VIIKKOTIEDOTE 27 (3.7.-9.7.2018)

3.7.2018

Viikkotiedotteessa kilpailuista, Karjalaisen IpanaSprintistä, Joensuu Junior Gamesista, Motonet GP:sta, harjoitusvuoroista, liikkareiden kakkosjakson ilmoittautumisesta, lihashuolto- ja liikkuvuustunneista, lisenssimaksuista sekä toimiston asioista.

 

Kilpailut ja ilmoittautumiset 

Käytännössä kaikkiin kilpailuihin SM-kilpailuja lukuun ottamatta tapahtuu ilmoittautuminen alla olevan kaavan mukaisesti.

SUL:n alaiset kilpailut löytyvät www.kilpailukalenteri.fi -sivuston alta. Kun sopiva kilpailu ja laji löytyvät, löytyy kilpailutiedoista myös useimmiten kohta ”ILMOITTAUDU KILPAILUUN”. Tästä painamalla voi kirjata omat tietonsa. Kun järjestelmä kysyy sähköpostiosoitetta kaksi kertaa, kirjoita kohtaan jarkko.kumpulainen@katajayu.fi . Näin meille tulee tieto ilmoittautumisesta, ja voimme osanottomaksun järjestäjälle maksaa.

Seura korvaa osallistumismaksut kaikkiin piirinmestaruus-, aluemestaruus- ja Suomen mestaruuskilpailuihin. Näiden lisäksi seura maksaa Seuracup-osakilpailuiden ja mahdollisen finaalin osallistumismaksut. Lajikarnevaaleista halvimman portaan mukaan puolet. Osallistuminen pitää maksaa ensin itse ja tämän jälkeen kuittia vastaan hakea seuralta toinen puoli kulukorvauksena. Myös Youth Athletic Gamesin osallistumisesta seura maksaa C-paketin mukaisen hinnan.

Muissa kilpailuissa seura korvaa jatkossa urheilijalle vain kaksi lajia per päivä. Lisälajit on urheilijan kustannettava itse. Seura voi kyllä maksaa ilmoittautumiset, mutta laskuttaa korvauksen piiriin kuulumattomat lajit sitten jälkikäteen. Katajan itsensä järjestämät kilpailut ovat tietysti omille urheilijoille ilmaisia.

Osassa kisoista on nykyään käytössä verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä. Tällaisissa tapauksissa osallistumisen voi maksaa itse, ja kulukorvauksena periä maksu seuralta. Jos haluaa, että seura tekee ja maksaa ilmoittautumisen, pitää tieto olla Jarkolla viimeistään päivää ennen viimeistä ilmoittautumispäivää.

 

POHJOIS-KARJALAN 9-15-VUOTIAIDEN PM-MONIOTTELUT tI 10.7.2018, KIIHTELYSVAARA

Pm-moniottelut kilpaillaan Kiihtelysvaarassa.

Pm-moniotteluista tulee pm-pisteitä samaan tapaan kuin muistakin pm-kisoista, joten nekin ovat seuralle tärkeät kilpailut. Ilmoittautuminen 5.7. mennessä. Muistakaa laittaa sähköpostiyhteydeksi jarkko.kumpulainen@katajayu.fi

Kimppakyytejä kannattaa suosia ja jos kyytejä ei ole, niin Jarkko pyrkii auttamaan sellaisen löytymisessä.

Kilpailuissa 9-11-vuotiaille on 3-ottelu, 12-13-vuotiaille 4-ottelu ja 14-15-vuotiaille 5-ottelu.

Ilmoittautuminen tapahtuu Kilpailukalenterin kautta:

http://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=22813

Jälki-ilmoittautuakin voi, mutta jälkiilmoittautumisia seura ei kustanna.

 

Tiedustelut:

Jarkko Kumpulainen

jarkko.kumpulainen@katajayu.fi

040-5700229

 

HANNES JUNIOR GAMES 13.-14.7.2018, KUOPIO

17-19-vuotiaiden aluemestaruukset kisataan Hannes Junior Gamesin yhteydessä 13. ja 14. heinäkuuta. Ilmoittautuminen 8.7. mennessä, jotta voimme 9.7. maksaa ilmoittautumiset.

Hannes Junior Games on hyvä paikka kisata kaksi viikkoa ennen pm-huipentumaa.

Sama urheilja voi kilpailla vain yhdessä ikäluokassa samassa lajissa samassa kisassa.

