Yleistä

Urheilijoille

Korvausperusteet

Lisenssit

Jokainen hankkii yleisurheilulisenssin itse. Lisätietoa TÄÄLTÄ.

Osanottomaksut kilpailuihin

Seura korvaa osallistumismaksut kaikkiin piirinmestaruus-, aluemestaruus- ja Suomen mestaruuskilpailuihin. Näiden lisäksi seura maksaa Seuracup-osakilpailuiden ja mahdollisen finaalin osallistumismaksut. Lajikarnevaaleista halvimman portaan mukaan puolet. Osallistuminen pitää maksaa ensin itse ja tämän jälkeen kuittia vastaan hakea seuralta toinen puoli kulukorvauksena. Myös Youth Athletic Gamesin osallistumisesta seura maksaa C-paketin mukaisen hinnan.

Muissa kilpailuissa seura korvaa urheilijalle kaksi lajia per päivä. Lisälajit on urheilijan kustannettava itse. Seura voi kyllä maksaa ilmoittautumiset, mutta laskuttaa korvauksen piiriin kuulumattomat lajit sitten jälkikäteen. Katajan itsensä järjestämät kilpailut ovat tietysti omille urheilijoille ilmaisia.


Sm-kisojen kulut

Sm-tason kilpailuissa seura maksaa nuorten 14-22v sarjojen ja yleisen sarjan urheilijoille majoituksen, kilometrikorvauksen 0,20e / km ja ruokarahan max 15e / päivä. Majoitus- ja ruokailukulut maksetaan vain kuitteja vastaan.

Kalevan Kisoissa seura maksaa myös samoilla periaatteilla henkilökohtaisen valmentajan kustannukset. Muissa Sm-tason kilpailuissa seura maksaa joukkueenjohtajan kustannukset.

Kilpailuihin matkustamisessa suositaan mahdollisimman pieniä kustannuksia, eli mielellään yhteiskyytejä.

Leirit

Seura tukee ANMJ-, alueleirejä ja lajikarnevaaleja maksamalla leirimaksusta puolet (ei kilometrikorvausta). Piirileireistä maksetaan yksi leiri per vuosi. Monipuolisuus-, Akatemia- ja NYT-leirejä ei korvata. 

Leirimaksut voi periä seuralta jälkikäteen kuittia vastaan tai leirityksen järjestäjä voi lähettää suoraan puolet laskusta Katajan toimistolle. Täytä kulukorvauslomake ja toimita se toimistolle postitse tai meilitse tuomo.lehtinen@katajayu.fi.

Valmennustuki

Valmennustukea maksetaan pääasiassa yli 17-vuotiaille urheilijoille, jotka kilpailevat vähintään 19-sarjassa. Poikkeustapauksissa stipendiurheilijaksi lasketaan myös urheilija, joka saavuttaa aikaisessa vaiheessa aikuisten A-luokan tai 19-sarjan A-luokan tuloksen. Poikkeustapauksista päättää jaoston puheenjohtaja tai toiminnanjohtaja.

Joensuun Katajan valmennustukibudjetin jakautumisesta päättää vuosittain jaoston puheenjohtaja yhdessä toiminnanjohtajan kanssa.

Valmennustuki koostuu perustuesta ja bonuksista. Perustuen määrän pohjana ovat yleisen ja nuorten sarjan luokkatulos. Bonuksia kerrytetään maajoukkue-edustuksilla, sekä Sm- ja muiden arvokilpailujen menestyksellä.

Lisähuomioita

Bonukset lisätään seuraavan vuoden valmennustukeen.

Urheilijan loukkaantumistapauksissa valmennustuesta päättää jaoston puheenjohtaja tai toiminnanjohtaja.

Seura kustantaa Kalevan Kisa –tasoisille urheilijoille seuran kilpailuasun. Stipendiurheilijan tulee käyttää seuran edustusasua vähintään pm- ja SM-kilpailuissa. Urheilijoiden valmennustukijärjestelmästä päättää vuosittain Joensuun Katajan yleisurheilujaoston johtoryhmä.

Päivitetty 4.6.2019