Viikkotiedote 48

marras 23, 2020

Viikkotiedote 48 (23.-30.11.2020)

23.11.2020

AJANKOHTAISIA ASIOITA:

Kauden 2020 palkitsemistilaisuus peruttu:

Joensuussa vallitsevan koronan kiihtymisvaiheen tilanteen takia yleisurheilukauden 2020 palkitsemistilaisuus on peruttu.
Palkittavat julkaistaan perjantaina 27.11. ja palkinnot ovat noudettavissa toimistolta ensi viikon alusta alkaen.

AREENAN HARJOITUSVUOROT JA KORONAN KIIHTYMISVAIHEEN POIKKEUKSET HARJOITTELUUN:

Seuraamme ja noudatamme aluehallintoviraston ja Joensuun kaupungin ohjeita, ja sen myötä lue huolella seuraava linkki ja teksti!

Kaupungin liikuntapalveluiden pe 20.11. annetut ohjeet harjoitteluun koronan kiihtymisvaiheessa.
https://www.joensuu.fi/uutiset/-/asset_publisher/3XVYqRbRgV8w/content/liikuntapalvelujen-tarkennukset-koronan-kiihtymisvaiheen-rajoituksiin

Harjoituspaikoilla kaupungin tämänhetkisten ohjeistusten mukaan ulkopuolisten läsnäoloa harjoituksissa ei sallita. Nämä rajoitukset koskevat kaikkia Joensuun kaupungin sisäliikuntatiloja.

Käytä maskia, kun tulet areenalle ja kun poistut areenalta. Vältä pukuhuoneiden käyttöä ja huolehdi käsidesien avulla hygieniasta, jotta kaikilla on turvallista harjoitella.
Eli ohjaajat ottavat ryhmät vastaan Areenan pääovien edustalla ulkona ja ryhmät viedään ohjaajien johdolla aulan käsidesipullojen kautta treenipaikalle ja siellä päällysvaatteiden riisuminen ohjaajien osoittamaan paikkaan!

Erityisesti riskiryhmiin kuuluvien kannattaa jättää tällä viikolla ryhmäharjoitukset väliin. Muutenkin omaa harkintaa suositellaan käytettävän osallistuuko tämän viikon harjoituksiin.

Aluehallintoviraston ja Joensuun kaupungin ohjeiden ja suositusten mukaan tällä hetkellä laajoilla urheilu paikoilla kuten Areenan yleisurheilualueilla voi vuorolla samanaikaisesti olla yhteensä enintään 50 henkilöä hekin jakautuneina pienryhmiin siten, ettei lähikontakteja synny.

Urheilukouluryhmistämme muodostuu alkuiltojen vuoroillemme n.50 henkilön kokonaisuuksia, joten suosittelemme yksittäisiä urheilijoita käyttämään harjoittelussaan Areenan vapaita vuoroja (akatemian kolmannella asteella opiskelevat urheilijat saaneet omat ohjeet sähköpostiinsa!) ja hyödyntämään piirin eli Pokaryn vuoroja!

Areenan vuoromme koskien koko yleisurheilualuetta ovat 5.10. alkaen seuraavat:
Ma: 16.30-19.00
Ti:  17.00-18.30
Ke: 17.00-18.30
To: 16.30-19.00
Pe: 17.00-18.30
La: 11.00-12.30

Yksittäiset urheilijat, käyttäkää Areenan vapaita vuoroja ja piirin eli Pokaryn vuoroja.

Areenalle yleisurheilualueen vuorot löytyvät täältä https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&view_building=JA&laji=Yleisurheilu+%28JA%29&sijainti=JA&ctila=19991

Kuntosalivuoromme Areenalla ovat:

Ti klo 17.00-18.15
To klo 17.00-18.15

Areenan kaikki kuntosalivaraukset linkin takana https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu/guest.php?kt=tila&laji=Kuntosalit+%28JA%29&view_building=JA&sijainti=JA&ctila=19856

LASTEN LIIKUNTALEIKKIKOULUT:

Lasten liikuntaleikkikoulut pidetään normaalisti tällä viikolla.
Poiminta kaupungin viime perjantaina lähettämästä tiedotteesta johon linkki tuolla Areenan harjoitusvuoroissa kohdassa. Lasten ja nuorten liikunnan harrastustoiminta järjestetään normaalisti. Ulkopuolisten läsnäoloa harjoituksissa ei sallita.
Oman harkinnan mukaan voi jäädä pois harjoituksista ja erityisesti jos kuuluu riskiryhmään.

