Kevään toinen lajiklinikkapäivä tulevana lauantaina

maalis 16, 2021

 

TALVEN JA KEVÄÄN TOINEN LAJIKLINIKKA:

La 20.3. klo 11.00-12.30 pidämme Areenalla tämän talven toisen lajiklinikkapäivän. Klinikat ovat avoimia kaikkien pohjois-karjalaisten seurojen nuorille mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Viikonloppuihin sijoittuvia lajiklinikkapäiviä tulee olemaan epäsäännöllisen säännöllisesti huhtikuun lopulle asti. Talven ja kevään lajiklinikoilla lajit tulevat vaihtelemaan ja pyrimme vähintään kerran pitämään jokaisen lajin, osan lajeista useamman kerran. Lajiklinikoilla perehdytään sekä lajin tekniikka- että ominaisuusharjoitteluun hyvien kouluttajien johdolla.
Ilmoittautumiset päättyvät jokaiseen lajiklinikkaan muutaman päivän ennen kyseistä klinikkapäivää ja ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Toisella kerralla 20.3. pidetään seuraavat lajit.

Seiväsklinikka vuosina 2008-2012 syntyneille max. 6 osallistujaa, kouluttajana Elina Peltola.

Kuulaklinikka vuosina 2006-2011 syntyneille max.8 osallistujaa, kouluttajana Panu Tirkkonen

Lajiklinikoilla kokoontuminen Areenassa lajin suorituspaikalla!

Ilmoittautumiset lajiklinikoille Meri Mikkoselle meri.mikkonen@katajayu.fi ja vuoden toiseen lajiklinikkapäivään viimeinen ilmoittautumispäivä on to 18.3.!

Lajiklinikan hinta on Katajan urheilijoilta 5€/kerta ja muiden seurojen jäseniltä 10€/kerta. Hinta laskutetaan huhtikuun lopussa tämän vuoden puolelta kertyneistä kerroista.