Ilmoittautuminen tapahtuu Kilpailukalenterin kautta.

http://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=21169

Jälki-ilmoittautuakin voi, mutta jälkiilmoittautumisia seura ei kustanna.

Tiedustelut:

Jarkko Kumpulainen

jarkko.kumpulainen@katajayu.fi

040-5700229

 

MUITA KISOJA

La 7.7. Kihaushölkkä, Rääkkylä

Ke 11.7. Junnukisat, Lieksa

Pe 20.7. Pyhäselän heinäkisat, Hammaslahti

La 21.7. Suomi-juoksu, Joensuu

Ke 25.7. LU:n juhlakisat, Lieksa

La-su 28.-29.7. 9-15-vuotiaiden pm-huipentuma, Outokumpu

 

Karjalaisen IpanaSprintti ti 3.7.2018 klo 17.30-19.30

Joensuun Motonet GP-kisojen aattona juostaan Joensuun Keskuskentällä Karjalaisen IpanaSprintti. Siellä 3-10-vuotiaat lapset pääsevät kokeilemaan pikajuoksua oikeissa olosuhteissa ja virallisella ajanotolla.

Matkana kaikilla on 40 metriä. Lähdöt tapahtuvat tauotta ja lapsia kirittämässä on keskiviikon kisoissa urheilevia huippuja. Kaikki juoksijat saavat osanottopalkinnon.

Ilmoittautumiset tapahtuvat Keskuskentän etusuoralla, lähtöpaikan läheisyydessä.

Osallistuminen on ilmaista eikä vaadi yleisurheilulisenssiä.

 

Tiedustelut:

Tomi Pyylampi

0440900519

tomi.pyylampi@katajayu.fi

 

Joensuu Junior Games ke 4.7.2018, Klo 15 alkaen

Joensuun Motonet GP:tä edeltävät uutena kisana järjestettävät Joensuu Junior Games -kilpailut. Joensuu Junior Games tarjoaa huippulajeja 13-19-vuotiaille. Kisassa on mahdollisuus kilpailla illan pääkisaa varten valmistellulla Keskuskentällä juuri ennen kansainvälisiä urheilutähtiä.

Kaikkien Joensuun Katajan urheilijoiden kannattaa ehdottomasti kisaan osallistuja, sillä Joensuu Junior Games on tarkoitus pitää mukana myös tulevaisuudessa. Isolla osallistujamäärällä saamme siitä jatkossa tasokkaan juniorikilpailun.

 

Lajit:

T/P13: 60m, pituus, kuula

T15: 800m, 80m aj., 3-loikka

P15: 100m aj., 3-loikka, keihäs

N17: 100m, 800m, keihäs

M17: 100m, 800m, 2000m ej. kuula

N19: 100m, 800m, keihäs

M19: 100m, 800m, 3000m ej. kuula

 

Erityishuomiona: 800 metrin erät yhdistetään tilastoaikojen mukaisesti. 17-, 19-, ja yleiset sarjat juoksevat siis samoissa erissä. Eriä tehdään niin paljon kuin on ilmoittautuneita. Jokaiseen erään pyritään järjestämään vauhdittaja. 800m erät juostaan Motonet GP:n yhteydessä illalla ja aikataulun lukkoon lyömiseksi tarvitsemme nimet etukäteen. 800 metrin jälki-ilmoittautumisetkin sähköpostitse viimeistään maanantaina 2.7.

Tiedustelut

Tomi Pyylampi

0440900519

tomi.pyylampi@katajayu.fi

 

JOENSUUN MOTONET GP ke 4.7.2018 klo 18.30

Kilpailut järjestetään keskiviikkona 4.7. alkaen klo 17 Joensuun keskuskentällä.

Joensuun yleisurheilukesän päätapahtuma, Joensuun Motonet GP kilpaillaan keskiviikkona. Koko seuraväki on järjestelyissä mukana ja varsin kiireinen.

Jos et ole toimitsemassa, kilpailemassa tai muuten talkoohommissa, niin kannattaa kisoihin tulla kannustamaan Katajan urheilijoita ihan koko perheen voimin!

Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi!

