Viikkotiedote 10 (8.-15.3.2021)

maalis 8, 2021

08.03.2021

AJANKOHTAISIA ASIOITA:

Viime viikonloppuna heitetyissä moukarin talvimestaruuskisoissa heitti Katajan Isko Kovanen pronssille P15 sarjassa tuloksella 48,64. Lämpimät onnittelut SM-mitalistille!

Talvilomaviikolla 10 osa ryhmistä harjoittelee mutta suurin osa pitää lomaa. Ryhmien vastuuohjaajat informoivat omaa ryhmäänsä, miten talviloma viikko menee ryhmällä. Edustusurheilijat voitte käyttää tällä viikolla iltojen vakiovuorojamme, kun suurin osa ryhmistä lomailee!

Liikkareiden talvikausi päättyi viime viikolla.

Uusi kevätkausi alkaa viikosta 11 ja näihin ryhmiin ilmoittautuminen on auki. Muistakaa mukana olleet ilmoittautua erikseen uuteen hiihtolomaviikon jälkeen alkavaan kevätkauteen!

Urheilukoulu- ja valmennusryhmien kevätkausi kestää huhtikuun loppuun asti.
Vielä kerkeää jälki-ilmoittautua urheilukouluryhmiin mukaan, tiedustelut valmennuspäällikön kautta jarkko.kumpulainen@katajayu.fi

KILPAILUASIAA:

Tällä hetkellä ei ole tiedossa Katajan järjestämiä kilpailuja.

Tampereen TJIG on siirretty varaviikonlopulle eli uusi ajankohta on 9.-11.4.2021.Tämänhetkisen tiedon mukaan lajeja tullaan karsimaan ohjelmasta sekä 17 sarja jäänee kokonaan pois kisoista. Kisajärjestäjien sivuilla on seuraavanlainen teksti. Päätös kisaohjelmasta sekä järjestettävistä sarjoista tehdään maaliskuun puoleen väliin mennessä.

Tiedotamme heti enemmän, kunhan uutta tietoa kilpailua koskien saadaan.

AREENAN HARJOITUSVUOROT JA POIKKEUSAJAN OHJEET:

Seuraamme ja noudatamme aluehallintoviraston ja Joensuun kaupungin ohjeita. Lue huolella seuraava linkki ja teksti.
Uutena ohjeena kaupungin liikuntatiloissa on vahva maskisuositus kaikille 12 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille!

Kaupungin liikuntapalveluiden pe 4.12. annetut ohjeet harjoittelun rajoituksista koronan kiihtymisvaiheessa ovat seuraavat. Nämä ohjeet ovat edelleen toistaiseksi voimassa. Lue lisää linkistä.
https://www.joensuu.fi/uutiset/-/asset_publisher/3XVYqRbRgV8w/content/liikuntapalvelujen-rajoitukset-jatkuvat-4-1-2021-asti

Harjoituspaikoilla kaupungin tämänhetkisten ohjeistusten mukaan ulkopuolisten läsnäoloa harjoituksissa ei sallita. Nämä rajoitukset koskevat kaikkia Joensuun kaupungin sisäliikuntatiloja.

Käytä maskia, kun tulet areenalle ja kun poistut areenalta. Vältä pukuhuoneiden käyttöä ja huolehdi käsidesien avulla hygieniasta, jotta kaikilla on turvallista harjoitella.
Eli ohjaajat ottavat ryhmät vastaan Areenan pääovien edustalla ulkona ja ryhmät viedään ohjaajien johdolla aulan käsidesipullojen kautta treenipaikalle ja siellä päällysvaatteiden riisuminen ohjaajien osoittamaan paikkaan!

Areenan vakiovuoromme koskien koko yleisurheilualuetta ovat seuraavat:

Ma: 16.30-19.00
Ti:  17.00-18.30
Ke: 17.00-18.30
To: 16.30-19.00
Pe: 17.00-18.30
La: 11.00-12.30

Yksittäiset urheilijat, talvilomaviikolla 10 voitte halutessanne käyttää iltojen vakiovuorojamme koska suurin osa ryhmistä lomailee tämän viikon.

Areenalle yleisurheilualueen vuorot löytyvät täältä https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&view_building=JA&laji=Yleisurheilu+%28JA%29&sijainti=JA&ctila=19991

Kuntosalivuoromme Areenalla ovat:

Ti klo 17.00-18.15
To klo 17.00-18.15

Areenan kaikki kuntosalivaraukset linkin takana https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&laji=Kuntosalit+%28JA%29&view_building=JA&sijainti=JA&ctila=19856

POIKKEUKSET AREENAN AUKIOLOAIKOIHIN JA VUOROIHIN:

Tällä viikolla ei poikkeuksia hallin aukioloajoissa.

KEVÄÄN LAJIKLINIKAT:

Kevätkaudellakin tulemme pitämään pienellä osallistumismaksulla olevia ennakkoilmoittautumisen vaativia lajiklinikoita pohjois-karjalalaisten seurojen junioreille. Ensimmäinen oli 6.2. ja toisen kerran päivä ja lajit ilmoitetaan heti kun on saatu sovittua. Tavoitteena on pitää lajiklinikoita maalis-, huhtikuun aikana vielä n. 3 kertaa.

TOIMISTO:

Katajan toimistolla aloitetaan mittava remontti maaliskuun ensimmäisenä päivänä. Toimisto on kuukauden kiinni ja työntekijät etätöissä.

Toiminnanjohtaja: Tuomo Lehtinen / tuomo.lehtinen@katajayu.fi
Valmennuspäällikkö: Jarkko Kumpulainen / jarkko.kumpulainen@katajayu.fi
Nuorisovalmennuspäällikkö: Meri Mikkonen / meri.mikkonen@katajayu.fi
Liikkarivastaava: Jutta Moilanen / jutta.moilanen@gmail.com
Puheenjohtaja: Jussi Oinonen / jussi.oinonen@pohjola.fi