Ilmoittautuminen syksyn yleisurheilukouluihin on nyt auki!

16.8.2017

Syksyn yleisurheilukouluihin ja liikuntaleikkikouluihin voi nyt ilmoittautua. Ilmoittautuminen tapahtuu MyClub-jäsenrekisterin kautta. Sen käytöstä lisää jutun lopussa.

Erilaisia urheiluryhmiä on jälleen kattava valikoima. Suurin osa ryhmistä aloittaa toiminnan syyskuun alussa. Poikkeuksena vanhempien valmennusryhmät, aikuisten yleisurheilukoulu ja uutuutena aloittava Perheryhmä.

 

Perheryhmä 6-8-vuotiaille 22.8.-12.9.

Testaamme uutta harjoitusmuotoa lyhyellä perheryhmäkokeilulla. Ryhmässä toimitaan lapsi-vanhempi-pareina. Joka kerralla lapset ja aikuiset eriytetään hetkeksi myös omiksi ryhmikseen, jotta aikuiset pääsevät myös kokeilemaan ja tutustumaan lajeihin ja suorituksiin.

Ryhmässä tutustutaan neljän kerran aikana kaikkiin yleisurheilun peruslajiryhmiin ja viimeisellä kerralla pidetään leikkimieliset olympialaiset.

Tavoitteena on saada lapset ja vanhemmat yhdessä liikkumaan ja tutustumaan yleisurheiluun ja perusliiketaitoihin kuten juokseminen, heittäminen, hyppääminen.

Perheryhmä on tarkoitettu noin 6-8-vuotiaille. Se on helppo tapa tutustua yleisurheiluun vanhemman kanssa, eikä tarvitse aiempaa yleisurheilukokemusta. Ei kuitenkaan haittaa, vaikka tuota yleisurheilukokemusta olisi.

Osallistuminen vaatii joka kerralle yhden lapsen ja yhden tai useamman yli 15-vuotiaan perheenjäsenen. Kuitenkin niin, että jokaista 6-8-vuotiasta kohden mukana on yksi vanhempi, jotta paritehtävät onnistuvat suunnitellusti.

Ilmoittautumiset myClubin kautta. Mukaan otetaan ensimmäiset 15 lasta.

 

LIIKUNTALEIKKIKOULUT (3-6-vuotiaille)

Liikuntaleikkikoulussa lapsi oppii kehonhallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa sekä kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Liikuntaleikkikoulu kehittää lasten perusliikuntataitoja ennen varsinaisten lajitaitojen opettelua.

Olemme täksi syksyksi vieneet Liikkarit täysin uusiin paikkoihin. Osaksi tämä johtuu salivuorojen suuresta kysynnästä, mutta osaksi myös siitä, että haluamme pitää Liikkarit saleissa, joissa esimerkiksi ylioppilaskirjoitusten aiheuttamia katkoja käyttöön ei tule. Yksi syy siirtää ryhmiä on ollut myös sijaintitoiveet. Esim. Karhunmäen suunnalla on valtava määrä lapsiperheitä ja sieltä on tullut myös paljon toiveita yleisurheilutoiminnan viemiseksi lähemmäs.

Jos joihinkin ryhmiin tulee todella paljon ilmoittautumisia, pyrimme resurssien ja tilojen rajoissa katsomaan, saisiko jostain päin tilat lisäryhmälle.

Liikuntaleikkikouluista vastaa:
Marinia Sorjonen-Ward
0504356863
mariniar@student.uef.fi


Maanantai

-          Kuperkeikka (5-6-vuotiaat), Mutalan koulun Sali, klo 17-18

-          Kipitys (3-4-vuotiaat), Karhunmäen koulu, klo 17-17.45

-          Voltti (5-6-vuotiaat), Karhunmäen koulu, klo 17.45-18.30

         Keskiviikko

-          Temppu (3-4-vuotiaat), Tikkamäentien iso sali, klo 17-17.45

-          Pomppu (5-6-vuotiaat), Tikkamäentien iso sali, klo 18-19

Torstai

-          Spurtti (3-4-vuotiaat), Karhunmäen koulu, klo 16.30-17.15

-          Hyppely (5-6-vuotiaat), Karhunmäen koulu, klo 17.15-18

-          Kirmaus (3-4-vuotiaat), Tikkamäentien pieni sali, klo 18-18.45 

 

URHEILUKOULURYHMÄT 7-10-VUOTIAILLE

7-9-vuotiaiden yleisurheilukoulussa keskitytään perusliikkumiseen ja kehonhallinnan edelleen kehittämiseen. Harjoituksissa kehitetään lasten motorisia ja sosiaalisia taitoja sekä innostetaan lapsia liikkumaan monipuolisesti.

