Lajiklinikka ja lisenssitiedote

loka 30, 2020

SYKSYN TOINEN LAJIKLINIKKA

La 7.11 klo 11.00-12.30 pidämme Areenalla tämän syksyn toisen lajiklinikkapäivän. Klinikat ovat avoimia kaikkien pohjois-karjalaisten seurojen nuorille. Viikonloppuihin sijoittuvia lajiklinikkapäiviä tulee olemaan 4-5 kpl ennen joulua. Syksyn lajiklinikoilla lajit tulevat vaihtelemaan ja pyrimme vähintään kerran pitämään jokaisen lajin, osan lajeista useamman kerran. Lajiklinikoilla perehdytään sekä lajin tekniikka- että ominaisuusharjoitteluun hyvien kouluttajien johdolla.

Ilmoittautumiset päättyvät jokaiseen lajiklinikkaan vajaa viikko ennen kyseistä päivää ja ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Toisella kerralla 7.11 pidetään.

Aitajuoksuklinikka 10-15 vuotiaille max. 10 osallistujaa, kouluttajana Anssi Vänskä.

Kiekkoklinikka 10-15 vuotiaille max. 6 osallistujaa, kouluttajana Julia Pihkanen.

Pituusklinikka 10-15 vuotiaille max. 10 osallistujaa, kouluttajana Jessica Miettinen.

Ilmoittautumiset lajiklinikoille Meri Mikkoselle meri.mikkonen@katajayu.fi ja toiseen lajiklinikkapäivään viimeinen ilmoittautumispäivä on ti 3.11.!

Lajiklinikan hinta on Katajan urheilijoilta 5€/kerta ja muiden seurojen jäseniltä 10€/kerta. Hinta laskutetaan tämän vuoden lopussa koko syksyltä kertyneistä kerroista.

YLEISURHEILULISENSSI JA VAKUUTUS

Ensimmäiset hallikilpailut lähestyvät ja esim. Kataja järjestää la 21.11 Loskahallit. Marraskuusta lähtien tarvitset kilpailuissa kaudelle 2021 tarkoitetun lisenssin.

Muista maksaa hyvissä ajoin ennen ensimmäistä kilpailua itsellesi lisenssi kaudelle 2021. Lisenssi on siis yleisurheilun kilpailulisenssi, jolla vain ja ainoastaan saa osallistua kilpailuihin ja siihen on mahdollista ostaa mukana myös vakuutus yleisurheilurekisteripalvelusta. 2008 ja myöhemmin syntyneille lisenssi sisältää automaattisesti Sporttiturva vakuutuksen.

Myös pelkästään treeneissä käyvien on suositeltavaa ostaa lisenssi, sillä se sisältää Sporttiturva vakuutuksen alle 14-vuotiaille.

Lisenssi kun on hankittu, niin viimeistään muutaman päivän päästä pystyy kilpailukalenterin kautta ilmoittautumaan kilpailuihin.

Jokainen hankkii lisenssinsä itse nettisivuilla www.katajayu.fi/seura-ja-henkilosto/yleisurheilulisenssit/ olevan ohjeistuksen mukaisesti.

Lisenssi ostetaan tämän linkin takaa SUL:n yleisurheilurekisteripalvelusta: https://www.yleisurheilurekisteri.fi/Default.aspx?tabid=2869

All you have to do is make an internet search

Various types affordable-papers.net of essays have various subjects.

with one of many search engines and check out the different suppliers that you have found.