GP-kisojen sivut löytyvät täältä: http://motonetgp.fi/fi/joensuu

 

Liikuntaleikkikoulujen kakkosjakson ilmoittautuminen on auki

Joensuun Katajan liikuntaleikkikoulujen kakkosjakson ilmoittautuminen on nyt auki. Kakkosjakso alkaa viikolla 28 ja kestää viikolle 32. Ryhmät ja kellonajat ovat samat kuin ykkösjaksollakin. Lapset, jotka jo ykkösjaksossa ilmoittautuivat koko kesäksi, siirretään automaattisesti kakkosjaksolle.

Liikkarit ovat 3-6-vuotiaiden lasten monipuolinen, tavoitteellinen ja hauska liikuntaohjelma. Sen vahvuutena on lasten liikunnallisen kehityksen pohjalta rakennetut tuntimallit ja koulutetut ohjaajat. Liikkariryhmien sisältöä ja ohjausta on Katajassa kehitetty jo pitkään siltä pohjalta, että se palvelee lapsen kehitystä mahdollisimman monipuolisesti. Liikkareissa ei tämän takia vielä suuresti lajitaitojen saloihin mennä, vaan keskitytään oppimaan kehonhallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa sekä kokemaan oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä.

Liikkareiden on tarkoitus kehittää lasten perusliikuntataitoja ennen varsinaisten lajitaitojen opettelua. Pidämme kuitenkin muutaman leikkimielisen yleisurheilukilpailun, jotta lapset pääsevät kokemaan kilpailemisen jännitystä ja riemua.

3-4- sekä 5-6-vuotiaille on tulossa seitsemän ryhmää, joita löytyy kaikilta illoilta maanantaista torstaihin. Lisäksi päiväryhmiä löytyy tiistaille ja hiukan laajemmalla ikäskaalalla (4-6v) lauantaina.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumiset ryhmiin tapahtuvat edelleen myClubin kautta!

Ilmoittautumista varten on siis rekisteröidyttävä MyClubin käyttäjäksi. Jokaiselle lapselle pitää olla oma MyClub-profiili. Nämä voi sitten jälkikäteen yhdistää saman hallinnan alle.

Ryhmät löytyvät kohdasta TAPAHTUMAT, ja sieltä kohdasta MUUT. Ryhmiä voi selata joko listasta tai kalenterista.

 

Harjoitusvuorot

Tällä viikolla tiistaina ja keskiviikkona urheilukenttä on Motonet GP:n käytössä. Jos harjoituksia pidetään, vastuuohjaajat infoavat niistä omia ryhmiään.

Torstaina kentällä alkaa agilitykisojen rakentaminen. Viikonloppuna kenttä on suljettu agilitykisojen takia. Sen jälkeen kentällä on ensi viikolla nurmi huollossa, eikä se ole käytössä. Ratoja ilmeisesti saa käyttää.

Katajan vuorot keskuskentällä ovat alla olevina aikoina. Silloin kentällä useimmiten on harjoitusryhmiä ja kenttä on vain Katajan käytössä. Muina aikoina kentällä voi kyllä käydä, jos sitä ei ole varattu muille seuroille. Kentälle pitäisi tulla myös vuorolista jollekin seinälle.

Niiden urheilijoiden, jotka eivät kuulu harjoitusryhmiin tai niiden ryhmien, jotka eivät treenaa säännöllisesti kannattaa Jarkolle ilmoitella, jos aikovat harjoitella vakiovuororyhmien aikaan. Jarkko voi silloin kertoa onko tilaa ja mikä aika olisi sopivin.

 

Katajan vuorot Keskuskentällä kesällä 2018:

        ma           17:00-20:00

        ti              12:00-13:30 ja 17:30-18:30

        ke            16:00-18:00

        to             17:30-20:30

        pe            12:00-13:30

        la              11:00-12:30

                         

Peruskysymyksiä voi esittää ohjaajille harjoituksen alussa tai lopussa ja muut tiedustelut voi Liikkareiden osalta osoittaa Sanna Neuvoselle ja Urheilukouluryhmien osalta Jarkko Kumpulaiselle.

 

Liikkarivastaava

 Sanna Neuvonen

 sanna.anniina@gmail.com

 0500 427 962

 

Valmennuspäällikkö
Jarkko Kumpulainen

jarkko.kumpulainen@katajayu.fi

040-5700229

 

Lisenssien laskutus

Joensuun Katajan yleisurheilujaosto on tehnyt muutamia muutoksia seuran korvausperusteisiin.

