Ajankohtaista

PKO Games, 2. päivän tulokset

PKO Gamesien 2. päivän tulokset.

PKO-Games avattiin rivakasti Seuraottelun värittämänä.

Toukokuun viimeisen viikonlopun perinne, PKO-Games oli avauspäivän osalta erittäin hektinen. Talven jälkeen piti hiukan puhallella pölyjä kentältä, jotta homma alkaa pyöriä. Pienen yskähtelyn jälkeen osaava toimitsijakaarti saikin rutiinista kiinni ja päästiin tulosten tekoon. Tämän lisäksi viime vuosilta tuttu vesisade loisti poissaolollaan. Aurinko paistoi ja lämpöä oli reilusti yli hellerajan.

1. päivän tulokset

Seuraottelun ja PKO Gamesien 1. päivän tulokset.

PKO Gamesien ja Seuraottelun tulospalvelu

Viikonlopun PKO Gamesien ja Seuraottelun tuloksia voi seurata taas Tuloslistan kautta. Ohessa suorat linkit.

PKO-Gamesin huippulajeina naisten 100m ja miesten pituus

PKO-Games järjestetään kaksipäiväisenä kisana tulevana viikonloppuna. Osana sitä käydään myös perinteinen seuraottelu Joensuun Katajan, Kuopion Reippaan ja Savonlinnan Riennon välillä. Tällä kertaa mukaan tulee myös Pohjois-Karjalan muista seuroista koottu yhdistelmäjoukkue. Kisassa 11-15-vuotiaat mittelevät eri lajeissa siten, että joka joukkueesta valitaan kaksi osallistujaa lajia kohden. Lopuksi juostaan jännittävä 12x60 metrin sukkulaviesti.

Synttärisankari - Lassi Etelätalo 30v.

Lassikin täytti tuossa kaiken ohessa 30 vuotta. Onko aikuisuus saanut miehestä otteen? Entä lentääkö keppi?

VIIKKOTIEDOTE – VKO 21 (22.5.-28.5.2018)

Tiedotteessa kilpailuista, harjoitusvuoroista, kesän ryhmiin ilmoittautumisesta, PKO-Gamesista ja Seuraottelusta sekä toimiston aukioloista.

Liperin pm-maastoista Katajalle 15 kultaa

Liperin pm-maastot juostiin noin 150 juoksijan voimin aurinkoisessa ja suhteellisen lämpöisessä kelissä. Katajalle tuli kahdeksan henkilökohtaista ja 7 joukkuekultaa. Muita mitaleita tuli roppakaupalla, josta kiitosta voi osoittaa myös Katajan hiihtojaostolle, joka oli hienosti vahvistamassa Katajan joukkuetta.

Piirinmestaruusmaastot juostaan lauantaina Honkalammella

Honkalampi keräsi viime vuonna hyvin porukkaa pm-maastoihin. Niin se näyttäisi keräävän myös tänä vuonna, sillä lähes viiteentoista vuoteen ei ole pm-maastot keränneet näin paljon juoksijoita.

VIIKKOTIEDOTE – VKO 20 (15.5.-21.5.2018)

Tiedotteessa kilpailuista, harjoitusvuoroista, kesän ryhmiin ilmoittautumisesta, PKO-Gamesista ja Seuraottelusta sekä toimiston aukioloista.

Synttärisankari - Arttu Simanainen 18v.

Joensuu Runin valmisteluiden alle on jäänyt monta synttärisankaria, joten niitä tulee nyt vähän takapotkuisena sitten jälkikäteen. Aloitellaan Arttu Simanaisesta, joka juuri on palannut etelän leiriltä.

Joensuu Run 2018 tapahtumanjohtajan silmin

Joensuu Run 2018 on takana. Se on juoksutapahtuma, mutta se on paljon muutakin. Tällä kertaa hiukan erilainen kisaraportti.

Joensuu MiniRun keräsi satakunta lasta Laulurinteelle

Joensuu MiniRun järjestettiin tiistaina 8.5. Laulurinteellä.

VIIKKOTIEDOTE – VKO 19 (8.5.-14.5.2018)

Tiedotteessa kilpailuista, harjoitusvuoroista, kesän ryhmiin ilmoittautumisesta, Joensuu Runista, MiniRunista ja toimiston asioista.

"Kyllähän se hyvältä voitto tuntuu!" eli Joensuun Kataja SM-maastoissa

Perniö tarjosi oivat puitteet SM-maastoille. Kova alusta ja loivapiirteinen, joskin yhden kovan nousun sisältävä reitti sopi katajalaisten tossuillekin mukavasti. Mika Kotiranta nimittäin nappasi kultaa.

Katajan tiimi Sm-maastoissa Perniössä

Maastojuoksujen SM-mitaleista kamppaillaan Perniössä, Salossa. Melassuo tarjoaa kovavauhtisen radan kisailuille ja kelikin näyttäisi olevan vähintään keväisen lämmin. Kuusitoista Katajan juoksijaa nähdään huomenna radalla.

Kuukausitiedote - Toukokuu

Kuukausitiedotteessa kilpailuista, harjoitusvuoroista, Joensuu Runista sekä MiniRunista, PKO-Gamesista, kesän ryhmiin ilmoittautumisista, Perheryhmästä ja toimiston asioista.

Katajalaisten tuloksia viikonlopulta

Viikonloppuna juoksenneltiin vapun seudulle tuttuja juoksutapahtumia. Katajan väkeä oli menestyksekkäästi kisaamassa ainakin Karttulan Asics-katujuoksussa, Simajuoksussa Joensuussa ja Hampurin maratonilla.

VIIKKOTIEDOTE – VKO 17 (24.4.-30.4.2018)

Tiedotteessa kilpailuista, harjoitusvuoroista, kesän ryhmiin ilmoittautumisesta, Perheryhmästä, Youth Athletic Gamesista, Joensuu Runista, MiniRunista, seura-asuista ja toimiston asioista.

Kesän uudistuneisiin yleisurheilukouluihin voi nyt ilmoittautua

Joensuun Katajan yleisurheilukoulut uudistuvat merkittävästi. Uudistus tulee näkyväksi kesän alusta lähtien. Käytännössä se näkyy ryhmien lisäyksenä, hieman muuttuneina ikäjakoina ja vaihtoehtoisina harjoitusaikoina.