Korvausperusteet

Lisenssit

Jokainen hankkii yleisurheilulisenssin itse. Lisätietoa TÄSTÄ

Osanottomaksut kilpailuihin

Seura korvaa osallistumismaksut kaikkiin piirinmestaruus-, aluemestaruus- ja Suomen mestaruuskilpailuihin. Näiden lisäksi seura maksaa Seuracup-osakilpailuiden ja mahdollisen finaalin osallistumismaksut. Myös kesän Youth Athletic Gamesin osallistumisesta seura maksaa ensimmäisen hintaportaan C-paketin mukaisen hinnan. Hallikauden TJIG eli Tampere Junior Indoor Games kisoista seura maksaa kisapasseista lajien osuuden.

Muissa kilpailuissa, kuten kansallisissa ja piirikunnallisissa kilpailuissa seura maksaa 16-vuotiaista yleiseen sarjaan asti urheilijalle kaksi lajia per päivä, muut maksavat kansallisten ja piirikunnallisten lajinsa itse. Lisälajit 16-vuotiaat ja vanhemmat urheilijat kustantavat itse.

Valitsemme vuosittain pari lähialueen kilpailua, joihin seura maksaa ilmoittautumiset myös nuoremmille.

Seuran järjestämät kilpailut ovat seuran omille jäsenille ilmaisia, jos urheilija on maksanut jäsenmaksun. Poikkeuksena on Joensuu Run, jonne jäsenille on omat edulliset jäsenhinnat.

SM-kisojen kulut

SM-tason kilpailuissa seura maksaa nuorten 14-22v sarjojen ja yleisen sarjan urheilijoille majoituksen, kilometrikorvauksen 0,20e / km (mikäli seuran tarjoamaa yhteiskyytiä ei ole) ja ruokarahan max 15e / kilpailupäivä (ellei seura tarjoa lämmintä ateriaa kisapaikalla). Majoitus- ja ruokailukulut maksetaan vain kuitteja vastaan.

Kalevan Kisoissa seura maksaa myös samoilla periaatteilla henkilökohtaisen valmentajan kustannukset. Muissa SM-tason kilpailuissa seura maksaa joukkueenjohtajan kustannukset.

Kilpailuihin matkustamisessa suositaan mahdollisimman pieniä kustannuksia, eli mielellään yhteiskyytejä.

Leirit

Seura tukee ANMJ-leirejä maksamalla urheilijan leirimaksusta puolet (ei kilometrikorvausta). Alue- ja piirileireistä maksetaan yksi leiri per leirityskausi (Leirityskausi on syksystä kevääseen). Akatemia/yläkoulu- ja monipuolisuusleirejä ei korvata.

Leirimaksut voi periä seuralta jälkikäteen kuittia vastaan. Täytä kulukorvauslomake, liitä kuitit mukaan ja toimita se toimistolle postitse tai meilitse tuomo.lehtinen@katajayu.fi.

Valmennustuki

Valmennustukea maksetaan pääasiassa yli 17-vuotiaille urheilijoille, jotka kilpailevat vähintään 19-sarjassa.

Joensuun Katajan valmennustukibudjetin jakautumisesta päättää vuosittain jaoston johtokunta, puheenjohtaja sekä toiminnanjohtaja.

Valmennustuki koostuu perustuesta, joka pohjautuu SUL:n luokkatuloksiin sekä bonuksista. Bonuksia kerrytetään maajoukkue-edustuksilla, sekä SM- ja muiden arvokilpailujen menestyksellä.

Lisähuomioita

Bonukset lisätään seuraavan vuoden valmennustukeen.

Urheilijan loukkaantumistapauksissa valmennustuesta päättää jaoston puheenjohtaja tai toiminnanjohtaja.

Seura kustantaa Kalevan Kisa –tasoisille urheilijoille seuran kilpailuasun. Stipendiurheilijan tulee käyttää seuran edustusasua ainakin SM-kilpailuissa. Urheilijoiden valmennustukijärjestelmästä päättää vuosittain Joensuun Katajan yleisurheilujaoston johtoryhmä.