Tästä kesäkaudesta lähtien yleisurheilulisenssit tulevat urheilijan itsensä kustannettavaksi. Edelleen seura hoitaa maksun, mutta laskuttaa sen kerran vuodessa urheilijalta. Tämä laskutus tapahtuu aiemmasta tiedosta poiketen syksyn ryhmien kausimaksujen yhteydessä.

 

Lisenssi on Suomen Urheiluliiton liittovaltuuston päätöksellä pakollinen kilpailulupa kaikissa virallisissa yleisurheilukilpailuissa. Se toimii myös hyvänä tapaturmavakuutuksena v.1999 ja myöhemmin syntyneille. Tapaturmavakuutus kattaa myös seuran harjoituksissa sattuneet vahingot, joten kaikilla harjoituksissa käyville se on välttämätön.

 

Toimisto

Tällä viikolla toimistolla on hyvin kiireistä. Perjantaina paikalla saattaa olla väkeä. 

AJANKOHTAISTA

VIIKKOTIEDOTE VIIKOT 46 (13.-20.11.2018)

Viikkotiedotteessa harjoitusvu…

Kolmion Kirmaus 10.11.2018 - Tulokset

Syksyn ensimmäinen Kolmion Kir…

Synttärisankari - Hertta ja Jutta Heikkinen 24v

Heikkisen sisarukset täyttivät…

Motonet-kuukausikisat 6.11. - TULOKSET

Syyskauden ensimmäiset halliki…

VIIKKOTIEDOTE - VKO 45 (6.-13.11.2018)

Viikkotiedotteessa kilpailuist…

KUUKAUSITIEDOTE - MARRASKUU

Kuukausitiedotteessa kilpailui…

Motonet-kuukausikisat 11.10.2018 - Maastojuoksu

Joensuun Kataja järjesti jo ko…

Toimitsijaottelusta vauhtia talvikauden kisoihin

Lauantaina järjestettiin niin …

Synttärisankari - Heidi Nokelainen 28v

Nokelaisen Heidi täytti vuosia…

VIIKKOTIEDOTE VIIKOT 41-43 (9.10.-29.10.2018)

Viikkotiedotteessa kilpailuist…

Synttärisankari - Teemu Poikolainen 26v

Teemu Poikolainen täytteli taa…

KUUKAUSITIEDOTE - LOKAKUU

Kuukausitiedotteessa kilpailui…

Kataja-hölkkä juostiin aurinkoisessa säässä

Kataja-hölkän miesten puolimar…

Kataja-hölkkä juostaan tulevana lauantaina alkaen klo 11.00

Lauantaina Mehtimäen, Linnunla…

VIIKKOTIEDOTE 39 (25.9.-1.10.2018)

Viikkotiedotteessa kilpailuist…

Harri Nissinen seitsemäs Sm-maratonilla

Joutsenossa juostiin Kullervo-…

SM-maraton vuoden viimeinen SM-kilpailu

Lauantaina juostaan Joutsenoss…

Synttärisankari - Jutta Moilanen 19v.

Kestojuoksija Jutta Moilasella…

VIIKKOTIEDOTE 38 (18.9.-24.9.2018)

Viikkotiedotteessa kilpailuist…

Syyskuun Motonet-kuukausikisoissa kaksi piiriennätystä

Ulkoratakauden viimeisissä kuu…

VIIKKOTIEDOTE 37 (11.9.-17.9.2018)

Viikkotiedotteessa kilpailuist…

Katajan miehille pronssia Sm-viestien toiselta päivältä

Katajan urheilijat jatkoivat h…

Hopeaa ja pronssi Katajan Sm-viestien ensimmäisen päivän saldona

Mikkelin Sm-viestien ensimmäin…

Joensuun Kataja usealla joukkueella Mikkelin Sm-viesteihin

Viikonloppuna kisataan Mikkeli…

KUUKAUSITIEDOTE - SYYSKUU

Kuukausitiedotteessa kilpailui…

Synttärisankari - Jaana Sieviläinen 36v

Pituushyppääjä Jaana Sieviläin…

Joensuun Kataja Seuracup-finaalissa 2018

Kuluneena viikonloppuna kilpai…

Joensuun Kataja Seuracupin TERA-sarjan finaalissa

Joensuun Katajan joukkue kisaa…

VIIKKOTIEDOTE 35 (28.8.-3.9.2018)

Viikkotiedotteessa kilpailuist…

Jessica Miettiselle 22-vuotiaiden moniottelun Sm-pronssia

Jessica Miettinen teki tasaise…