Meri Mikkonen

”Valmistuin joulukuussa 2014 liikunnanohjaajaksi (AMK) ja sen jälkeen olen työskennellyt monissa eri liikunta-alan työtehtävissä. Oma urheilutaustani on jääkiekko ja jalkapallo, joten tulin mukaan yleisurheiluun lajin ulkopuolelta.

Yleisurheilun ohjaamisen/valmentamisen aloitin Kajaanin Kipinässä syksyllä 2016. Siellä toimin nuorisovalmennuspäällikkönä.

Syksyllä 2017 muutin Joensuuhun ja pääsin valmentamaan Joensuun Katajaan. Täällä ryhmä on vaihtunut Kinkasta Kinkka kilpaan ja myöhemmin omaan SM-tytöt ryhmään. Osa tytöistä on kuitenkin samoja, joiden kanssa aloitin silloin reilu kolme vuotta sitten.

Lokakuusta 2019 lähtien olen toiminut Katajassa nuorisovalmennuspäällikkönä. Sitä ennen toimin vuoden verran yhteisenä nuorisopäällikkönä Taimelle, Partiolle ja PoU:lle samalla, kun valmensin Katajassa. Tällä hetkellä valmennan Katajan lisäksi edelleen kaikissa näissä kolmessa seurassa. Saankin välillä mielenkiintoisia katseilta kilpailuissa ihmisiltä, jotka eivät tätä tiedä.

Kohokohtia valmentajaurallani on tähän asti ollut ehdottomasti kesän 2020 nuorten SM-kisat Naantalissa ja Pännäisissä. Useampi valmennettavani venyi loistaviin suorituksiin. Myös urani ensimmäiset SM-viestit viime kesänä olivat huikea kokemus.

Katajassa parasta on ihanien valmennettavien lisäksi seuran hyvä yhteishenki ja kokeneet valmentajakolegat. Juuri työni takia olenkin viihtynyt Joensuussa niin hyvin.

Vetäisehän hihasta, jos on jotain mielen päällä. Nähdään hallilla ja kentällä! 🙂

Info

Syntynyt: 1992
Kotipaikka: Joensuu
Valmentanut: 2016-> yleisurheilu, 2008-> muut lajit
Koulutus: Liikunnanohjaaja (AMK) 2014, nuorisovalmentajatutkinto 2020
Katajassa: nuorisovalmennuspäällikkö 2019->
Yhteys: 0400 375 692 / meri.mikkonen@katajayu.fi