Yleistä

Urheilijoille

Korvausperusteet

Sm-kisojen kulut

Sm-tason kilpailuissa seura maksaa nuorten 14-22v sarjojen ja yleisen sarjan urheilijoille majoituksen, kilometrikorvauksen 0,20e / km ja ruokarahan max 15e / päivä. Majoitus- ja ruokailukulut maksetaan vain kuitteja vastaan.

Kalevan Kisoissa seura maksaa myös samoilla periaatteilla henkilökohtaisen valmentajan kustannukset. Muissa Sm-tason kilpailuissa seura maksaa joukkueenjohtajan kustannukset.

Kilpailuihin matkustamisessa suositaan mahdollisimman pieniä kustannuksia, eli mielellään yhteiskyytejä.

Leirit

Seura tukee alueleirejä ja lajikarnevaaleja maksamalla niistä puolet. Piirileireistä voidaan maksaa yksi leiri per vuosi. Monipuolisuus-, Akatemia- ja NYT-leirejä ei korvata. 

Leirimaksut voi periä seuralta jälkikäteen kuittia vastaan tai leirityksen järjestäjä voi lähettää suoraan puolet laskusta Katajan toimistolle.

Valmennustuki

Valmennustukea maksetaan pääasiassa yli 17-vuotiaille urheilijoille, jotka kilpailevat vähintään 19-sarjassa. Poikkeustapauksissa stipendiurheilijaksi lasketaan myös urheilija, joka saavuttaa aikaisessa vaiheessa aikuisten A-luokan tai 19-sarjan A-luokan tuloksen. Poikkeustapauksista päättää jaoston puheenjohtaja tai toiminnanjohtaja.

Joensuun Katajan valmennustukibudjetin jakautumisesta päättää vuosittain jaoston puheenjohtaja yhdessä toiminnanjohtajan kanssa.

Valmennustuki koostuu perustuesta ja bonuksista. Perustuen määrän pohjana ovat yleisen ja nuorten sarjan luokkatulos. Bonuksia kerrytetään maajoukkue-edustuksilla, sekä Sm- ja muiden arvokilpailujen menestyksellä.

Lisähuomioita

Bonukset lisätään seuraavan vuoden valmennustukeen.

Urheilijan loukkaantumistapauksissa valmennustuesta päättää jaoston puheenjohtaja tai toiminnanjohtaja.

Seura kustantaa Kalevan Kisa –tasoisille urheilijoille seuran kilpailuasun. Stipendiurheilijan tulee käyttää seuran edustusasua vähintään pm- ja SM-kilpailuissa. Urheilijoiden valmennustukijärjestelmästä päättää vuosittain Joensuun Katajan yleisurheilujaoston johtoryhmä.

Päivitetty 25.1.2017