myClub-jäsenpalvelu

Katajan yleisurheilujaosto on ottanut käyttöön myClub-jäsenpalvelun, jonka kautta ilmoittaudutaan ryhmiin jatkossa. Ohjelman käyttöönoton tarkoituksena on helpottaa tiedottamista sekä mm. jäsentietojen ja maksujen hallintaa. Aiemmin tietoja on jouduttu siirtelemään paikasta toiseen, mutta nyt tiedot löytyvät helposti ja kootusti. Kaikki laskutuksemme tapahtuu sähköisesti MyClub-järjestelmän kautta, joten yhteystietoihin kannattaa laittaa sähköposti, jota aktiivisesti luette.

Kirjautumalla sisään myClubiin pääset seuraamaan tiedotuksia harjoituksista (jotka ohjautuvat myös sähköpostiin), tai muusta seuran toiminnasta (mm. tapahtumat, tempaukset…) sekä muokkaamaan jäsentietojasi.

URHEILUKOULULAISTEN ILMOITTAUTUMINEN

Osoitteessa myclub.katajayu.fi pääsee ilmoittautumaan ryhmiin (”Ilmoittaudu nyt”). Kirjautuakseen myClubiin, ohjelmaan tulee rekisteröityä ”uutena jäsenenä”. Lomakkeeseen täytetään lapsen tiedot. Jos lapsia on useampi, tulee kaikille tehdä omat tunnukset. Ryhmään osallistuminen tulee vahvistaa vielä ”Tallenna ja jatka”-osion jälkeen vielä uudelleen ”Ilmoittaudu nyt”!

JÄSENET

Täällä pääset ilmoittautumaan Katajan jäseneksi ja täyttämään jäsentietosi! Myös nykyiset jäsenet rekisteröityvät myClubiin, jotta saamme kaikkien jäsenten tiedot samaan paikkaan. Perhejäsenet tallentavat yhden perheenjäsenen tiedot ja laittavat ”muuta huomioitavaa”-kohtaan merkinnän ”perhejäsenyys” ja perheenjäsenten nimet. Oman jäsentasonsa pääsee määrittämään ”Jäsenyydet”-kohdassa, kun muut tiedot on tallennettu. Myös jäsenmaksut tulevat myClubin kautta jatkossa.

JÄSENMAKSUT

Jäsenmaksu tulee maksaa, jos osallistuu seuran toimintaan ja kilpailuihin. 3-6-vuotiailta emme jäsenmaksua kuitenkaan velvoita. Jäsenmaksuilla katetaan pääseuran kuluja. Muuta seuraa kilpailuissa edustavan ei sitä tarvitse maksaa. Jäsenmaksua ei tarvitse maksaa, jos on jo sen maksanut jollekin muulle Joensuun Katajan jaostolle.

Joensuun Katajan jäsenmaksut toimintakaudelle 2020 ovat seuraavat: henkilöjäsenmaksu 25 euroa (alle 16-vuotiailta 15 euroa) ja perhejäsenmaksu 40 euroa. Kannattajajäsenmaksun suuruus on 100 euroa.

Jos sinulle ilmenee kysyttävää myClubin käytöstä, ota yhteys jarkko.kumpulainen@katajayu.fi