Yleistä

Urheilijoille

SEURA-ASUT

Seura-asuja tilataan kaksi kertaa vuodessa. Seuraava tilaus tapahtuu tammi-helmikuussa 2018.

Emme tietysti voi pakottaa seuramme urheilevia seura-asua pitämään muuten kuin SM-kisoissa. Seuran näkyvyyden ja yhtenäisyyden takia seura-asun pitäminen on erittäin suositeltavaa.

Yhdestä tuotteesta pitää tulla vähintään 5kpl tilaus, jotta Adidas lähtee niitä toimittamaan. Tilauksenne on sitova. Tilattua asua ei voi vaihtaa liikkeen kanssa. Seuran kanssa mahdollisesti voi, jos seuralla sattuu ylimääräisiä olemaan. Vastuu tilauksesta on kuitenkin tilaajalla. Toimitus kestää 45-50 päivää, riippuen painatuksen nopeudesta. Rintaan painatetaan Katajan logo, muita painatuksia ei tule. Maksu tapahtuu Katajan toimistolle asuja noutaessa.

Esimerkki: Meidän pitää saada 5 shortsitilausta, että shortseja aletaan valmistamaan. Niiden ei tarvitse olla samaa kokoa. Eli jos Marianne tilaa ja kolme muuta tyttöä hänen lisäkseen tilaa, voi seura ottaa niitä yhden varastoon. Myös yksi urheilija voi tilata useamman samanlaisen asun. Vähintään siis viisi samaa tuotetta, pitää seuralta tulla. Tämä on syynä siihen, että välttämättä jotain tilaamaanne tuotetta ei tule ensimmäisen tilauksen yhteydessä.

Asuista on Katajan toimistolla jonkin verran hajakokoja testailua varten. Tiedämme myös, mitä kokoja edustusurheilijamme käyttävät, joten jos luulette olevanne samaa kokoa niin voi vertailla.