Ryhmät harjoittelevat eri yleisurheilulajien (juoksu-, hyppy- ja heittolajit) perustekniikoita sekä yleistaitavuutta kehittäviä harjoitteita. Harjoituksissa pyritään monipuoliseen liikkumiseen pelejä ja leikkejä unohtamatta.

Urheilukouluryhmät 7-vuotiaista ylöspäin harjoittelevat syyskuun alun Keskuskentällä ja siirtyvät syyskuun lopussa Areenalle.

-          Harrasteryhmä (7-10-vuotiaille), keskiviikkoisin klo 18-19

-          Loikka (10-08-syntyneille), tiistaisin ja torstaisin klo 17-18.30

Urheilukouluista vastaa:
Valmennuspäällikkö
Jarkko Kumpulainen
jarkko.kumpulainen@katajayu.fi
040-5700229

 

URHEILUKOULURYHMÄT 11-15-VUOTIAILLE

Tavoitteena on oppia kaikkien yleisurheilulajien sekä perusharjoitteiden suoritustekniikat. Ryhmän on tarkoitus olla hyvä ponnahduslauta vanhemman iän yleisurheiluharjoittelulle.

Harjoitellaan herkkyyskaudet huomioiden monipuolisuutta korostaen. Kaiken harjoittelun perustana on määräpohjainen juoksuharjoittelu. Harjoitellaan kaikkien yleisurheilulajien perusteet, samoin myös perusteet oheisharjoittelusta (nopeus-, kestävyys-, kimmoisuus-, voima-, kehonhallinta- ja liikkuvuusharjoittelu)

Urheilukouluryhmät 11-vuotiaista ylöspäin harjoittelevat syyskuun alun Keskuskentällä ja siirtyvät syyskuun lopussa Areenalle.

-          Kinkka (07-05-syntyneille), maanantaisin klo 17.30-19 ja keskiviikkoisin klo 17-18.30

-          Harrasteryhmä (11-15-vuotiaille), keskiviikkoisin klo 17-18.30

-          MP-ryhmä (05-03-syntyneet), maanantaisin klo 17.30-19, keskiviikkoisin klo 17-18.30 ja             torstaisin klo 17.30-19

Urheilukouluista vastaa:
Valmennuspäällikkö
Jarkko Kumpulainen
jarkko.kumpulainen@katajayu.fi
040-5700229

 

AIKUISTEN YLEISURHEILUKOULU

Yleisurheilukoulu koostuu kymmenestä puolentoista tunnin harjoituskerrasta, joista jokainen sisältää lajiharjoitusten lisäksi jonkin yleistaitavuutta ja perusominaisuuksia (nopeus, voima, kestävyys, liikkuvuus) tai näiden johdannaisia (mm. ketteryys, lihaskunto, nopeusvoima, vartalon hallinta) kehittävän osion.

Aikuisten yleisurheilukoulu on tarkoitettu yleisurheilusta kiinnostuneille ja sitä kokeilemaan haluaville aikuisille. Urheilukoulu ei vaadi aiempaa yleisurheilutaustaa vaan antaa mahdollisuuden uuden lajin kokeilemiseen “aikuisiällä”. Aikuisten ryhmä on myös erinomainen vaihtoehto niille, jotka omassa nuoruudessaan ovat harrastaneet yleisurheilua ja haluavat nyt lähteä uudestaan harrastamaan lajia.

-          Aikuisten yleisurheilukoulu, torstaisin 17.30-19.00

Urheilukouluista vastaa:
Valmennuspäällikkö
Jarkko Kumpulainen
jarkko.kumpulainen@katajayu.fi
040-5700229

 

MYCLUB-JÄSENPALVELU

Katajan yleisurheilujaosto on ottanut käyttöön myClub-jäsenpalvelun, jonka kautta ilmoittaudutaan ryhmiin jatkossa. Ohjelman käyttöönoton tarkoituksena on helpottaa tiedottamista sekä mm. jäsentietojen ja maksujen hallintaa. Aiemmin tietoja on jouduttu siirtelemään paikasta toiseen, mutta nyt tiedot löytyvät helposti ja kootusti.

Kirjautumalla sisään myClubiin pääset seuraamaan tiedotuksia harjoituksista (jotka ohjautuvat myös sähköpostiin), tai muusta seuran toiminnasta (mm. tapahtumat, tempaukset…) sekä muokkaamaan jäsentietojasi.

Urheilukoululaisten ilmoittautuminen

Osoitteessa myclub.katajayu.fi pääsee ilmoittautumaan ryhmiin (”Ilmoittaudu nyt”). Kirjautuakseen myClubiin, ohjelmaan tulee rekisteröityä ”uutena jäsenenä”. Lomakkeeseen täytetään lapsen tiedot. Jos lapsia on useampi, tulee kaikille tehdä omat tunnukset. Ryhmään osallistuminen tulee vahvistaa vielä ”Tallenna ja jatka”-osion jälkeen vielä uudelleen ”Ilmoittaudu nyt”!

