Ryhmät

AIKUISTEN YLEISURHEILUKOULU

Tänään alkamaan sovittu yleisurheilukoulujakso viivästyy ainakin kahdella viikolla valmentajan sairasloman vuoksi!!!

SISÄLTÖ

Kesän toinen aikuisten yleisurheilukoulujakso koostuu viidestä 75 minuutin harjoituskerrasta, joista jokainen sisältää lajiharjoitusten lisäksi jonkin yleistaitavuutta ja perusominaisuuksia (nopeus, voima, kestävyys, liikkuvuus) tai näiden johdannaisia (mm. ketteryys, lihaskunto, nopeusvoima, vartalon hallinta) kehittävän osion.

KENELLE

Aikuisten yleisurheilukoulu on tarkoitettu yleisurheilusta kiinnostuneille ja sitä kokeilemaan haluaville aikuisille. Urheilukoulu ei vaadi aiempaa yleisurheilutaustaa vaan antaa mahdollisuuden uuden lajin kokeilemiseen “aikuisiällä”. Aikuisten ryhmä on myös erinomainen vaihtoehto niille, jotka omassa nuoruudessaan ovat harrastaneet yleisurheilua ja haluavat nyt lähteä uudestaan harrastamaan lajia.

MILLOIN 

Maanantaisin klo 18.45-20.00 Joensuun Keskuskentällä

HARJOITUSPÄIVÄT JA SISÄLLÖT

Sisällöt voivat vielä tarkentua/vaihtua kentän muusta käytöstä johtuen. Mahdollisesta talvikauden ryhmästä tiedotetaan myöhemmin .

Ma 15.7. Pituushyppy, kuulantyöntö

Ma 22.7. Aitajuoksu, keihäänheitto

Ma 29.7. Pikajuoksu, korkeushyppy

Ma 5.8. Kestävyys, kiekonheitto

Ma 12.8. Tähän lajit sovitaan aiemmilla kerroilla toiveita kuunnellen

HINTA

Kausimaksu (5krt) on 40 euroa. Opiskelijat 25 euroa. Yksittäinen harjoitus 10/7e. Koko kauden maksu laskutetaan ensimmäisen kerran jälkeen, yksittäisen kerran kertamaksu maksetaan harjoituksen lopussa valmentajalle.

VALMENTAJA

Ammattivalmentaja Anssi Vänskä (anssi.vanska@katajayu.fi)

ILMOITTAUTUMINEN JA TIEDUSTELUT

Ryhmän valmentaja Anssi Vänskältä (anssi.vanska@katajayu.fi)