Ajankohtaista

Kolmion Kirmaus 14.10.2017

Ensimmäinen Kolmion Kirmaus on juostu. Tässä tulokset väliaikoineen.

VIIKKOTIEDOTE - VKO 41-42

Tiedotteessa kuukausikisoista, vanhempainilloista, harjoitusvuoroista, Kolmion Kirmauksesta sekä toimiston aukioloista.

Vanhempainillat viikolla 41

Järjestämme tulevalla viikolla vanhempainillat urheilukouluryhmille. Liikuntaleikkikouluryhmien (3-6-vuotiaat) vanhempainiltoja pidetään vasta syysloman jälkeen.

Synttärisankari - Heidi Nokelainen 27v.

Heidi Nokelainen pääsee hiukan myöhässä synttärihaastattelun uhriksi. Tästä sitä kuitenkin voi kuulumisia lueskella.

Kuukausitiedote - Lokakuu

Kuukausitiedotteessa kilpailuista, harjoitusvuoroista, aikuisten yleisurheilukoulusta, leireistä, toimitsijaottelusta sekä toimiston aukioloajoista.

Synttärisankari - Teemu Poikolainen 25v.

Viitasaaren lahja Joensuun kiekonheitolle eli Teemu Poikolainen saa tänään varttisatasen täyteen. Miten kulkee metsien miehen harjoittelu?

VIIKKOTIEDOTE - VKO 38-39

Tiedotteessa vähän kisoista, harjoitusvuoroista , toimitsijaottelusta ja toimiston väen lomista.

Simo-Pekka Fincke viides Sm-maratonilla

Jyväskylässä kilpailtiin maratonin Suomen mestaruuksista. Voittoon juoksi ylivoimaisesti JKU:n Jaakko Nieminen, mutta hienosti juoksi myös Katajan Simo-Pekka Fincke ollen maalissa viides.

Siltajuoksu 2017 - Tulokset

Kolmas Siltajuoksu juostiin kylmähkössä kelissä. Miesten kolmosen nopein oli Katajan Jani Huovinen, kun taas naisten voitto meni Katajan Jutta Moilaselle. Pitkällä matkalla miehissä juhli Kuusiston Jylhän Kari Heikura, joka on saanut loppukesäksi tossun syönnille.

VIIKKOTIEDOTE – VKO 37 (ti 12.9.-ma 19.9.)

Tiedotteessa vähän kisoista, harjoitusvuoroista ja Siltajuoksusta.

Viikonlopun tulossatoa

Viikonlopun aikana Katajan väkeä oli Pyhäselässä kisaamassa. Muutamia ennätyksiäkin nähtiin.

Eekille 10-ottelun Sm-hopeaa!

Kataja menestyi hyvin Sm-moniotteluissa Hyvinkäällä ja Riihimäellä. Eeki Kokkonen otti hienosti hopeaa ja 14-vuotiaat joukkuemitaleita jopa kaksin kappalein.

Nuorten Sm-moniottelut Hyvinkäällä ja Riihimäellä

Viikonloppuna käydään nuorten Sm-moniottelut Hyvinkäällä ja Riihimäellä. Katajan leiristäkin on väkeä mukana.

Motonet-kuukausikisat 7.9.2017 - TULOKSET

Ulkoratakauden viimeiset Motonet-kuukausikisat käytiin kuluneelta kesältä jo tutuksi tulleissa oloissa. Vettä tihutti ja tuulikin oli kova. Silti oli kylmä. Tästä huolimatta, kovat on kovia ja tekevät kovia tuloksia!

Synttärisankari - Jutta Moilanen 18v.

Voimistelusta kestävyysjuoksuun täysin luonnollisen vaihdon tehnyt Jutta Moilanen on jo hyvin päässyt isojen kisojen makuun. Tulevaisuuden tavoitteet ovat hälläkin korkealla.

Kuukausitiedote - Syyskuu

Kuukausitiedotteessa kilpailuista, syksyn urheilukouluryhmistä, aikuisten yleisurheilukoulusta, Siltajuoksusta, leirityksistä ja toimiston aukioloista.

Seuracupissa kolmastoista sija

Kataja sijoittui 13:nnelle sijalle Seuracupin Tera-sarjan finaalissa Espoossa. Kolmen parhaan joukkoon lajeissaan ylsivät Eeki Kokkonen, Denis Moskvin, Santeri Kekarainen ja Anton Kettunen.

Joensuun Kataja Seuracup-finaalissa ja Ruotsiottelussa

Viikonloppuna on luvassa tiukkoja kisoja, sillä Joensuun Kataja näyttäytyy Seuracup-finaalissa, Ruotsiottelussa kuin myös paikallisesti Kataja-päivässä.

Synttärisankari - Ville-Pekka Kokko 26v.

Katajan nopein mies, Ville-Pekka Kokko täytti vuosia. Kovasti ovat terveyshuolet miestä kolhineet, mutta tavoitteet ovat edelleen kohdillaan!

VIIKKOTIEDOTE – VKO 35 (ti 29.8.-ma 4.9.)

Tiedotteessa kisoista, harjoitusvuoroista, Siltajuoksusta, syksyn ryhmiin ilmoittautumisesta ja toimiston aikatauluista.