Seuracup joukkueemme ti 27.7. sekä sääntöjä ja ohjeita ilmoittautumiseen.

heinä 21, 2021

Ilmari Lehmus kultatuolissa. Kuva: Heidi Lehikoinen

Ensi viikon tiistaina 22.7. klo 17.00 alkaen järjestetään Outokummussa tämän vuoden Pohjala Seuracupin piirikilpailun 2.osakilpailu.
Tämä on seurojen välinen joukkuekilpailu, jossa viime vuonna voitimme ensimmäistä kertaa Katajan historiassa valtakunnallisen C-sarjan finaalin eli isojen yli 35 000 asukkaan paikkakuntien sarjan.

Seuracupiin kuuluu 2 alkukilpailua eli piirikilpailut, joista seuran pisteet lasketaan yhteen ja sen perusteella 4 eri valtakunnallista finaalia. Superfinaaliin pääsevät valtakunnassa 8 eniten pisteitä kerännyttä seuraa ja sen lisäksi on paikkakuntien koon mukaan A, B ja C-sarjan finaalit.
Piirikilpailuissa joukkueen eli seuran pisteet kertyvät tulospisteistä eli jokaisen sarjan jokaisesta lajista lasketaan mukaan seuran paras tulos, joka antaa erillisen tulospistetaulukon mukaiset pisteet seuralle.

Kataja on 1.piirikilpailun jälkeen 6 paras pisteissä ja tällä hetkellä pääsemässä maan 8 parhaan seuran Superfinaaliin! Tehdään yhdessä seurahistoriaa ja selviydytään Superfinaaliin, jossa sitten jokaisen sarjan jokaisessa lajissa tarvitaan 2 urheilijaa / laji / seura eli Superfinaalissa tarvitaan suuri joukko urheilijoita, kun jokainen saa tehdä siellä vain yhden lajin + sukkulaviestin. Ainutlaatuinen kokemus olisi siis edessä, mikäli Superfinaaliin pääsemme! Kaikki finaalit pidetään lauantaina 4.9.

Lisää cupin säännöistä seuraavassa:
Piirikisan säännöt:
Kilpailuissa noudatetaan yleisurheilun/lasten yleisurheilun sääntöjä
Urheilijalla tulee olla voimassa oleva yleisurheilulisenssi
Urheilija voi osallistua omaan sarjaansa, tai ylempään ikäsarjan kisaan. Kuitenkin vain yhden ikäluokan sarjaan samassa kisassa (myös viesti)
• Urheilijalla on osallistumisoikeus yhteen henkilökohtaiseen lajiin ja yhteen viestiin sekä kesäkuussa että heinä-elokuussa.
• 2. osakilpailussa 1000 m kilpakävely suoritetaan kaikissa sarjoissa yhtä aikaa. Jokaisessa sarjassa osallistuja voi olla tyttö tai poika. Kävelyn osanottaja voi osallistua yhteen henkilökohtaiseen lajiin ja viestiin kävelyn lisäksi.
Kenttälajeissa jokaisella kilpailijalla on neljä suoritusta
Seuralla ei ole osallistumisrajoituksia. Seurasta voi osallistua useampi kilpailija ja viestijoukkue samaan lajiin
• 2. osakilpailussa pitkät viestit ovat sekaviestejä, joissa 1. ja 3. osuuden juoksee poika ja 2. ja 4. osuuden tyttö
HUOM!!! Osallistumisoikeussääntö tarkoittaa avattuna seuraavaa: Yksi urheilija ei voi yhdessä osakilpailussa ottaa osaa kuin yhteen lajiin ja viesteihin oheisen säännön mukaisesti. Sitä vastoin seurasta voi olla eri lajeissa useampia edustajia, mutta tällöin he menettävät osallistumisoikeutensa ja pisteiden keruu mahdollisuutensa muissakin lajeissa. Seuran paras edustaja tässä lajissa lasketaan tällöin pisteisiin.

Jos järjestäjä antaa urheilijalle mahdollisuuden kilpailla kahdessa tai useammassa lajissa, seuracupin laji tulee nimetä ennen kilpailua. Muut lajit merkitään etukäteen ulkopuolisiksi lajeiksi, joilla ei ole mitään tekemistä seuracupin pisteiden kanssa menestyy urheilija tässä lajissa kuinka hyvin tahansa.

