Ajankohtaista

Liikuntaleikkikoulujen kakkosjakson ilmoittautuminen on auki

Joensuun Katajan liikuntaleikkikoulujen kakkosjakson ilmoittautuminen on nyt auki. Kakkosjakso alkaa viikolla 28 ja kestää viikolle 32. Ryhmät ja kellonajat ovat samat kuin ykkösjaksollakin. Lapset, jotka jo ykkösjaksossa ilmoittautuivat koko kesäksi, siirretään automaattisesti kakkosjaksolle

Kataja hyvässä vauhdissa Seuracupissa

Seuracupin ensimmäisessä piirikilpailussa Kataja keräsi reilut 13500 pistettä ja on vahvasti matkalla valtakunnan finaaliin.

VIIKKOTIEDOTE 25 (19.6.-25.6.2018)

Kuukausitiedotteessa kilpailuista, Seuracupista, harjoitusvuoroista, lihashuolto- ja liikkuvuustunneista sekä toimiston asioista.

Viikonlopun tulossatoa

Viime viikon loppuviikko oli yleisurheilun osalta tiivis. Kisoja järjestettiin ympäri Suomea ja vähän Suomen rajojen ulkopuolellakin. Siis sellaisia, missä katajalaisia oli mukana.

Motonet-kuukausikisojen tulokset 14.6.2018

Motonet-kuukausikisat käytiin lämpimässä säässä Keskuskentällä. Mukana oli tällä kertaa myös vierailijoita Joensuun Mailan junioreista.

VIIKKOTIEDOTE – VKO 24 (12.6.-18.6.2018)

Kuukausitiedotteessa kilpailuista, Seuracupista, harjoitusvuoroista, lihashuolto- ja liikkuvuustunneista sekä toimiston asioista.

VIIKKOTIEDOTE 23 (5.6.-11.6.2018)

Kuukausitiedotteessa kilpailuista, harjoitusvuoroista, lihashuolto ja liikkuvuustunneista sekä toimiston asioista.

Alina Tikka ja Nella Voutilainen ratakävelyn piirinmestareiksi

Torstai-iltana käveltiin Hammaslahdessa ratakävelyn pm-kisat. Katajalaista Alina Tikka ja Nella Voutilainen kävelivät hyvillä ajoilla mestareiksi.

KUUKAUSITIEDOTE - KESÄKUU

Kuukausitiedotteessa kilpailuista, harjoitusvuoroista, kesän ryhmistä, lihashuolto ja liikkuvuustunneista sekä toimiston asioista.

VIIKKOTIEDOTE – VKO 22 (29.5.-4.6.2018)

Tiedotteessa kilpailuista, harjoitusvuoroista, kesän ryhmiin ilmoittautumisesta, sekä toimiston aukioloista.

PKO Games, 2. päivän tulokset

PKO Gamesien 2. päivän tulokset.

PKO-Games avattiin rivakasti Seuraottelun värittämänä.

Toukokuun viimeisen viikonlopun perinne, PKO-Games oli avauspäivän osalta erittäin hektinen. Talven jälkeen piti hiukan puhallella pölyjä kentältä, jotta homma alkaa pyöriä. Pienen yskähtelyn jälkeen osaava toimitsijakaarti saikin rutiinista kiinni ja päästiin tulosten tekoon. Tämän lisäksi viime vuosilta tuttu vesisade loisti poissaolollaan. Aurinko paistoi ja lämpöä oli reilusti yli hellerajan.

1. päivän tulokset

Seuraottelun ja PKO Gamesien 1. päivän tulokset.

PKO Gamesien ja Seuraottelun tulospalvelu

Viikonlopun PKO Gamesien ja Seuraottelun tuloksia voi seurata taas Tuloslistan kautta. Ohessa suorat linkit.

PKO-Gamesin huippulajeina naisten 100m ja miesten pituus

PKO-Games järjestetään kaksipäiväisenä kisana tulevana viikonloppuna. Osana sitä käydään myös perinteinen seuraottelu Joensuun Katajan, Kuopion Reippaan ja Savonlinnan Riennon välillä. Tällä kertaa mukaan tulee myös Pohjois-Karjalan muista seuroista koottu yhdistelmäjoukkue. Kisassa 11-15-vuotiaat mittelevät eri lajeissa siten, että joka joukkueesta valitaan kaksi osallistujaa lajia kohden. Lopuksi juostaan jännittävä 12x60 metrin sukkulaviesti.

Synttärisankari - Lassi Etelätalo 30v.

Lassikin täytti tuossa kaiken ohessa 30 vuotta. Onko aikuisuus saanut miehestä otteen? Entä lentääkö keppi?

VIIKKOTIEDOTE – VKO 21 (22.5.-28.5.2018)

Tiedotteessa kilpailuista, harjoitusvuoroista, kesän ryhmiin ilmoittautumisesta, PKO-Gamesista ja Seuraottelusta sekä toimiston aukioloista.

Liperin pm-maastoista Katajalle 15 kultaa

Liperin pm-maastot juostiin noin 150 juoksijan voimin aurinkoisessa ja suhteellisen lämpöisessä kelissä. Katajalle tuli kahdeksan henkilökohtaista ja 7 joukkuekultaa. Muita mitaleita tuli roppakaupalla, josta kiitosta voi osoittaa myös Katajan hiihtojaostolle, joka oli hienosti vahvistamassa Katajan joukkuetta.

Piirinmestaruusmaastot juostaan lauantaina Honkalammella

Honkalampi keräsi viime vuonna hyvin porukkaa pm-maastoihin. Niin se näyttäisi keräävän myös tänä vuonna, sillä lähes viiteentoista vuoteen ei ole pm-maastot keränneet näin paljon juoksijoita.

VIIKKOTIEDOTE – VKO 20 (15.5.-21.5.2018)

Tiedotteessa kilpailuista, harjoitusvuoroista, kesän ryhmiin ilmoittautumisesta, PKO-Gamesista ja Seuraottelusta sekä toimiston aukioloista.