Ajankohtaista

Synttärisankari - Jutta Moilanen 19v.

Kestojuoksija Jutta Moilasella on takana hyvä kausi, Sm-mitali ja Kalevan kisa -debyytti. Mitäs liikkuu mielessä näin syyskaudella?

VIIKKOTIEDOTE 38 (18.9.-24.9.2018)

Viikkotiedotteessa kilpailuista, harjoitusvuoroista ja -ryhmistä, Liikkariryhmistä, Kataja-hölkästä, toimitsijaottelusta ja toimiston asioista.

Syyskuun Motonet-kuukausikisoissa kaksi piiriennätystä

Ulkoratakauden viimeisissä kuukausikisoissa tehtiin kosteasta säästä kovia tuloksia. Kovimmista vastasivat Pyhäselän Urheilijoiden Riikka Jokinen ja Katajan Santeri Kekarainen. Molemmat juoksivat 200 metrin aidoissa piiriennätyksen.Riikka 13- ja Santeri 12-vuotiaiden sellaisen.

VIIKKOTIEDOTE 37 (11.9.-17.9.2018)

Viikkotiedotteessa kilpailuista, harjoitusvuoroista ja -ryhmistä, syksyn ryhmiin ilmoittautumisesta, Kataja-hölkästä ja toimiston asioista.

Katajan miehille pronssia Sm-viestien toiselta päivältä

Katajan urheilijat jatkoivat hyvällä kululla myös Sm-viestien toisena päivänä. Miesten 4x1500 metrin viestin joukkue otti komeasti pronssia eilisen 4x800 metrin mitalin kaveriksi.

Hopeaa ja pronssi Katajan Sm-viestien ensimmäisen päivän saldona

Mikkelin Sm-viestien ensimmäinen päivä oli Katajalle hieno. Miehet ottivat 4x800 metrin hopeaa ja 19-vuotiaat miehet 3x800 metrin pronssia.

Joensuun Kataja usealla joukkueella Mikkelin Sm-viesteihin

Viikonloppuna kisataan Mikkelissä Sm-viestit, jonne Katajalta on ilmoitettu 12 joukkuetta. Osalla joukkueista on hyviäkin mahdollisuuksia mitaleille.

KUUKAUSITIEDOTE - SYYSKUU

Kuukausitiedotteessa kilpailuista, harjoitusvuoroista, Syksyn ryhmiin ilmoittautumisesta sekä toimiston asioista.

Synttärisankari - Jaana Sieviläinen 36v

Pituushyppääjä Jaana Sieviläinen alkaa pikkuhiljaa palailla tositoimiin. Joko tosiharjoittelun pariin on päästy?

Joensuun Kataja Seuracup-finaalissa 2018

Kuluneena viikonloppuna kilpailtiin vuoden 2018 Seuracup-finaalit. Joensuun Kataja selvitti kahden kotikentällä käydyn piirikilpailun jälkeen jälleen paikkansa isoimpien kuntien sarjan loppukilpailuun, jonka näyttämönä toimi Tapio Rautavaaran kenttä Nokialla. Joukkueen sijoitukseksi muodostui lopulta 15. Siihen johtaneista vaiheista pieni kertomus ohessa.

Joensuun Kataja Seuracupin TERA-sarjan finaalissa

Joensuun Katajan joukkue kisaa tänään TERA-sarjan (isoimmat kunnat) finaalissa Nokialla.

VIIKKOTIEDOTE 35 (28.8.-3.9.2018)

Viikkotiedotteessa kilpailuista, harjoitusvuoroista ja -ryhmistä, syksyn ryhmiin ilmoittautumisesta, Seuracup-finaalista, Kataja-hölkästä ja toimiston asioista.

Jessica Miettiselle 22-vuotiaiden moniottelun Sm-pronssia

Jessica Miettinen teki tasaisen sarjan nuorten Sm-moniotteluissa ja kaappasi itselleen 22-vuotiaiden 7-ottelupronssin. Myös muut Katajan ottelijat olivat pistevauhdissa osittain rajuista olosuhteista huolimatta.

Synttärisankari - Samuel Auvinen 17v.

Ratojen liinatukka, Samuel Auvinen täytti myös vuosia. Millaisin miettein mies on palannut koulun penkille?

Syksyn yleisurheilukouluihin voi nyt ilmoittautua

Tässä vaiheessa ilmoittautuminen aukeaa vain yleisurheilukouluihin. Liikuntaleikkikoulujen (3-6-vuotiaille) ilmoittautuminen aukeaa syyskuun alussa. Liikuntaleikkikoulut alkavat lokakuun alussa.

VIIKKOTIEDOTE 34 (21.8.-27.8.2018)

Viikkotiedotteessa kilpailuista, harjoitusvuoroista ja -ryhmistä, syksyn ryhmiin ilmoittautumisesta, Seuracup-finaalista ja toimiston asioista.

Nella Voutilaiselle pm-kultaa

Pm-moniottelut käytiin läpi monien piirinennätysten värittämänä. Kovimpia tuloksia tehtailivat tuttuun tapaan Topi Parviainen keihäässä ja Eero Mauro 60m aidoissa ja sitä myötä koko ottelussa. Tytöissä varsinaiset ottelut olivat kovatasoisia.

Pm-moniotteluiden live-tulokset

Live-tulokset löytyvät täältä.

VIIKKOTIEDOTE 33 (14.8.-20.8.2018)

Viikkotiedotteessa kilpailuista, harjoitusvuoroista ja -ryhmistä, Seuracup-finaalista ja toimiston asioista.

Rasmus Lehikoiselle Sm-pronssia 300 metriltä

SM-kisojen viimeinen päivä antoi lopulta sen mitalin ja pari läheltä piti -tilannetta. Joka tapauksessa hienoja suorituksia jälleen niin Espoosta kuin Saarijärveltä.