Jäsenet

Myös nykyiset jäsenet rekisteröityvät myClubiin, jotta saamme kaikkien jäsenten tiedot samaan paikkaan. Perhejäsenet tallentavat yhden perheenjäsenen tiedot ja laittavat "muuta huomioitavaa"-kohtaan merkinnän "perhejäsenyys" ja perheenjäsenten nimet. Oman jäsentasonsa pääsee määrittämään "Jäsenyydet"-kohdassa, kun muut tiedot on tallennettu. Myös jäsenmaksut tulevat myClubin kautta jatkossa.

Jäsenmaksut

Jäsenmaksu tulee maksaa, jos osallistuu seuran toimintaan ja kilpailuihin. 3-6-vuotiailta emme jäsenmaksua kuitenkaan velvoita.

Joensuun Katajan jäsenmaksut toimintakaudelle 2017-2018 ovat seuraavat: henkilöjäsenmaksu 25 euroa (alle 12-vuotiailta 15 euroa) ja perhejäsenmaksu 40 euroa. Kannattajajäsenmaksun suuruus on 100 euroa.

Jos sinulle ilmenee kysyttävää myClubin käytöstä, ota yhteys jarkko.kumpulainen@katajayu.fi tai tomi.pyylampi@katajayu.fi

AJANKOHTAISTA

Synttärisankari - Katri Hirvonen 28v

Hirvosen Katri täytti aika kau…

VIIKKOTIEDOTE 29 (17.7.-23.7.2018)

Viikkotiedotteessa kilpailuist…

Tiistaina jaettiin moniotteluiden pm-mitaleita Kiihtelysvaarassa

Kiihtelysvaara oli näyttämönä,…

VIIKKOTIEDOTE 28 (10.7.-16.7.2018)

Viikkotiedotteessa kilpailuist…

KUUKAUSITIEDOTE - HEINÄKUU

Kuukausitiedotteessa kilpailui…

Joensuu Games onnistui kokonaisuudessaan hienosti

Joensuu Games eli iltapäivän a…

Karjalaisen IpanaSprintissä yli 300 lasta

Pilvet väistyivät Karjalaisen …

VIIKKOTIEDOTE 27 (3.7.-9.7.2018)

Viikkotiedotteessa kilpailuist…

Viikonlopun karnevaaleissa tuli kovia tuloksia

Viime viikonloppuna kilpailuis…

Motonet GP:n toimitsijainfo tiistaina 3.7. klo 16.30

Joensuun Motonet GP:n toimitsi…

Karjalaisen IpanaSprintti tiistaina klo 17:30-19:30

Motonet GP:n aattona 3-10-vuot…

VIIKKOTIEDOTE 26 (26.6.-2.7.2018)

Viikkotiedotteessa kilpailuist…

Liikuntaleikkikoulujen kakkosjakson ilmoittautuminen on auki

Joensuun Katajan liikuntaleikk…

Kataja hyvässä vauhdissa Seuracupissa

Seuracupin ensimmäisessä piiri…

VIIKKOTIEDOTE 25 (19.6.-25.6.2018)

Kuukausitiedotteessa kilpailui…

Viikonlopun tulossatoa

Viime viikon loppuviikko oli y…

Motonet-kuukausikisojen tulokset 14.6.2018

Motonet-kuukausikisat käytiin …

VIIKKOTIEDOTE – VKO 24 (12.6.-18.6.2018)

Kuukausitiedotteessa kilpailui…

VIIKKOTIEDOTE 23 (5.6.-11.6.2018)

Kuukausitiedotteessa kilpailui…

Alina Tikka ja Nella Voutilainen ratakävelyn piirinmestareiksi

Torstai-iltana käveltiin Hamma…

KUUKAUSITIEDOTE - KESÄKUU

Kuukausitiedotteessa kilpailui…

VIIKKOTIEDOTE – VKO 22 (29.5.-4.6.2018)

Tiedotteessa kilpailuista, har…

PKO Games, 2. päivän tulokset

PKO Gamesien 2. päivän tulokse…

PKO-Games avattiin rivakasti Seuraottelun värittämänä.

Toukokuun viimeisen viikonlopu…

1. päivän tulokset

Seuraottelun ja PKO Gamesien 1…

PKO Gamesien ja Seuraottelun tulospalvelu

Viikonlopun PKO Gamesien ja Se…

PKO-Gamesin huippulajeina naisten 100m ja miesten pituus

PKO-Games järjestetään kaksipä…

Synttärisankari - Lassi Etelätalo 30v.

Lassikin täytti tuossa kaiken …

VIIKKOTIEDOTE – VKO 21 (22.5.-28.5.2018)

Tiedotteessa kilpailuista, har…

Liperin pm-maastoista Katajalle 15 kultaa

Liperin pm-maastot juostiin no…