LOIKKA-ryhmät (2010-2012 syntyneet) - Kevät 2020

 

TAVOITE

8-10-vuotiaiden yleisurheilukoulussa keskitytään perusliikkumiseen ja kehonhallinnan edelleen kehittämiseen. Harjoituksissa kehitetään lasten motorisia ja sosiaalisia taitoja sekä innostetaan lapsia liikkumaan monipuolisesti.

SISÄLTÖ

Molemmat ryhmät harjoittelee kahdesti viikossa eri yleisurheilulajien (juoksu-, hyppy- ja heittolajit) perustekniikoita sekä yleistaitavuutta kehittäviä harjoitteita. Harjoituksissa pyritään monipuoliseen liikkumiseen pelejä ja leikkejä unohtamatta.

KENELLE

Suunnattu vuoden 2020 aikana 8-10-vuotta täyttäville. Keväällä 2020 on kaksi ryhmää tälle ikäluokalle, jotka molemmat harjoittelee kahdesti viikossa. 

Loikka-Kilpa-ryhmä on suunnattu kilpaileville tai kilpailemaan opetteleville lapsille.

Loikka sellaisille lapsille jotka eivät vielä halua kilpailla mutta haluavat harjoitella yleisurheilulajeja kahdesti viikossa.

MILLOIN

Kevätkausi 2020 (7.1.-29.4.) molemmat ryhmät harjoittelevat tiistaisin klo 17.00-18.30 ja torstaisin klo 17.00-18.30 ) Joensuun Areenalla ja sen lähiympäristössä.

HINTA

Kevätkausi (7.1.-29.4.) 185€.

Jos etukäteen on tiedossa, ettei lapsi pääse kuin kerran viikossa harjoituksiin toisten harrastusten takia ja haluaa ehdottomasti olla mukana näissä ryhmissä, ilmoittautuessa kerro se "VIESTI JÄRJESTÄJÄLLE" kohdassa myclubissa.

Sisaralennus 25€ / kausi perheen toisesta lapsesta alkaen.

LISENSSI

Lapsi tarvitsee lisenssin kaudelle 2020, jos käy missä tahansa Suomen Urheiluliiton alaisessa kilpailuissa, kuten seuran järjestämissä Kuukausikilpailuissa, pm-kilpailuissa tai missä tahansa yleisurheilukilpailussa. Lisenssin jokainen hankkii itse täältä: https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/yleisurheilulisenssien-ostaminen/

Lisenssi kaudelle 2020 tulee voimaan ostaessasi sen lokakuun alussa tai sen jälkeen. Lisenssiin voi myös ostaa edellisesti tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa SUL:n seurojen harjoituksissa ja kilpailuissa. Suosittelemme kaikkia ostamaan lisenssin.

 

SEURAN JÄSENMAKSU

Jäsenmaksu tulee maksaa kerran vuodessa, jos osallistuu seuran toimintaan ja kilpailuihin. Liikuntaleikkikouluilta (alle 6v) emme jäsenmaksua kuitenkaan velvoita.

Joensuun Katajan jäsenmaksut kaudelle 2019-2020 ovat seuraavat: henkilöjäsenmaksu 25 euroa (alle 16-vuotiailta 15 euroa) ja perhejäsenmaksu 40 euroa. Kannattajajäsenmaksun suuruus on 100 euroa.


ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumiset ryhmiin ainoastaan myClubin kautta 

Kilpa ryhmään siirrämme suoraan kaikki syksyllä mukana olleet ja mikäli lapsi ei jatka niin ilmoita siitä valmennuspäällikkölle ja otamme pois ryhmästä ettemme lähetä turhaan laskua.

OHJAAJAT

Loikka-kilparyhmän vastuuohjaaja: Atso Vänskä 0443344132

Ohjaaja: Taija Tirkkonen

 

Loikka-ryhmän vastuuohjaaja: Lotta Harju: lottaharju97@gmail.com, 0505349314

Ohjaajat: Laura Decrette, Oona Rimpilä

 

LISÄTIETOA JA TIEDUSTELUT

Valmennuspäällikkö Jarkko Kumpulainen (jarkko.kumpulainen@katajayu.fi)

Nuorisovalmennuspäällikkö Meri Mikkonen (meri.mikkonen@katajayu.fi)