmoittautumisen Meri Mikkoselle meri.mikkonen@katajayu.fi ja tämä ryhmä täytetään joka viikko erikseen ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkoja rajoitetusti.
Ilmoittautumisaika päättyy tämän viikon lauantain ottelutreeniin keskiviikkona 24.3.

Ensimmäiset ottelutreenikerrat ovat siis SM-ikäisille perjantaina 26.3. ja 10-13 vuotiaille lauantaina 27.3. klo 10.00-11.30!

KILPAILUASIAA:

Tällä hetkellä ei ole tiedossa Katajan järjestämiä kilpailuja.

Vuoden 2021 Tampereen TJIG kisat on PERUTTU kokonaan!

POIKKEUKSET AREENAN AUKIOLOAIKOIHIN JA VUOROIHIN:

Tällä viikolla loppuviikosta on iso nurmi käytössä ja se tarkoittaa sitä, että torstaina Areena on suljettu kokonaan nurmen asennuksen ajan klo 7.00-15.30. Ja ensi viikon maanantaina nurmen poiston ajan kokonaan suljettu klo 7.00-13.00 välisen ajan.

Viikonloppuna superpesiksessä pelaavat pesäpallojoukkueet pelaavat harjoitusotteluita suljettujen ovien takana seuraavasti lauantaina klo 13.00-19.00 ja sunnuntai klo 13.00-16.00. Noiden pelien aikaan Areena on muulta käytöltä suljettu.

Muutenhan yleisurheilualueet ovat käytössä nykyisen kokoisen ison nurmeen aikaan melko hyvin pienin rajoituksin ja esim. torstain ja perjantain vakiovuoromme ovat käytössä. Perjantain vuorolla ei korkeutta voi hypätä miesten superpesisjoukkueen samanaikaisten treenien vuoksi.

Tässä kohtaa myös jo tiedoksi Areenan pääsiäisen aukioloajat viikoilla 13 ja 14.

To 1.4. halli menee kiinni klo 15.00
Pe 2.4. halli kiinni.
La 3.4. halli normaalisti auki.
Su 4.4. halli kiinni.
Ma 5.4. halli kiinni.

AREENAN HARJOITUSVUOROT JA POIKKEUSAJAN OHJEET:

Seuraamme ja noudatamme aluehallintoviraston ja Joensuun kaupungin ohjeita. Lue huolella seuraava linkki ja teksti.
Uutena ohjeena kaupungin liikuntatiloissa on vahva maskisuositus kaikille 12 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille!

Kaupungin liikuntapalveluiden pe 4.12. annetut ohjeet harjoittelun rajoituksista koronan kiihtymisvaiheessa ovat seuraavat. Nämä ohjeet ovat edelleen toistaiseksi voimassa. Lue lisää linkistä.
https://www.joensuu.fi/uutiset/-/asset_publisher/3XVYqRbRgV8w/content/liikuntapalvelujen-rajoitukset-jatkuvat-4-1-2021-asti
Harjoituspaikoilla kaupungin tämänhetkisten ohjeistusten mukaan ulkopuolisten läsnäoloa harjoituksissa ei sallita. Nämä rajoitukset koskevat kaikkia Joensuun kaupungin sisäliikuntatiloja.

Käytä maskia, kun tulet areenalle ja kun poistut areenalta. Vältä pukuhuoneiden käyttöä ja huolehdi käsidesien avulla hygieniasta, jotta kaikilla on turvallista harjoitella.
Eli ohjaajat ottavat ryhmät vastaan Areenan pääovien edustalla ulkona ja ryhmät viedään ohjaajien johdolla aulan käsidesipullojen kautta treenipaikalle ja siellä päällysvaatteiden riisuminen ohjaajien osoittamaan paikkaan!
Areenan vakiovuoromme koskien koko yleisurheilualuetta ovat seuraavat:
Ma: 16.30-19.00
Ti: 17.00-18.30
Ke: 17.00-18.30
To: 16.30-19.00
Pe: 17.00-18.30
La: 11.00-12.30
Yksittäiset urheilijat, käyttäkää Areenan vapaita vuoroja (akatemian kolmannella asteella opiskelevat urheilijat saaneet omat ohjeet sähköpostiinsa!) ja piirin eli Pokaryn vuoroja.

Areenalle yleisurheilualueen vuorot löytyvät täältä https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&view_building=JA&laji=Yleisurheilu+%28JA%29&sijainti=JA&ctila=19991

Kuntosalivuoromme Areenalla ovat:

Ti klo 17.00-18.15
To klo 17.00-18.15

Areenan kaikki kuntosalivaraukset linkin takana https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&laji=Kuntosalit+%28JA%29&view_building=JA&sijainti=JA&ctila=19856

TOIMISTO:

Katajan toimistolla mittava remontti maaliskuun ajan. Toimisto on kuukauden kiinni ja työntekijät etätöissä.

Toiminnanjohtaja: Tuomo Lehtinen / tuomo.lehtinen@katajayu.fi
Valmennuspäällikkö: Jarkko Kumpulainen / jarkko.kumpulainen@katajayu.fi
Nuorisovalmennuspäällikkö: Meri Mikkonen / meri.mikkonen@katajayu.fi
Liikkarivastaava: Jutta Moilanen / jutta.moilanen@gmail.com
Puheenjohtaja: Jussi Oinonen / jussi.oinonen@pohjola.fi