AIKUISTEN YLEISURHEILUKOULU

Kevätkausi 2018 alkaa torstaina 18.1. klo 17.30.

Sisältö

Yleisurheilukoulu koostuu kymmenestä puolentoista tunnin harjoituskerrasta, joista jokainen sisältää lajiharjoitusten lisäksi jonkin yleistaitavuutta ja perusominaisuuksia (nopeus, voima, kestävyys, liikkuvuus) tai näiden johdannaisia (mm. ketteryys, lihaskunto, nopeusvoima, vartalon hallinta) kehittävän osion.

Kenelle

Aikuisten yleisurheilukoulu on tarkoitettu yleisurheilusta kiinnostuneille ja sitä kokeilemaan haluaville aikuisille. Urheilukoulu ei vaadi aiempaa yleisurheilutaustaa vaan antaa mahdollisuuden uuden lajin kokeilemiseen “aikuisiällä”. Aikuisten ryhmä on myös erinomainen vaihtoehto niille, jotka omassa nuoruudessaan ovat harrastaneet yleisurheilua ja haluavat nyt lähteä uudestaan harrastamaan lajia.

Milloin 

Kevät (18.1.2018 alkaen ja kestäen Vapun seudulle joko viikolle 18 tai 19):

Torstaisin klo 17.30-19.00 Joensuu Areenalla ja sen lähiympäristössä.

Hinta

Kevätkauden (10 krt) urheilukoulun hinta on 120 euroa ja opiskelijoilta/eläkeläisiltä/Katajan jäseniltä 80 euroa. Urheilukoulumaksu laskutetaan urheilukoulun alettua. Yksittäinen harjoituskerta maksaa 12 euroa (opiskelijat/eläkeläiset/Katajan jäsenet 8 euroa). Kertamaksu maksetaan harjoituksen alussa valmentajalle.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset harjoituskerroille myClubin kautta.

Ilmoittautuminen kevään harjoituksiin alkaa keskiviikkona 20.12.2017

Lisätietoja Jarkko Kumpulainen (jarkko.kumpulainen@katajayu.fi)

Valmentajat 

Ryhmän valmentaja: Meri Mikkonen 0400375692 meri_mikkonen@hotmail.com