Ajankohtaista

Viikkotiedote 33 (10.-17.8.2020)

Tiedotteessa poimintoja viime viikon kisoista, ajankohtaisia asioita, tulevista kilpailuista kuten Seuracupin piirikisa, ilmoittautumisohjeita, syksyn ryhmistä, lisenssiasiaa, Areenan harjoitusvuoroista, someasiaa ja toimiston kuulumiset.

Neljä mitalia ja 11 pistesijaa Pedersören 16-17-vuotiaiden SM-kisoista

Siiri Nyyssönen loikki mestariksi, nuorille miehille kolme mitalia!

Naantalista kaksi mitalia ja kaksi pistesijaa

Isko Kovanen ja Alina Tikka 14-15-vuotiaiden SM-mitaleilla Kuparivuoren kentällä!

Seuracupin piirikisan alustava joukkue

Seuracupin piirikisoja pidetään tänä poikkeuksellisena kesänä vain yksi osakilpailu ja se on pohjois-karjalan piirin osalta Kiihtelysvaarassa ke 12.8. klo 17.30 alkaen.

Viikkotiedote 32 (3.-10.8.2020)

Tiedotteessa poimintoja viime viikon kisoista, ajankohtaisia asioita, syksyn ryhmistä, tulevista kilpailuista ja niihin ilmoittautumisohjeita, lisenssiasiaa, Areenan harjoitusvuoroista, someasiaa ja toimiston kuulumiset.

92 mitalia Outokummun huipentumasta

13-vuotiaat mitalirohmuina, Riikka Jokiselle piirinennätys Outokummun piirinmestaruushuipentumassa.

Viikkotiedote 31 (27.7.-3.8.2020)

Tiedotteessa poimintoja viime viikon kisoista, ajankohtaisia asioita, tulevista kilpailuista ja niihin ilmoittautumisohjeita, lisenssiasiaa, kesän ryhmistä, Areenan harjoitusvuoroista, someasiaa ja toimiston kuulumiset.

Viikkotiedote 30 (20.-27.7.2020)

Viikkotiedotteessa tulospoimintoja, tulevia kilpailuja ja lisenssiasiaa.

Viikkotiedote 29 (13.-20.7.2020)

Tiedotteessa menestyspoimintoja menneeltä viikolta, tulevia kilpailuja ja niihin ilmoittautumisohjeita, lisenssiasiaa, Areenan harjoitusvuorot sekä toimiston kuulumiset.

Kuopiossa vahva Kataja-panos

Kahdeksan kultaa, SM-rajoja ja piirinennätys Hannes Junior Gamesin saldona.

Viikkotiedote 28 (6.-13.7.2020)

Tiedotteessa menestyspoimintoja viime viikon kisoista, kesän ryhmistä, Areenan harjoitusvuoroista, tulevista kilpailuista ja niihin ilmoittautumisohjeita, lisenssiasiaa, someasiaa ja toimiston kuulumiset.

Viikkotiedote 27 (29.6.-6.7.2020)

Tiedotteessa tulospoimintoja viime viikon kisoista, kesän ryhmistä, Areenan harjoitusvuoroista, tulevista kilpailuista ja niihin ilmoittautumisohjeita, lisenssiasiaa, someasiaa ja toimiston kuulumiset.

Viikkotiedote 26 (22.-29.6.2020)

Tiedotteessa tulospoimintoja viime viikon kisoista, Areenan harjoitusvuoroista, tulevista kilpailuista ja niihin ilmoittautumisohjeita, lisenssiasiaa, someasiaa ja toimiston kuulumiset.

Hämäläinen jatkoi ennätysvauhdissa Saarijärvellä

Viikkotiedote 25 (15.-22.6.2020)

Tiedotteessa tulospoimintoja viime viikon kisoista, harjoitusryhmistä, Areenan harjoitusvuoroista, tulevat kilpailut, lisenssiasiaa, maratonkoulusta, someasiaa ja toimiston kuulumiset.

Viikkotiedote 24 (8.-15.6.2020)

Tiedotteessa tuloksia kesän ensimmäisistä kisoista, harjoitusryhmistä ja niihin ilmoittautumisesta, Areenan harjoitusvuoroista, tulevat kilpailut, maratonkoulusta, Ana-Sportin tuotealennuksista, someasiaa ja toimiston kuulumiset.

Kesä käyntiin ja jäähyväiset kentälle Keskuskenttä Memorialissa

3000 metrin juoksu kilpailuiden parasta antia

Viikkotiedote 23 (1.-8.6.2020)

Tiedotteessa seura-asuista, kesän harjoitusryhmistä ja niihin ilmoittautumisesta, keskuskentän sekä Areenan harjoitusvuoroista, tulevat kilpailut, maratonkoulusta, Ana-Sportin tuotealennuksista, someasiaa ja toimiston kuulumiset.

Kesän treenikausi alkaa

Infoa kesän treenikauden aloituksesta

Viikkotiedote 22 (25.5.-1.6.2020)

Tiedotteessa seura-asuista, Katajan liikuntabingosta, kesän harjoitusryhmistä ja niihin ilmoittautumisesta, keskuskentän harjoitusvuoroista, maratonkoulusta, somen harjoitusvinkeistä sekä suoritushaasteista, Ana-Sportin tuotealennuksista, someasiaa ja tulevat kilpailut.