Ilmoittautukaa jokainen itse kilpailuun kilpailukalenterissa viimeistään sunnuntaina 25.7. Ilmoittautuminen löytyy linkistä https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=28321 mikäli nimesi ei näy joukkueen listalla kuin kerran ja haluat tehdä kilpailussa toisenkin lajin niin valitse itse laji minkä teet toisena lajina ja ilmoita molemmat lajit kilpailukalenterin kautta. Järjestäjä antaa mahdollisuuden osallistua kahteen lajiin + viestiin + kävelyyn tässä toisessa piirikilpailussa!

Kaikki saavat ilmoittautua kilpailemaan ja tekemään ennätyksiä, vaikka nimeä ei joukkueen listalla näkyisikään, maksimissaan kaksi lajia kuitenkin. Kataja maksaa urheilijoille 2 lajia + mahdollisen viestin.

Huom! Viestijoukkueet ovat joka sarjassa 2 poikaa ja 2 tyttöä! Seura hoitaa viestijoukkueiden ja kävelyiden ilmoittamisen, kun niitä ei pysty kilpailukalenterissa tekemään.

Mikäli tarvitset kyytiä kisoihin niin seuralta lähtee linja-auto klo 15.30 ja palaa takaisin Areenalle heti kisojen jälkeen. Sitovat ilmoittautumiset linja-auton kyytiin valmennuspäällikkö Jarkko Kumpulaiselle (jarkko.kumpulainen@katajayu.fi) viimeistään sunnuntaina 25.7!

Toivo Takanen pikaviestin ankkuriosuudella. Kuva: Hanna Ruusuvuori

Ilmoita myös välittömästi valmennuspäällikkö Jarkko Kumpulaiselle jarkko.kumpulainen@katajayu.fi mikäli et pysty osallistumaan tähän kilpailuun.

Joensuun Katajan joukkue Pohjola Seuracup 2. piirikilpailu 2021, Outokumpu
T11 60m aj. Aino Kolmonen
T11 150m Lila Riissanen Sara Keränen
T11 korkeus Sanni Lehikoinen
T11 kuula Olivia Kaarto Sofi Reijonen
T11 4x600m Lila Riissanen Sara Keränen
T11 1000m käv Milja Pyykkö
P11 60m aj. Toivo Takanen
P11 150m Voitto Voutilainen Santtu Piitulainen
P11 korkeus Hugo Lasaroff
P11 kuula Nooa Turunen
P11 4x6000m Voitto Voutilainen Santtu Piitulainen
T13 60m aj. Nuuna Piipponen
T13 200m Sohvi-Lotta Varonen Minessa Miettinen Fanni Heikkinen Noora Hukka
T13 seiväs Linda Mononen Hilma Parkkinen
T13 kuula Peppilotta Eronen Inna Nykyri
T13 4x600m Noora Hukka Fanni Heikkinen
T13 1000m käv Venla Pyykkö
P13 60m aj. Renne Kankkunen
P13 200m Aleksi Kojo Toivo Parkkinen
P13 seiväs Leevi Partanen
P13 kuula Miska Mäkinen
P13 4x600m Aleksi Kojo Toivo Parkkinen
T15 80m aj. Aida Ahlholm Mimmi Marttinen Venla Simonen
T15 300m Oona Kareinen
T15 3-loikka Olivia Panhelainen Mandi Mäkinen
T15 moukari Jessica Pappinen
T15 4x800m Nella Voutilainen Iiris Voutilainen
T15 1000m käv Venla Simonen
P15 100m aj. Eeli Mustonen Topias Mustonen
P15 300m Onni Nyyssönen
P15 3-loikka Otso Nyyssönen Vinski Hynninen
P15 moukari Isko Kovanen
P15 4x800m Samuel Sallinen Ilmari Mäenpää
N17 800m Riikka Jokinen Alina Tikka
N17 pituus Tiia Säde Reetta Ryynänen
N17 keihäs Sara-Sofia Hyvönen
M17 800m Ilmari Lehmus
M17 pituus Aatu Holopainen
M17 keihäs