AIKUISTEN YLEISURHEILUKOULU:

Aikuisille suunnattu yleisurheilukoulu PERUTAAN viikon 48 osalta. Seuraamme viranomaisten tämän viikon tiedotteita teemme niiden perusteella päätöksen, miten jatkamme tämän viikon jälkeen.

SYKSYN NELJÄS LAJIKLINIKKA:

Tämänhetkisillä tiedoilla tämän viikon lajiklinikka pidetään!
Mikäli viikolla tulee uusia määräyksiä, jotka estävät klinikan pitämisen, tiedotamme kaikille ilmoittautuneille asian välittömästi.

La 28.11 klo 11.00-12.30 pidämme Areenalla tämän syksyn neljännen lajiklinikkapäivän. Klinikat ovat avoimia kaikkien pohjois-karjalaisten seurojen nuorille. Viikonloppuihin sijoittuvia lajiklinikkapäiviä tulee olemaan 5-6 kpl ennen joulua. Syksyn lajiklinikoilla lajit tulevat vaihtelemaan ja pyrimme vähintään kerran pitämään jokaisen lajin, osan lajeista useamman kerran. Lajiklinikoilla perehdytään sekä lajin tekniikka- että ominaisuusharjoitteluun hyvien kouluttajien johdolla.
Ilmoittautumiset päättyvät jokaiseen lajiklinikkaan vajaa viikko ennen kyseistä päivää ja ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Neljännellä kerralla 28.11. pidetään seuraavat lajit.
Aitajuoksuklinikka 12-15 vuotiaille (s.2008-2005) max. 10 osallistujaa, kouluttajana Anssi Vänskä.
Kuulaklinikka 9-15 vuotiaille (s.2011-2005) max. 8 osallistujaa, kouluttajana Panu Tirkkonen.
3-loikkaklinikka 12-15 vuotiaille (s.2008-2005) max. 8 osallistujaa, kouluttajana Jessica Miettinen.
Seiväsklinikka 9-13 vuotiaille (s.2011-2007) max. 6 osallistujaa, kouluttajana Santtu Räsänen.

Lajiklinikoilla kokoontuminen Areenassa lajin suorituspaikalla!

Ilmoittautumiset lajiklinikoille Meri Mikkoselle meri.mikkonen@katajayu.fi ja neljänteen lajiklinikkapäivään viimeinen ilmoittautumispäivä on ti 24.11.!
Lajiklinikan hinta on Katajan urheilijoilta 5€/kerta ja muiden seurojen jäseniltä 10€/kerta. Hinta laskutetaan tämän vuoden lopussa koko syksyltä kertyneistä kerroista.

Viides kerta on suunniteltu pidettäväksi la 5.12. Jolloin lajina ainakin korkeus 9-12 vuotiaille.

SOMEASIAA:

Urheilijoille ohje/toive: Kun päivitätte somessa, lisätkää postauksiin myös @katajayu. Silloin voimme nostaa päivityksiänne esiin myös seuran kanavissa helpommin.

TOIMISTO:

Toiminnanjohtaja: Tuomo Lehtinen / tuomo.lehtinen@katajayu.fi
Valmennuspäällikkö: Jarkko Kumpulainen / jarkko.kumpulainen@katajayu.fi
Nuorisovalmennuspäällikkö: Meri Mikkonen / meri.mikkonen@katajayu.fi
Liikkarivastaava: Katariina Rouhiainen / kata.rouhiainen@hotmail.fi
Puheenjohtaja: Jussi Oinonen / jussi.oinonen@pohjola.fi