TOOLS Finland Oy liittyy Katajan junioriurheilun kumppaniksi!

huhti 27, 2021

Tools Finland Oy liittyy Katajan kumppanien joukkoon. Yhteistyön keskeinen osa on nuorisourheilun tukeminen uudella tavalla.

”Haluamme olla mukana suomalaisessa seuratoiminnassa harrastuksen jatkamisen mahdollistajana. Yleisurheilu on perinteinen laji, joka tarjoaa nuorelle monipuoliset liikunnalliset taidot”, kertoo Tools Finland Oy:n markkinointipäällikkö Janne Härkönen.

”Haluamme olla perheiden mukana kantamassa kortemme kekoon näinä haastavina aikoina.” Kumppanuuteen kuuluukin se, että yritys kustantaa kahden nuoren vuoden harrastusmaksut.

Yhteistyökumppaneiksi valikoitui kaksi perinteistä seuraa Suomessa, Joensuun Kataja ja Lahden Ahkera.

Tuki kohdentuu meillä Katajassa Iiris ja Nella Voutilaiselle. Kaksossiskot harrastavat kesäisin yleisurheilua ja talvisin maastohiihtoa, joten erilaisia maksuja kertyy vuoden aikana paljon. Leidien pääkilpailu ensi kesänä on 14-sarjan SM-kilpailut. Iiriksen ykköslaji on tällä hetkellä seiväshyppy, Nellalla estejuoksu. Viime talvi oli sisaruksille täysosuma, sillä Nella voitti sprintin Hopeasommassa kultaa ja oli 3km perinteisellä toinen. Iiris ylsi henkilökohtaisilla matkoilla sijoille 4. ja 6. Viestissä tytöt saivat hopeaa.

– Tuli ihan kylmät väreet, kun kuulin tästä. Tosi upea juttu, meidän perheelle ihan äärimmäisen hieno tuki, kertoo tyttöjen äiti Mari. Meillä on kolme lasta, jotka kaikki harrastavat paljon. Lähes joka viikonloppu ollaan jossain päin Suomea kilpailemassa tai toimitsemassa, ja kyllähän rahasta on koko ajan tiukkaa. Tällainen tuki saa ilon kasvoille ja auttaa tosi paljon.

Toolsin ja Joensuun Katajan yhteistyöhön kuuluvat myös näkyvyys seuran järjestämissä televisioitavissa yleisurheilutapahtumissa, ensi viikon SM-maastoissa sekä Motonet GP:ssä heinäkuussa.

Tools Finland Oy on Pohjoismaiden johtava teollisuuskomponenttien ja -tarvikkeiden toimittaja. Yrityksellä on yli 150 toimipistettä, joista Suomessa 27. Joensuun toimipiste löytyy Kuurnankadulta.