AIKUISTEN YLEISURHEILUKOULU

Kesäkausi 2017 alkaa torstaina 8.6. klo 18.30.

Sisältö

Yleisurheilukoulu koostuu kymmenestä puolentoista tunnin harjoituskerrasta, joista jokainen sisältää lajiharjoitusten lisäksi jonkin yleistaitavuutta ja perusominaisuuksia (nopeus, voima, kestävyys, liikkuvuus) tai näiden johdannaisia (mm. ketteryys, lihaskunto, nopeusvoima, vartalon hallinta) kehittävän osion.

Kenelle

Aikuisten yleisurheilukoulu on tarkoitettu yleisurheilusta kiinnostuneille ja sitä kokeilemaan haluaville aikuisille. Urheilukoulu ei vaadi aiempaa yleisurheilutaustaa vaan antaa mahdollisuuden uuden lajin kokeilemiseen “aikuisiällä”. Aikuisten ryhmä on myös erinomainen vaihtoehto niille, jotka omassa nuoruudessaan ovat harrastaneet yleisurheilua ja haluavat nyt lähteä uudestaan harrastamaan lajia.

Milloin 

Kesä (8.6.2017 alkaen):

Torstaisin klo 18.30-20.00 Joensuun Keskustentällä ja sen lähiympäristössä.

 

Hinta

Kesäkauden (10 krt) urheilukoulun hinta on 100 euroa ja opiskelijoilta/eläkeläisiltä/Katajan jäseniltä 60 euroa. Urheilukoulumaksu laskutetaan urheilukoulun alettua. Yksittäinen harjoituskerta maksaa 12 euroa (opiskelijat/eläkeläiset/Katajan jäsenet 7 euroa). Kertamaksu maksetaan harjoituksen alussa valmentajalle käteisellä (huom. tasaraha!).

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset harjoituskerroille myClubin kautta, ilmoittautuminen kesän harjoituksiin alkaa perjantaina 21.4.2017

Lisätietoja Jarkko Kumpulainen (jarkko.kumpulainen@katajayu.fi)

Ohjelma

 

Valmentajat 

Ryhmän päävalmentaja:

Jenni Jäntti 0400-391756

 

Apuvalmentaja:

Jarkko Kumpulainen