Viikkotiedote 12 (21.-28.3.2022)

maalis 21, 2022

21.03.2022

AJANKOHTAISIA ASIOITA:

Lasten avoimet pm-hallit 9–15 v sarjoille pidetään Joensuu Areenalla tämän viikon lopussa eli 25.–27.3.2022. Seiväshypyt ovat perjantaina ja muut lajit lauantaina sekä sunnuntaina.
https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=30307 Katajalaisille pm-kilpailuiden lajit ovat ilmaiset. Tänään on viimeinen ilmoittautumispäivä pm-halleihin!

Kaupunki otti viime viikolla käyttöön Areenalla kulunvalvontajärjestelmän käytön ovikoodien muodossa. Tarkoittaa että aulasta ei pääse eteenpäin kuin ovikoodilla ja meillä ovikoodit on ryhmien vastuuohjaajille annettuna.

Areenalla on tällä viikolla 2 korisliigan ottelua keskiviikkona 23.3. klo 18.30 ja lauantaina klo 18.00, etusuoran maalin puoleinen pää menee kiinni pari tuntia ennen ottelun alkua.

KILPAILUJA:

Lasten avoimet pm-hallit 9–15 v sarjoille pidetään Joensuu Areenalla tämän viikon lopussa eli 25.–27.3.2022. Seiväshypyt ovat perjantaina ja muut lajit lauantaina sekä sunnuntaina.

Toimitsijoita tarvitaan paljon näissä kilpailuissa ja vanhemmat urheilijat, lasten ohjaajat sekä lasten vanhemmat voitte tulla mukaan talkoisiin järjestämään mahdollisimman viihtyisä kilpailutapahtuma lapsille ja ilmoittautua pm-kilpailuihin toimitsijaksi Tuomo Lehtiselle tuomo.lehtinen@katajayu.fi

Kilpailtaessa pm-halleissa kaikenikäisillä kilpailijoilla pitää olla voimassa oleva lisenssi kaudelle 2022!

KILPAILULISENSSI KAUDELLE 2022:

Yleisurheilu lajiliitto Suomen Urheiluliitto on päättänyt siirtää kilpailulisenssit Suomisport järjestelmän pariin. Samalla lisenssin voimassaoloaika muuttuu. Lisenssit ovat voimassa jatkossa aina lokakuun alusta seuraavan vuoden syyskuun loppuun asti. Eli kaudelle 2022 nyt ostettu lisenssi astuu heti voimaan ja on voimassa vuoden 2022 syyskuun loppuun asti. Uudet lisenssien ja lisenssivakuutusten ohjeet sekä Suomisportin käyttöohjeet löytyvät täältä:

https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/

Osta lisenssi tästä: https://www.suomisport.fi/?redirect=%252Fpurchase

SEURA-ASUT:

Kevään seura-asutilaus on nyt avattu.

Tärkeimmät asiat:
– Kauppa sulkeutuu keskiviikkona 30.3. klo 23.59
– Seuran koodi on: 00023JK

Seura-asujen tilaus:

Tarjoamme seuralaisille yhteistyökumppanimme NoNamen tuotteita tulevaan kauteen. Keräämme tilaukset NoName Clubshop -palvelussa.

Seura-asujen tilaaminen tapahtuu seuraavasti:

Klikkaa osoitteeseen:
https://clubshop.nonamesport.com/fi/

Luo oma tili seuraamalla ohjeita. Eli jokainen tekee itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Jos on jo ennen tilannut (Katajan tai jonkun muun seuran osalta), niin tunnusta ja salasanaa ei tietenkään tarvitse luoda uudestaan, vaan samat käyvät.

Kun on luonut oman tilin, voi kirjautua clubshoppiin seuran koodilla. Eli täytä kirjautumisvaiheessa oma käyttäjätunnus, oma salasana ja sitten seuran koodi. Seuran koodi on: 00023JK

Kirjauduttuasi tulet ”My account” sivulle, mistä voit tarkistaa ja päivittää omia tietojasi myös jatkossa.

Valitse tuotteet, koot ja määrät ja etenet maksuun.

Kun on päässyt maksuun (kts. ”Maksa tilauksesi” ), voi valita maksutapoja. Klarna, verkkomaksu tai kortilla.

Maksettuasi saat tilausvahvistuksen sähköpostiin. Clubshop -järjestelmässä pitää maksaa, että tilaus menee läpi. Toki voi valita pankki/luottokortin sijaan esim. Klarna -maksun, jolloin asiakas saa maksuaikaa tilaukselleen (huomio siinäkin tapauksessa, että maksu pitää suorittaa ennen tuotteiden tuloa).

Seuran tuotteet toimitetaan touko-/kesäkuun vaihteessa. Asut lähetetään seuralle ja jako suoritetaan seuran kautta.
Tilaukset siis KE 30.3. mennessä, jonka jälkeen kaupasta ei voi enää tilata. Kannattaa toki testata oman yhteyden toimivuus ja kauppaan pääseminen jo ennen viimeistä minuuttia.

Jos teille tulee kysyttävää, tai jostain syystä tilauksen teossa tulisi vaikeuksia, ota yhteys seurassa tuomo.lehtinen(at)katajayu.fi tai yhteistyökumppanin puolelta kari.arponen(at)nonamesport.com tai puhelin 040 5527 988.

Hyviä ostoshetkiä seuramme tuotteisiin!

AREENAN TALVEN VAKIOVUOROMME:

Talven 2021-22 Areenan yleisurheilualueille vakiovuoromme ovat seuraavat:

Maanantai klo 16.30–19.00
Tiistai klo 17.00–18.30
Keskiviikko klo 17.00-18.30
Torstai klo 16.30-19.00
Perjantai klo 17.00-18.30
Lauantai klo 11.00-12.30

Areenan kuntosalin vakiovuoromme ovat:

Tiistai klo 17.00–18.30
Torstai klo 17.00-18.30

Yksittäiset urheilijat saa edelleen käyttää Areenan vapaita vuoroja, kaupunki edellyttää kasvomaskien käyttöä halliin saapuessa ja sieltä poistuessa!
Nyt myös uutena asiana on kulkuluvat, joita seurat saa vuoroilleen ja akatemiaurheilijat omansa akatemialta. Muiden yksittäisten urheilijoiden on ostettava kulkulupa.

Vakiovuorot ja muut yksittäiset varaukset löytyvät Tilavasta https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu-liikunta/guest.php?kt=tila%2C4848&av=

TOIMISTO:

Toiminnanjohtaja: Tuomo Lehtinen / tuomo.lehtinen@katajayu.fi
Valmennuspäällikkö: Jarkko Kumpulainen / jarkko.kumpulainen@katajayu.fi
Nuorisovalmennuspäällikkö: Meri Mikkonen / meri.mikkonen@katajayu.fi
Liikuntaleikkikouluvastaava: Veera Heinonen / veera.heinonen@joensuunkataja.fi
Puheenjohtaja: Jussi Oinonen / jussi.oinonen@pohjola.fi