Ajankohtaista

Motonet-kuukausikisat 11.10.2018 - Maastojuoksu

Joensuun Kataja järjesti jo kolmatta vuotta peräkkäin maastojuoksun Pikku kolmiolla. Keli oli hyvä ja kovia tuloksiakin nähtiin.

Toimitsijaottelusta vauhtia talvikauden kisoihin

Lauantaina järjestettiin niin Nuorten Sm-hallien ensimmäinen isompi toimitsijapalaveri kuin viime vuonna aloitettu toimitsijaottelu sekä illanistujaiset Tiedepuistolla.

Synttärisankari - Heidi Nokelainen 28v

Nokelaisen Heidi täytti vuosia. Jatkuuko hommat samalla kaavalla vai tehdäänkö kaavaan muutoksia?

VIIKKOTIEDOTE VIIKOT 41-43 (9.10.-29.10.2018)

Viikkotiedotteessa kilpailuista, harjoitusvuoroista ja Areenan aukioloista, Liikkariryhmistä, Nuorten Sm-halleista ja toimiston asioista.

Synttärisankari - Teemu Poikolainen 26v

Teemu Poikolainen täytteli taannoin vuosia. Vastauksetkin haastatteluun saatiin, kun mies löysi metsästä pois. Millainen maku jäi vuodesta?

KUUKAUSITIEDOTE - LOKAKUU

Kuukausitiedotteessa kilpailuista, harjoitusvuoroista ja poikkeuksista, toimitsijaottelusta, nuorten Sm-halleista sekä toimiston asioista.

Kataja-hölkkä juostiin aurinkoisessa säässä

Kataja-hölkän miesten puolimaratonilla nähtiin todella tiukka kisa. Koko matkan yhdessä juosseet Risto Kortelainen ja Ville Vestman ratkaisivat juoksun vasta viimeisellä sadalla metrillä. Seitsemällä kilometrillä Mika Kotiranta oli odotetusti vahvin ja naisten puolella kovinta kyytiä piti Jutta Moilanen.

Kataja-hölkkä juostaan tulevana lauantaina alkaen klo 11.00

Lauantaina Mehtimäen, Linnunlahden ja Noljakan ympäristössä juostaan Kataja-hölkkä, jossa matkoina on puolimaraton, 7 kilometriä ja Lasten hölkkä (2km). Lähtöviivalla nähdään jo ennakolta Katajan kovia kestävyysjunioreita.

VIIKKOTIEDOTE 39 (25.9.-1.10.2018)

Viikkotiedotteessa kilpailuista, harjoitusvuoroista ja -ryhmistä, Liikkariryhmistä, Kataja-hölkästä, toimitsijaottelusta ja toimiston asioista.

Harri Nissinen seitsemäs Sm-maratonilla

Joutsenossa juostiin Kullervo-maraton, jonka yhteydessä kisattiin myös Sm-mitaleista. Katajan Harri Nissinen oli seitsemäs ajalla 2:39.35.

SM-maraton vuoden viimeinen SM-kilpailu

Lauantaina juostaan Joutsenossa Sm-maraton. Myös Joensuun Katajalta on liikkeellä niin kutsuttu erikoismiesten osasto.

Synttärisankari - Jutta Moilanen 19v.

Kestojuoksija Jutta Moilasella on takana hyvä kausi, Sm-mitali ja Kalevan kisa -debyytti. Mitäs liikkuu mielessä näin syyskaudella?

VIIKKOTIEDOTE 38 (18.9.-24.9.2018)

Viikkotiedotteessa kilpailuista, harjoitusvuoroista ja -ryhmistä, Liikkariryhmistä, Kataja-hölkästä, toimitsijaottelusta ja toimiston asioista.

Syyskuun Motonet-kuukausikisoissa kaksi piiriennätystä

Ulkoratakauden viimeisissä kuukausikisoissa tehtiin kosteasta säästä kovia tuloksia. Kovimmista vastasivat Pyhäselän Urheilijoiden Riikka Jokinen ja Katajan Santeri Kekarainen. Molemmat juoksivat 200 metrin aidoissa piiriennätyksen.Riikka 13- ja Santeri 12-vuotiaiden sellaisen.

VIIKKOTIEDOTE 37 (11.9.-17.9.2018)

Viikkotiedotteessa kilpailuista, harjoitusvuoroista ja -ryhmistä, syksyn ryhmiin ilmoittautumisesta, Kataja-hölkästä ja toimiston asioista.

Katajan miehille pronssia Sm-viestien toiselta päivältä

Katajan urheilijat jatkoivat hyvällä kululla myös Sm-viestien toisena päivänä. Miesten 4x1500 metrin viestin joukkue otti komeasti pronssia eilisen 4x800 metrin mitalin kaveriksi.

Hopeaa ja pronssi Katajan Sm-viestien ensimmäisen päivän saldona

Mikkelin Sm-viestien ensimmäinen päivä oli Katajalle hieno. Miehet ottivat 4x800 metrin hopeaa ja 19-vuotiaat miehet 3x800 metrin pronssia.

Joensuun Kataja usealla joukkueella Mikkelin Sm-viesteihin

Viikonloppuna kisataan Mikkelissä Sm-viestit, jonne Katajalta on ilmoitettu 12 joukkuetta. Osalla joukkueista on hyviäkin mahdollisuuksia mitaleille.

KUUKAUSITIEDOTE - SYYSKUU

Kuukausitiedotteessa kilpailuista, harjoitusvuoroista, Syksyn ryhmiin ilmoittautumisesta sekä toimiston asioista.

Synttärisankari - Jaana Sieviläinen 36v

Pituushyppääjä Jaana Sieviläinen alkaa pikkuhiljaa palailla tositoimiin. Joko tosiharjoittelun pariin on päästy?