myClub-jäsenpalvelu

Katajan yleisurheilujaoston ilmoiattautuminen tapahtuu myClubin kautta. 

Kirjautumalla sisään myClubiin pääset seuraamaan tiedotuksia harjoituksista (jotka ohjautuvat myös sähköpostiin), tai muusta seuran toiminnasta (mm. tapahtumat, tempaukset…) sekä muokkaamaan jäsentietojasi.

URHEILUKOULULAISTEN ILMOITTAUTUMINEN

Osoitteessa https://joensuunkataja.myclub.fi/ pääset ilmoittautumaan ryhmiin. Kirjautuakseen myClubiin, ohjelmaan tulee rekisteröityä ”uutena jäsenenä”. Lomakkeeseen täytetään lapsen tiedot. Jos lapsia on useampi, tulee kaikille tehdä omat tunnukset. Ryhmät löytyvät lajin yleisurheilu ja sen kurssien alta.

JÄSENMAKSUT

Jäsenmaksu tulee maksaa, jos osallistuu seuran toimintaan ja kilpailuihin. 3-6-vuotiailta emme jäsenmaksua kuitenkaan velvoita. Jäsenmaksuilla katetaan hallinnon kuluja. Seuran jäsenenä pääsee seuran järjestämiin kilpailuihin ilmaiseksi, pois lukien Joensuu Run, jonne on omat alennetut jäsenhinnat. Muuta seuraa kilpailuissa edustavan ei tarvitse jäsenmaksua maksaa. Jäsenmaksua ei tarvitse myöskään maksaa, jos on jo sen maksanut jollekin muulle Joensuun Katajan jaostolle.

Joensuun Katajan jäsenmaksut toimintakaudelle 2023 ovat seuraavat: henkilöjäsenmaksu 25 euroa ja perhejäsenmaksu 50 euroa. Kannattajajäsenmaksun suuruus on 100 euroa.

Jos sinulle ilmenee kysyttävää myClubin käytöstä, ota yhteys jarkko.kumpulainen@katajayu.fi