Alina Tikalle pronssia nuorten SM-hallien 1. päivänä

helmi 27, 2021

Alina Tikka. Kuva: Heidi Lehikoinen

Alina Tikka avasi Katajan urheilijoiden mitalitilin Tampereella tänään käynnistyneissä nuorten SM-halleisa. Viime kesän Naantalin T15-sarjan SM-pronssi sai jatkoa 17-vuotiaiden sarjan saman värisellä mitalilla 3000 metrin kävelyssä henkilökohtaisella halliennätyksellä 17.21,82. Onnittelut mitalistille!

Ilmari Lehmus. Kuva: Heidi Lehikoinen

M17-sarjan 1500 metrillä Ilmari Lehmus oli lähellä mitalia sijoittuen kahteen erään jaetussa 21 juoksijan joukossa neljänneksi (4.20,61) vajaat kolme sekuntia kolmospaikasta. Jimi Alastalon SM-debyytti Katajan väreissä tuotti puolestaan sijan seitsemän loppuajalla 4.24,97.

Naisjunioreista radalla nähtiin myös Lotta Tarvainen ja Siiri Silvennoinen. Lotta juoksi kauden ensimmäisessä 3000 metrin kilpailussaan N19-sarjan kuudenneksi (10.33,43) Siirin sijoittuessa 22-vuotiaiden 800 metrin kymmenenneksi (2.30,03).

Päivän ainoana seuran kenttälajikilpailijana esiintyi Aatu Holopainen M17 pituushypyssä. Tuloksen 614 ja 7. sijan tuottanut sekä neljä yliastuttua hyppyä sisältänyt kisa jätti sopivasti nälkää nuoren miehen päälajiin kolmiloikkaan, joka hypätään kisojen päätöspäivänä sunnuntaina.