Yleistä

Urheilijoille

Kilpailuihin ilmoittautuminen

Käytännössä kaikkiin kilpailuihin SM-kilpailuja lukuun ottamatta tapahtuu ilmoittautuminen alla olevan kaavan mukaisesti. 

SUL:n alaiset kilpailut löytyvät www.kilpailukalenteri.fi -sivuston alta. Kun sopiva kilpailu ja laji löytyvät, löytyy kilpailutiedoista myös useimmiten kohta ”ILMOITTAUDU KILPAILUUN”. Tästä painamalla voi kirjata omat tietonsa. Kun järjestelmä kysyy sähköpostiosoitetta kaksi kertaa, kirjoita kohtaan jarkko.kumpulainen@katajayu.fi . Näin meille tulee tieto ilmoittautumisesta, ja voimme osanottomaksun järjestäjälle maksaa.

Seura korvaa osallistumismaksut kaikkiin piirinmestaruus-, aluemestaruus- ja Suomen mestaruuskilpailuihin. Näiden lisäksi seura maksaa Seuracup-osakilpailuiden ja mahdollisen finaalin osallistumismaksut.

Muissa kilpailuissa seura korvaa urheilijalle kaksi lajia per päivä. Lisälajit on urheilijan ilmoitettava ja kustannettava itse. Katajan itsensä järjestämät kilpailut ovat tietysti omille urheilijoille ilmaisia. Seura ei korvaa hölkkätapahtumia ja veteraanisarjoista seura maksaa ainoastaan Sm-kisojen osallistumismaksun.

Osassa kisoista on nykyään käytössä verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä. Tällaisissa tapauksissa osallistumisen voi maksaa itse, ja kulukorvauksena periä maksu seuralta. Jos haluaa, että seura tekee ja maksaa ilmoittautumisen, pitää tieto olla Jarkolla viimeistään päivää ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. 

Muutamia huomioita kisamaksuihin liittyen:

  • Kaikki seuran kautta tulevat ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään ennakkoilmoittautumispäivään mennessä, seura ei hoida eikä maksa jälki-ilmoittautumisia. Seura maksaa osanottomaksut vain ennen ilmoittautumisajan loppumista Jarkolle tietoon tulleista ilmoittautumista.
  • Junioriurheilijat: Kilpailumaksut kuuluvat valmennusryhmämaksujen sisään. Ryhmien ulkopuolella harjoittelevat junioriurheilijat maksavat kilpailumaksun (80e / vuosi). Kaikki jotka ovat suorittaneet jommankumman maksun, saavat ilmoittautua seuran kautta. Muut hoitavat ilmoittautumismaksunsa itse.
  • Yleisen sarjan ilmoittautumismaksut hoitaa seura. Veteraaniurheilijoille seura maksaa vain SM-kilpailujen osallistumismaksut.
  • Seura ei maksa hölkkätapahtumien maksuja. Stipendiurheilijat voivat laskuttaa ne stipendistään.
  • Kaikki seuran järjestämät kilpailut ovat maksuttomia, tai ainakin alennetuin hinnoin, seuran jäsenille.
  • Kun tiedät että olet menossa SM-kilpailuihin, laita ajoissa tietoa lajeista ja majoitustarpeista. Seura varaa tietyn majoituskiintiön niihin Sm-kisoihin joihin seurasta on menossa useampia kilpailijoita. Ylimääräiset paikat noista kiintiöistä täytyy perua noin 2 viikkoa ennen kisaa.